Eşim agzini.sürmez hayatta suyunu icmez bende haslar kovururum bari vitamininde azda olsa faydalansin diye ..Tamam yazmammı:))) güselse yapalım valla :)!hiç spermi olmayan erkekte bile sperm yapımı sağlıyomuşş :)
Yani ihtiyacı olmayan bile yapsın bizede çok faydalı erkek infertilitesi prof. Kaan aydos bile nohut kürü ve nohut yenmesini öneriyomuşEşim agzini.sürmez hayatta suyunu icmez bende haslar kovururum bari vitamininde azda olsa faydalansin diye ..
Çok mu seçicisiniz kuzum?Eşim agzini.sürmez hayatta suyunu icmez bende haslar kovururum bari vitamininde azda olsa faydalansin diye ..
Cnm iyiyim çok şükür arada giriyorum kk ya Salı günü kontrol umarım kalp atışlarını duyarız.
Sen ne yaptın cnm alternatif tıp nasıl gidiyor merak ettim??
@SassenachenCnm iyiyim çok şükür arada giriyorum kk ya Salı günü kontrol umarım kalp atışlarını duyarız.
Sen ne yaptın cnm alternatif tıp nasıl gidiyor merak ettim??
Yok ispanak pirasa bamya yemem esimde bamyayi sever nohut fasülye yemez o kadar yoksa her seyi yeriz ..Çok mu seçicisiniz kuzum?
Ablacım bulaşıkları hallettim, sen ne yapıyorsun?
Ağzına sağlık canım, ALLAH kabul etsin.
Tamam gülüm ALLAH kabul etsin :)
Sende mi kronik kabızsın? :)
Canolar canolar size kış akşamlarında yemelik doyurucu ve kocalarınızın spermlerini azdıracak bit tarif vereyimmi:)
Şuanda yapıyorum ben nohut suyu ve nohut spermlerw aşırı faydalımış :)
Yani ihtiyacı olmayan bile yapsın bizede çok faydalı erkek infertilitesi prof. Kaan aydos bile nohut kürü ve nohut yenmesini öneriyomuş
Tabi katilmak isterim sizlerle sohbet guzelRabbim isteyen herkese tez vakitte nasip eder inşallah. Canım bir daha ki tur da sende katıl istersen aramıza?
Hiç şüphem yok
cnm bir yıldan önce tedavi vermiyor doktor ayrıca ben kimyasal gebelik geçirdim zaten adetim de düzensizdi bu yüzden bunu verdi ilk önce adetimin düzene girmesi lazmCnm sana neden klomen yada serephone vermiyorda tarlusal verip duruyor ben hiccc anlayamadim. Sonuc itibariyle bebek sahibi olmaya çalışıyorsun
Canım @Saadetim33 ve @lisaa04 kardeşlerim için 25'er okudum, Rabbim tez zamanda hayırlısı ile evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin inşallah313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
- -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 25
- -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 25 okundu
- -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 27 okundu
- -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
- -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> mazeretli
- -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 25 okundu
- -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 25 okundu
- -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 25 okundu
- -> 02.11.: blueblueEyes (Gülsah) -> mazeretli
- -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> mazeretli
- -> 04.11.: Saadetim33 -> 22 okundu
- -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 45 okundu
- -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 25
- -> 07.11.: cornella (Tuğba) -> 25
- -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> 25 okundu
Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 211
Eksik: 102
Kumbara: 39
Teşekkür ederim kuzucum :) hayırlısı olsun ablam ya, bende istiyorum tabi ama hayırlı değilse hasretinle yanıp tutuşmaya razıyım... Iyi olmana sevindim
He senin daha bir senenn dolmadimi cnm bilmiyodum. Ama tarlusalla adeti duzene sokmaya calisan dr ilk defa görüyorumcnm bir yıldan önce tedavi vermiyor doktor ayrıca ben kimyasal gebelik geçirdim zaten adetim de düzensizdi bu yüzden bunu verdi ilk önce adetimin düzene girmesi lazm
Aaaa geçmiş olsun.krestenm kaptikiKızım hastalandı.ateş ve boğaz ağrısı var.dua edin lütfen....
Leyla ablammm çok geçmiş olsun rabbim şifa versin yavruna doktora götürücenmi bugunKızım hastalandı.ateş ve boğaz ağrısı var.dua edin lütfen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?