Ayyy çok şükür güsel uyudum ama zor kalktım sabah namazına kalkıyorumya şeytan zorluyor:):) sen şuanda yatakta keyifmi yapıosun kübücüm:)Gunaydin cano canoiyi uyudunmu
Aynen oyle cnmmAyyy çok şükür güsel uyudum ama zor kalktım sabah namazına kalkıyorumya şeytan zorluyor:):) sen şuanda yatakta keyifmi yapıosun kübücüm:)
Esim gidince yatagin tamn ortasina yatıyorumAyyy çok şükür güsel uyudum ama zor kalktım sabah namazına kalkıyorumya şeytan zorluyor:):) sen şuanda yatakta keyifmi yapıosun kübücüm:)
itiraf ediyorummm:) eşimin benden sonra işe gitmesini ben hazırlanırken döne döne yatmasını çokkk kıskanıyorum:)Esim gidince yatagin tamn ortasina yatıyorum
Ben de bugün eşim giderken uyandım önce uyurum geri diye gömüldüm yatağa ama sora kıyamadım bi bardak sucak çay içsin dedim kalktım kahvaltı hazırladım:)itiraf ediyorummm:) eşimin benden sonra işe gitmesini ben hazırlanırken döne döne yatmasını çokkk kıskanıyorum:)
Sağol canım. Dün okula götürdümde üşüyorum demişti. Ama akşam iyiydi.gece uyurken boğazı hırıldıyordu.elimi alnına koydum yanıyor du yavrum.hemen ilaçlarını verdim.şimdi uyuyor... İnşallah iyileşir.dua edin kübişim...Aaaa geçmiş olsun.krestenm kaptiki
Sağol semacım.. Şimdilik ilaçlarını verdim.antibiyotik başladım.eğer etki etmezse öğleden sonra götürürüz canım.işten izin aldım...Leyla ablammm çok geçmiş olsun rabbim şifa versin yavruna doktora götürücenmi bugun
ateşi varsa antibiyotiksiz olmaz ablam iyi etmişsinSağol canım. Dün okula götürdümde üşüyorum demişti. Ama akşam iyiydi.gece uyurken boğazı hırıldıyordu.elimi alnına koydum yanıyor du yavrum.hemen ilaçlarını verdim.şimdi uyuyor... İnşallah iyileşir.dua edin kübişim...
Sağol semacım.. Şimdilik ilaçlarını verdim.antibiyotik başladım.eğer etki etmezse öğleden sonra götürürüz canım.işten izin aldım...
sağol canım Allah kabul etsin ağzına sağlık Allah sana da evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin burdan sizi takip ediyorum hep zaten her zaman duamdasınız..
çok geçmiş olsun abla Rabbim şifa versinKızım hastalandı.ateş ve boğaz ağrısı var.dua edin lütfen....
pinkçim tam olarak buymuş bak netten baktım bende şimdi cidden fayda sağlıyormuş
Kızım hastalandı.ateş ve boğaz ağrısı var.dua edin lütfen....
Öyle cok secici degilmissiniz :) bamyayla benimde hic aram yoktur allahin gücüne gitmesin :)Yok ispanak pirasa bamya yemem esimde bamyayi sever nohut fasülye yemez o kadar yoksa her seyi yeriz ..
Uzun zamandir mi bu sorunu cekiyorsun canim?anlamadım kı kronık mıyım. ama genelde kabızlık sorunu cekerım...
O zaman aramiza hosgeldin canim :)Tabi katilmak isterim sizlerle sohbet guzel
Hayirli haberlerini aliriz insallah gülüm ♥♥bu arada yarın saat beşte randevum var bakalım kaç yumurta yapmışım
Gecmis olsun ablaKızım hastalandı.ateş ve boğaz ağrısı var.dua edin lütfen....
Agzina saglik, Allah kabul etsin canim... Hepimiz tez vakitte anne olalim, hayirli evlat sahibi olalim insallah. Rabbim bize bu güzel duyguyu tattirana kadar sabir ve iman gücü versin ♥E-brulim canım bende 25 tane okudum karışıklık oluyor sanırım eksik kalırsa okurum yine Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah ben açıkcası kendimden çok sizlerin tez vakit anne olmasını canı gönülden istiyorum ALLAH'ım hayırsızsa da evlat sahibi olmamız hayırlısıyla yazarak tez vakit ulaştırır bize İNŞALLAHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?