Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Eşim agzini.sürmez hayatta suyunu icmez bende haslar kovururum bari vitamininde azda olsa faydalansin diye ..
Yani ihtiyacı olmayan bile yapsın bizede çok faydalı erkek infertilitesi prof. Kaan aydos bile nohut kürü ve nohut yenmesini öneriyomuş

Cnm iyiyim çok şükür arada giriyorum kk ya Salı günü kontrol umarım kalp atışlarını duyarız.

Sen ne yaptın cnm alternatif tıp nasıl gidiyor merak ettim??

Ablacım bulaşıkları hallettim, sen ne yapıyorsun?

Ağzına sağlık canım, ALLAH kabul etsin.

Tamam gülüm ALLAH kabul etsin :)

Sende mi kronik kabızsın? :)

anlamadım kı kronık mıyım. ama genelde kabızlık sorunu cekerım...

Canolar canolar size kış akşamlarında yemelik doyurucu ve kocalarınızın spermlerini azdıracak bit tarif vereyimmi:)

Şuanda yapıyorum ben nohut suyu ve nohut spermlerw aşırı faydalımış :)

Yani ihtiyacı olmayan bile yapsın bizede çok faydalı erkek infertilitesi prof. Kaan aydos bile nohut kürü ve nohut yenmesini öneriyomuş

bende okudum bunu gecenlerde. sen yazmıssın kaan hoca soylemıs hastasına. nohut ve bol yeşillik yesın kırmızı etten uzak dursun dıye....

Cnm sana neden klomen yada serephone vermiyorda tarlusal verip duruyor ben hiccc anlayamadim. Sonuc itibariyle bebek sahibi olmaya çalışıyorsun
cnm bir yıldan önce tedavi vermiyor doktor ayrıca ben kimyasal gebelik geçirdim zaten adetim de düzensizdi bu yüzden bunu verdi ilk önce adetimin düzene girmesi lazm

iyi akşamlar kızlar ugrayamadım iki gündür ama aklım sizde . E-brulim canım gülşah, tuba ve saadet için duaları okudum ama yazmaya fırsatım olmadı kusura bakma. bu gün nöbet var benim yarında misafir geliyor.

Canım @Saadetim33 ve @lisaa04 kardeşlerim için 25'er okudum, Rabbim tez zamanda hayırlısı ile evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin inşallah

cnm bir yıldan önce tedavi vermiyor doktor ayrıca ben kimyasal gebelik geçirdim zaten adetim de düzensizdi bu yüzden bunu verdi ilk önce adetimin düzene girmesi lazm
He senin daha bir senenn dolmadimi cnm bilmiyodum. Ama tarlusalla adeti duzene sokmaya calisan dr ilk defa görüyorum oms duzene girer cnm. Benimde duzensiz cunku pco var ama dr ted basladi.ve ted basladigindan beride hamile kalamasamda duzene girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…