Canim @BayilanBayilananinda cok bel agrisi olmustu igneden sonra. Bence ignenin icinde ki hormonlar bizlere yabanci bir hamilelik yasatiyor... Benimde gecen ay adet sancilarim 1 hafta 10 gün öncesinden baslamisti... Insallah senin agrilarin adet belirtisi degil de bebek belirtisidir :)Canlar ya ignenin 5nci günü belimde agrı ve sol kasıgımda hafif batmalar var hale normal mi acaba adetime daha 9 gün var adet agrsı olması için daha erken demi çünkü benim ki normalde adet olucam hün başlar bel kasık agrım
Amin cnm inş ya en büyük istegim oCanim @BayilanBayilananinda cok bel agrisi olmustu igneden sonra. Bence ignenin icinde ki hormonlar bizlere yabanci bir hamilelik yasatiyor... Benimde gecen ay adet sancilarim 1 hafta 10 gün öncesinden baslamisti... Insallah senin agrilarin adet belirtisi degil de bebek belirtisidir :)
fitil koyamıyor olabilirmsin:):):): ben eskiden koyamıyordumda bi arkadaşım öğretti bana koyarken ıkınacaksın cnm birde parmağınla itebildiğin yere en derine it mutlaka ıkınnn nekadar ıkınırsan okadar içeriye alıyorsıkılıyorummmm puffff
fitili koydum gece ama hepsi dışarı cıktı sanki
fitil koyamıyor olabilirmsin:):):): ben eskiden koyamıyordumda bi arkadaşım öğretti bana koyarken ıkınacaksın cnm birde parmağınla itebildiğin yere en derine it mutlaka ıkınnn nekadar ıkınırsan okadar içeriye alıyor
bu akşam ıkınarak koy bana burdannn aaa sahiden ne kadar derine gitti dicen:)alalaal ıkınacak mıyımbilmiyordum ama en derine itmeye çalışıyorum
bu akşam ıkınarak koy bana burdannn aaa sahiden ne kadar derine gitti dicen:)
totem yaptım kız napim saf bal çörek otu tarçın kürünede başlıcam değerlerim 0.100çıktı normale dönmüs tarlusala devam edicem iki kutu kullanıcam 10undan 10una kadrBu takvim ne kiz?
Totemin hayirli olsun canim... Bu takvim seni psikolojik acidan etkilemeyecekse sorun yok :)totem yaptım kız napim saf bal çörek otu tarçın kürünede başlıcam değerlerim 0.100çıktı normale dönmüs tarlusala devam edicem iki kutu kullanıcam 10undan 10una kadr
Canım sonuc çıktı mı doktor nasıl yorumladıtotem yaptım kız napim saf bal çörek otu tarçın kürünede başlıcam değerlerim 0.100çıktı normale dönmüs tarlusala devam edicem iki kutu kullanıcam 10undan 10una kadr
Buralardayım canim...ama bu ara isler yogun bir de trabzona gidiyoruz bu akşam onun hazırlıklarıni yaptık sizi takip etmeye çalışıyorum ama topik cok hızlı yetiesemiyorum nasılsın iyi misin canım? Bata ne kadar kaldi
Göremeyince merak ettim seniBuralardayım canim...ama bu ara isler yogun bir de trabzona gidiyoruz bu akşam onun hazırlıklarıni yaptık sizi takip etmeye çalışıyorum ama topik cok hızlı yetiesemiyorum nasılsın iyi misin canım? Bata ne kadar kaldi
Sag ol canım Allah iyilik sağlık sıhhat versin esimin abisi orda kisa bir gezi gibi olacak bu arada urolojiye gittik benim bile 8 ay cocugum olmadı olur merak etmeyin dedi bir de sperm hizlandirici takviye verdi fiyati tuzlu biraz ama 139 tl mis benim regl bitsin alacagiz esimin spermleri deli gibi rahmi tavaf ederler herhalde onu icince ins.Göremeyince merak ettim senihayirli yolculuklar canim, sag salim gidip gelin insallah.
Kim var trabzonda?
Sükür iyiyim bildigin gibi. Bata 6 gün kaldi, bakalim hayirlisi.
Amin cümlemize insallah canim... Aaa ne güzel, biraz kafa dinlemis olursunuz, cikin yaylaya mis gibi :)Sag ol canım Allah iyilik sağlık sıhhat versin esimin abisi orda kisa bir gezi gibi olacak bu arada urolojiye gitti benim bile 8 ay cocugum olmadı olur merak etmeyin dedi bir de sperm hizlandirici takviye verdi fiyati tuzlu biraz ama 139 tl mis benim regl bitsin alacagiz esimin spermleri deli gibi rahmi tavaf ederler herhalde onu icince ins.
Ablam duayi biz aramizda paylasiriz, icinden gelmiyorsa zorlama kendini.selam kızlar bu gün galiba regl oldum benkahve lekelenmem var dAMLA damla...
kısmet değilmiş bebiş bu ay da napalım
kızlar eşimi nasıl ikna edicem bana bi akıl verin şu aralar maddi durumumuzu düzeltmemizi bekliyo bebek istemiyo.ama benim de yaşım geldi 36ya yumurta rezervlerim tükeniyo zırt diye kesilirsem adetten napıcam o zaman diyorum ne etsem de bebeğe ikna etsem bilemiyırumki(
duadan okumadım bu gün okusa mıydım yoksa ??
AminnnAmin cümlemize insallah canim... Aaa ne güzel, biraz kafa dinlemis olursunuz, cikin yaylaya mis gibi :)
E o zaman bize Allah kabul etsin demek düsüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?