İNŞALLAH CNM BUAY EN AZ 3 HAMİŞ ÇIKAR ARAMIZDAN:)Günaydın kızlar ... Bakalim bu ayin hamisi kim olacak insallah hamisleri olur .. Dün ruyamda ilginc birsey gördüm yaprak ortadan ayrilip cenin pozisyonu aliyor ama iki tane cenin ikiz yanigece cok konustuk 10 yumurta 5 yumurta diye ondan etkilendim sanirim ..
GENİZİNİ TEMİZLEMEN LAZIM ABDEST ALIR GİBİ BURNUNA SU ÇEK VE VİKS BUHARINA TUT:)kızlar burun tıkanıklığına ne iyi gelir .....açılmıyor ya....
Eşimde aynisini bana diyor .. Ben kalkinca yataktan sen iyice yataga gömülüyorsun ya cok kiskaniyorum seniKIZLARR NABER:)
Semosum nasilsin?KIZLARR NABER:)
Kalbimiz birmis bende tam sana yaziyordumEBRUMMMM ZAMAN YAKLAŞTIKÇA SANKİ SENDE STRESS ARTIYO GİBİ HİSSEDİYORUM:)
Papatya buhariyla aciliyormus @Enyalios öyle demisti canim ..bende gunlerce cektim onuGENİZİNİ TEMİZLEMEN LAZIM ABDEST ALIR GİBİ BURNUNA SU ÇEK VE VİKS BUHARINA TUT:)
AHAHAAH BEN YILLARDIR EŞİMİ KISKANIYORUM YA HEP BEN ÖNCE GDİYORUM :) DAHA Bİ YERLEŞİYOR SANKİ BEN KALKINCA DELİ OLUYORUM Bİ ONU KISKANIYORUM BİDE.NUTELLA KAVONOZUNU KAŞIKLAMASINI KISKANIYORUM:)Eşimde aynisini bana diyor .. Ben kalkinca yataktan sen iyice yataga gömülüyorsun ya cok kiskaniyorum seniinsallah benden once gidersin ise derdi gecen yil ondan once gidiyordum sadece bir gun ama saat erken oldugu icin o beni birakiyordu
Tüm topik hamile olsun, hepimiz aradan cikmis olalim :)))Günaydın kızlar ... Bakalim bu ayin hamisi kim olacak insallah hamisleri olur .. Dün ruyamda ilginc birsey gördüm yaprak ortadan ayrilip cenin pozisyonu aliyor ama iki tane cenin ikiz yanigece cok konustuk 10 yumurta 5 yumurta diye ondan etkilendim sanirim ..
viks kullan canimkızlar burun tıkanıklığına ne iyi gelir .....açılmıyor ya....
Eee sende kasikla ne olmus sanki kilolu birisindeAHAHAAH BEN YILLARDIR EŞİMİ KISKANIYORUM YA HEP BEN ÖNCE GDİYORUM :) DAHA Bİ YERLEŞİYOR SANKİ BEN KALKINCA DELİ OLUYORUM Bİ ONU KISKANIYORUM BİDE.NUTELLA KAVONOZUNU KAŞIKLAMASINI KISKANIYORUM:)
Tüm topik hamile olsun, hepimiz aradan cikmis olalim :)))
Hehehee insallah canim imkansiz olsada bu yinede umut edilir
SEVMİYORUM KAŞIKLANMASINI EKMEĞE SÜR ÖLE YE DİORUM BANA DİOKİ KÜÇÜKKEN KARDEŞİMDE KISKANIRDI NUTELLA KAVONOZUNU KAŞIKLAMAMI ŞİMDİDE SEN DİO:):):): NUTELLA AŞK YA AŞK.:)Eee sende kasikla ne olmus sanki kilolu birisindeben sekerden korkmasam kasiklayip bitircem de azcik dikkat ediyorum ama canim cekti
Imkansiz diye bir sey yoktur, yeter ki Rabbim istesinHehehee insallah canim imkansiz olsada bu yinede umut edilir
SORMA BEN PCNİN SAATİNİ AYARLIYOM O GERİ ALIYOR SAÇMA SAPAN Bİ DURUM OLDU YANİ:)Şu saatlerde bi degisse idi iyiydi arabada bes evde on bestelefonda 10.22 burada 09.22
Kiskanc seniSema, Büsra ikinizinde nutelladan korkmak icin bir sebebiniz yok :) suan ben sizi kiskandim :)))
CNM YAA SENİN DÜŞÜK YAPTIĞINI BİLMİYODUMMSemosum nasilsin?
Kalbimiz birmis bende tam sana yaziyordumyok bitanem ya aslinda bugün tam tersi cok sakinim. Sabah kalkinca aklima düsük yaptigim geldi, ben o zamanlar acaba laparoskopi mi yaptirsam diye düsünüyordum Rabbim bana gerek olmadigini gösterdi... Ramazandi her aksam iftar vakti dua ediyordum isteyen herkesin olsun diye, kisa da olsa yasamak nasip oldu. Bunlari hatirlamak bana iyi geldi
2 is arkadasim var bebek isteyen, birisi tüp bebek yaptirdi sonucunu bekliyor, digerinin de adeti 3 gün gecikmis birazdan test yapacak ona heyecanlaniyorum
ŞU CUMA TAKIMI NEDİR YA SÜREKLİ GÖRÜYORUM KADINLAR KULUBUNDEN ZAYIFLANIRMI YEME KARDEŞİM:)Kiskanc senicuma takimina git zayifla sanki cok kiloluymusta
Sen burda nasil derdini paylasiyorsan onlarda orda paylasiyor birbirleriyle yarisip azim ediyorlarŞU CUMA TAKIMI NEDİR YA SÜREKLİ GÖRÜYORUM KADINLAR KULUBUNDEN ZAYIFLANIRMI YEME KARDEŞİM:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?