Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

İNŞALLAH CNM BUAY EN AZ 3 HAMİŞ ÇIKAR ARAMIZDAN:)

Eşimde aynisini bana diyor .. Ben kalkinca yataktan sen iyice yataga gömülüyorsun ya cok kiskaniyorum seni insallah benden once gidersin ise derdi gecen yil ondan once gidiyordum sadece bir gun ama saat erken oldugu icin o beni birakiyordu

Semosum nasilsin?

EBRUMMMM ZAMAN YAKLAŞTIKÇA SANKİ SENDE STRESS ARTIYO GİBİ HİSSEDİYORUM:)
Kalbimiz birmis bende tam sana yaziyordum yok bitanem ya aslinda bugün tam tersi cok sakinim. Sabah kalkinca aklima düsük yaptigim geldi, ben o zamanlar acaba laparoskopi mi yaptirsam diye düsünüyordum Rabbim bana gerek olmadigini gösterdi... Ramazandi her aksam iftar vakti dua ediyordum isteyen herkesin olsun diye, kisa da olsa yasamak nasip oldu. Bunlari hatirlamak bana iyi geldi

2 is arkadasim var bebek isteyen, birisi tüp bebek yaptirdi sonucunu bekliyor, digerinin de adeti 3 gün gecikmis birazdan test yapacak ona heyecanlaniyorum

AHAHAAH BEN YILLARDIR EŞİMİ KISKANIYORUM YA HEP BEN ÖNCE GDİYORUM :) DAHA Bİ YERLEŞİYOR SANKİ BEN KALKINCA DELİ OLUYORUM Bİ ONU KISKANIYORUM BİDE.NUTELLA KAVONOZUNU KAŞIKLAMASINI KISKANIYORUM:)

Tüm topik hamile olsun, hepimiz aradan cikmis olalim :)))

kızlar burun tıkanıklığına ne iyi gelir .....açılmıyor ya....
viks kullan canim

AHAHAAH BEN YILLARDIR EŞİMİ KISKANIYORUM YA HEP BEN ÖNCE GDİYORUM :) DAHA Bİ YERLEŞİYOR SANKİ BEN KALKINCA DELİ OLUYORUM Bİ ONU KISKANIYORUM BİDE.NUTELLA KAVONOZUNU KAŞIKLAMASINI KISKANIYORUM:)
Eee sende kasikla ne olmus sanki kilolu birisinde ben sekerden korkmasam kasiklayip bitircem de azcik dikkat ediyorum ama canim cekti

Eee sende kasikla ne olmus sanki kilolu birisinde ben sekerden korkmasam kasiklayip bitircem de azcik dikkat ediyorum ama canim cekti
SEVMİYORUM KAŞIKLANMASINI EKMEĞE SÜR ÖLE YE DİORUM BANA DİOKİ KÜÇÜKKEN KARDEŞİMDE KISKANIRDI NUTELLA KAVONOZUNU KAŞIKLAMAMI ŞİMDİDE SEN DİO:):):): NUTELLA AŞK YA AŞK.:)

Şu saatlerde bi degisse idi iyiydi arabada bes evde on bes telefonda 10.22 burada 09.22

CNM YAA SENİN DÜŞÜK YAPTIĞINI BİLMİYODUMM NE ZAMAN YAPTIN NASIL OLDU?

Canim yumurta bile yemek istemiyor onlarda döllenmeyip catlamayan yumurtaymis gibi geliyor .. yoksa civciv olurlardi yumurta olmazlardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…