Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip eder inşallah. Canım bir daha ki tur da sende katıl istersen aramıza?Kızlar rica etsem benim içinde okurmusunuz müminin mümine duası gecermis allah herkese nasip étsin... :)
Hak şerleri hayreyler
Zannetmeki gayreyler
Arif anı seyreyler
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler
Eline sağlık gülüm bende mutfakta uğraşıyorum :) ne dedi doktor?Canlar napıosunuz ben doktora gittimde bugun eve 5te gelince 2 günün yemeklerini yaptım valla:) beni yemek topiğine davet etmişsiniz:)
Çok iyi gördüm seni hamilemisin kilo almışsın dedii :) ahahahah soracağından emindim :)Eline sağlık gülüm bende mutfakta uğraşıyorum :) ne dedi doktor?
İshal engel olmaz ya enişten sinirle salladı işte... Benim değişimlerim ishallemi ilgili bilmiyorum..İshal neden engel oluyor
Kız bu gebelik testi nasıl böyle çıktı.bu çatlatma iğnesinin sonucumu?Arkadaşlar ignenin beşinci günü gebelik testim böyle çıktı acaba kaç güne geçer ilacın etkisi sizce bir fikri olan var mı (inş ilacın etkisi geçtiginde de böyle bi resim atarım size )
Çatlatma ignesinden sonra 5nci gün cnm ilacın etkisinden böyle çıktı ilacın etkisi geçtikce ikinci çizgi kayboluyoİshal engel olmaz ya enişten sinirle salladı işte... Benim değişimlerim ishallemi ilgili bilmiyorum..
Kız bu gebelik testi nasıl böyle çıktı.bu çatlatma iğnesinin sonucumu?
Hehehe zaten girmedin anladim dedim gunu degerlendiriyorCanlar napıosunuz ben doktora gittimde bugun eve 5te gelince 2 günün yemeklerini yaptım valla:) beni yemek topiğine davet etmişsiniz:)
Karsidan karsiya gecemeyen kadinlarBenim evim tam cadde üzerinde markete gitmek için yolun karşısına geçmem gerekiyor, normalde eşim beş dk gidip geliyor ama ben yolun boş olmasını beklediğim için yarım saate gelemiyorum eve işin kötü tarafı ist en yoğun caddelerinden birinde oturuyorum
Cnm sana neden klomen yada serephone vermiyorda tarlusal verip duruyor ben hiccc anlayamadim. Sonuc itibariyle bebek sahibi olmaya çalışıyorsunçıktı bişi yok kuzum herşey iyi güzel ilaca devam ilaç bitince inşallah adetim düzene girer
güzel şeyler söylemiş :)Çok iyi gördüm seni hamilemisin kilo almışsın dedii :) ahahahah soracağından emindim :)
Memnun oldum canım, sen bizim isimlerimizi biliyorsundur büyük ihtimalle :)Bu arada kızlar benim adım sibel
A Aaaaa ne guzel bi testt sonucu kissskee benim olsaArkadaşlar ignenin beşinci günü gebelik testim böyle çıktı acaba kaç güne geçer ilacın etkisi sizce bir fikri olan var mı (inş ilacın etkisi geçtiginde de böyle bi resim atarım size )
Çık artık mutfaktan semoşum...Canlar napıosunuz ben doktora gittimde bugun eve 5te gelince 2 günün yemeklerini yaptım valla:) beni yemek topiğine davet etmişsiniz:)
Adetin 14.günümü kübişimA Aaaaa ne guzel bi testt sonucu kissskee benim olsacnm 14.gunu yap testini daha kesin sonuc alirsin hergun soruyosun hergun söylüyoruz
Nbr enn tatli leylaÇık artık mutfaktan semoşum...
Doktora deseydin Allah mı söyletiyor diye
İyidir canısı...biraz karın ve mide bölgemde ara ara kasılma oluyor o kadar canım ya...sen nasılsın?Nbr enn tatli leyla
Tabiki benbunu senmi soruyosun
Huuuuu ebrucum napıyon canım?güzel şeyler söylemiş :)
Memnun oldum canım, sen bizim isimlerimizi biliyorsundur büyük ihtimalle :)
Bu sorudan dolayi seni ki ki kiniyorumİyidir canısı...biraz karın ve mide bölgemde ara ara kasılma oluyor o kadar canım ya...sen nasılsın?
Tabiki ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?