- 16 Mayıs 2015
- 170
- 141
- 18
canım okurum da hani mazeretliyken okunuyo mu okunmuyo mu onun için sordum duayıAblam duayi biz aramizda paylasiriz, icinden gelmiyorsa zorlama kendini.
Maddi durumunuz cok sıkısık degilse eger ikna edebilirsin bir sekilde... Ona maddi durumunuzu her zaman toparlayabileceginizi ama senin zamaninin kisitli oldugunu söylesen? Sonucta dogurganlik belirli bir yasa kadar ki yanlis anlama sen daha gencsin.
Iyi yaptin canim, gercekten kafa dinlemis olacaksin. Iyi gelecek sana bu sürec... Su aralar sürekli birilerinin hamile kaldigini görüyorum ve inaniyorum ki bizlerde dualarimizla ulasacagiz evlatlarimiza :)Aminnnzati bu ay her seyi bıraktım kendi haline canım gecen ay baya bir seyler yaptim bu ay da esim ugrassin olmazsa hsg cektirecegim sonra asilama tup bebek sirayla gideriz ins.bu ayın hamisi sen olursun canım umut olursun bize de var mi belirtin hissin?
Ay aman ablam kusura bakma düsünemedim :) Adetliyken okunmuyor, ben alirim senin dualarini.canım okurum da hani mazeretliyken okunuyo mu okunmuyo mu onun için sordum duayı
tamam canım temizlenince okurum ama devam ederim yani okumalara inş.Ay aman ablam kusura bakma düsünemedim :) Adetliyken okunmuyor, ben alirim senin dualarini.
fitil koyamıyor olabilirmsin:):):): ben eskiden koyamıyordumda bi arkadaşım öğretti bana koyarken ıkınacaksın cnm birde parmağınla itebildiğin yere en derine it mutlaka ıkınnn nekadar ıkınırsan okadar içeriye alıyor
Tamam ablacim, zaten ayetel kürsi bitmek üzere sonra ne okuyacagimiz belli degil. Bundan önce kenzül ars duasini okudugumuzda adetli arkadaslar mealini okuyordu. Sonucta Rabbimin kimin duasini kabul edecegi belli olmaz :)tamam canım temizlenince okurum ama devam ederim yani okumalara inş.
İsmi azam demistiniz sankiTamam ablacim, zaten ayetel kürsi bitmek üzere sonra ne okuyacagimiz belli degil. Bundan önce kenzül ars duasini okudugumuzda adetli arkadaslar mealini okuyordu. Sonucta Rabbimin kimin duasini kabul edecegi belli olmaz :)
Yine basliyoruz ne okusak muhabbetine hadi hayırlısıİsmi azam demistiniz sanki
Aaa cnm bende 25 yaziyomus hemen uc tane daha okuyorum313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
- -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 25
- -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 25
- -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 25
- -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
- -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> mazeretli
- -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 25 okundu
- -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 25
- -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 25 okundu
- -> 02.11.: blueblueEyes (Gülsah) -> mazeretli
- -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> mazeretli
- -> 04.11.: Saadetim33 -> 22 okundu
- -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 45 okundu
- -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 25
- -> 07.11.: cornella (Tuğba) -> 25
- -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> 24
Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 139
Eksik: 174
Kumbara: 39
Gülüm mesajini okumamistim, düzelttim simdi :)Aaa cnm bende 25 yaziyomus hemen uc tane daha okuyorum
Ayyy bunun muhabbeti kötü :)) ayetel kursi cok kolay okundu gercekten hic stres yasamadan okudum .. sadece herkesin kendi sayisi sabit olmamasi biri 50 tane okurken biri 10 tane okumasi guzel olmadi .. mazeretliler haric .. ebru tek tek yazmak zorunda kaldi cunku ..Yine basliyoruz ne okusak muhabbetine hadi hayırlısı
25e tamamladim cnm yaa sorun degil benim hatam ben direk 22 okumustumGülüm mesajini okumamistim, düzelttim simdi :)
Bence ismi azam olsun oyumu kullandim onaIsmi azam cok güzel herkes tamam derse okuyalim
Evet bende hem isimi yaptim duami okudim yeri geldi oturdugum yerde milletin icinde okudum ama okudum yani ezber duasi olumca bayaa kolay oldu evet sayi kinusunda sabit olunamadi ama cnm sonucta gunluk sayi tamamlandi. Bakalim siradaki duamiz ne olacakAyyy bunun muhabbeti kötü :)) ayetel kursi cok kolay okundu gercekten hic stres yasamadan okudum .. sadece herkesin kendi sayisi sabit olmamasi biri 50 tane okurken biri 10 tane okumasi guzel olmadi .. mazeretliler haric .. ebru tek tek yazmak zorunda kaldi cunku ..
Ayy yerim onlari ben cok tatlilarBencede ismi azam olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?