İnsan çatlıyor valla meraktan... Bende biraz tedirginim..Hayırlısı olsun hakkımızda inşallahDaha cokkk var ama tek cizgi şak diye cikartestleri Yarın alcam birini pzt birini sali yapcam tutucam kendimi
Daha almadim cnm yaparım diye almaktan vazgectim yarin alicam ama haftasonu giriyorya arayaErken canim yapip strese girme bekle hafta basini oyle yap ..
Aminn insallahh cnm yaaİnsan çatlıyor valla meraktan... Bende biraz tedirginim..Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Pazartesi salı yaparsin bat saliysaDaha almadim cnm yaparım diye almaktan vazgectim yarin alicam ama haftasonu giriyorya arayaiki tane alicam sali bat gunu zayen pzt sali yapcam belki saliya kalmadan kirmizilar gelir
Ay ben hic bilmiyorum.almam yoksa semaya soru sora kizcagiza sinir getiriirmOv.testim olsa silinip tekrar koyulasiyor mu diye yapardim her gun
Pzt kesin yapcamPazartesi salı yaparsin bat saliysainsallah gelmez kirmizilar insallahhhh...
Naber nasılsınGunaydinn
Ben gecen ay o kadar cift cizgi gordum ki mutluluk hormonu salgiladim sonra kirmizi karti yiyince oturdum :)Ay ben hic bilmiyorum.almam yoksa semaya soru sora kizcagiza sinir getiriirm
Hahahhh.. hamileligin birinci kurali cok.aş ermek kocaya gününü göstermekPzt kesin yapcamhamileysem hemen mida girerrim heralde ilk isim supriz hazirlamak esime sonrada tabi as ermek
Iyiyim senn nasılsınNaber nasılsın
İyiym cnm sol kasıgımda agrıyla oturuyorum cnmIyiyim senn nasılsın
Ben gecen ay o kadar cift cizgi gordum ki mutluluk hormonu salgiladim sonra kirmizi karti yiyince oturdum :)
Uzan agrin varsa daha iyi hissedersin cnmİyiym cnm sol kasıgımda agrıyla oturuyorum cnm
Eşim iyice kadayı yedi annemde yatıyorum kaç gündür agrın var kalkma yat bişey olur diye adam kafayı yediUzan agrin varsa daha iyi hissedersin cnm
Gece sol tarafıma yatınca daha çok agrım oluyo batma oluyo ben daha önce ignelerde böyle bişey yaşamadım farklı şeyler oluyo bende inş bu ay bebişden oluyodur bunlar yaaEşim iyice kadayı yedi annemde yatıyorum kaç gündür agrın var kalkma yat bişey olur diye adam kafayı yedi
Eşim iyice kadayı yedi annemde yatıyorum kaç gündür agrın var kalkma yat bişey olur diye adam kafayı yedi
Ins cnm ama cok ta dinleme kendini birak agrisin . Gunun gelmeden zaten ogrenemiceksin o yuzden strese sokma kendini esinide sen telkinle bu kdr heveslenmesin sonra cok uzuluyr insanGece sol tarafıma yatınca daha çok agrım oluyo batma oluyo ben daha önce ignelerde böyle bişey yaşamadım farklı şeyler oluyo bende inş bu ay bebişden oluyodur bunlar yaa
Tabi cnm merak etme etrafımda dolanıyolar özellikle kocam etrafımda gezdiriyorummne guzl iste sende nazlan ben hemen kullanirim böyle durumlari
Eşime söylemiyorum fazla bişey yok ya bence falan diyorum bmyle alışsın inş olursa daha çok sevinirIns cnm ama cok ta dinleme kendini birak agrisin . Gunun gelmeden zaten ogrenemiceksin o yuzden strese sokma kendini esinide sen telkinle bu kdr heveslenmesin sonra cok uzuluyr insan
Sende durumlar nasıl cnm ne var ne yokIns cnm ama cok ta dinleme kendini birak agrisin . Gunun gelmeden zaten ogrenemiceksin o yuzden strese sokma kendini esinide sen telkinle bu kdr heveslenmesin sonra cok uzuluyr insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?