Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

canım okurum da hani mazeretliyken okunuyo mu okunmuyo mu onun için sordum duayı

Iyi yaptin canim, gercekten kafa dinlemis olacaksin. Iyi gelecek sana bu sürec... Su aralar sürekli birilerinin hamile kaldigini görüyorum ve inaniyorum ki bizlerde dualarimizla ulasacagiz evlatlarimiza :)
Hayirlisi olsun canim, hic bir belirtim yok, kendimi hic hamis gibi hissetmiyorum :) Rabbim neylerse güzel eyler, elimizden gelen her seyi deneyecegiz.

ben bi kere kullanmak zorunda kaldim ondada esim koydu derine enn derine

tamam canım temizlenince okurum ama devam ederim yani okumalara inş.
Tamam ablacim, zaten ayetel kürsi bitmek üzere sonra ne okuyacagimiz belli degil. Bundan önce kenzül ars duasini okudugumuzda adetli arkadaslar mealini okuyordu. Sonucta Rabbimin kimin duasini kabul edecegi belli olmaz :)

Ebrucum 25 tane okudum 12 ihlas 1 fatiha .. sadetimm canim rabbim hayirli evlat nasip etsin

Ebrulim cnimcim ben duami okudum 22 adet.Alah kabul etsin insallah

Tamam ablacim, zaten ayetel kürsi bitmek üzere sonra ne okuyacagimiz belli degil. Bundan önce kenzül ars duasini okudugumuzda adetli arkadaslar mealini okuyordu. Sonucta Rabbimin kimin duasini kabul edecegi belli olmaz :)
İsmi azam demistiniz sanki

313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
  1. -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 25
  2. -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 22 okundu
  3. -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 28
  4. -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
  5. -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> mazeretli
  6. -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 25 okundu
  7. -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 25 okundu
  8. -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 25 okundu
  9. -> 02.11.: blueblueEyes (Gülsah) -> mazeretli
  10. -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> mazeretli
  11. -> 04.11.: Saadetim33 -> 22 okundu
  12. -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 45 okundu
  13. -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 25
  14. -> 07.11.: cornella (Tuğba) -> 25
  15. -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> 24

Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 186
Eksik: 127

Kumbara: 39

Aaa cnm bende 25 yaziyomus hemen uc tane daha okuyorum

Yine basliyoruz ne okusak muhabbetine hadi hayırlısı
Ayyy bunun muhabbeti kötü :)) ayetel kursi cok kolay okundu gercekten hic stres yasamadan okudum .. sadece herkesin kendi sayisi sabit olmamasi biri 50 tane okurken biri 10 tane okumasi guzel olmadi .. mazeretliler haric .. ebru tek tek yazmak zorunda kaldi cunku ..

Evet bende hem isimi yaptim duami okudim yeri geldi oturdugum yerde milletin icinde okudum ama okudum yani ezber duasi olumca bayaa kolay oldu evet sayi kinusunda sabit olunamadi ama cnm sonucta gunluk sayi tamamlandi. Bakalim siradaki duamiz ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…