Ben dr larin kandiriri gibi konusmasina si ir oluyordum cnm. Kimisi pco degil onlar senin mm lik yumurtalarin diyordu ayniay baska dr pco yaziyor dk hapini. :) yorumlamalari sinir bozucu degilmiCNM PCOYA YATKINLIK ŞUNDAN OLUYO. MESELA SEN DREK PCOLUSUN YUMURTA REZERVİN ÇOK YÜKSEK HERAY NORMALDE 7 ATRAL FOLİKÜL VARSA ADETİN 3.GÜNÜ SENDE YUMURTA TARLASI GİBİ MÜBAREK.YUMURTALIKLARININ HACMİ BÜYÜK OLMASINA RAĞMEN GELİŞEMİYOR ÇATLAYAMIYOR
YATKINLIK İSE YUMURTA REZERVİ NORMAL OLMASINA RAĞMEN.KİLO SORUNU TROİT PROBLEMLERİ YADA İNSÜLİN DRENCİ NEDENİYLE ÖSTROJEN SALINIMI DENGESİZ BUYÜZDEN ÇATLAMAYAN YUMURTA KİST OLARAK KALIYOR ONLARADA DOKTORLAR PCOS DİYO DEĞİLLLER ASLINDA:)
ÖYLE CNM ÖYLE EN KÖTÜSÜ NE BİLİYOMUSUN BEN İŞTE TATMİN OLMADIĞIMDA GİDEMİYORUM BİDAHA ONA AMA ÇOK İYİ DOKTORLARDA VAR TABİ GERÇEKTEN ALLAH İYİLERİ İLE KARŞILAŞTIRSIN BİZLERİ.BENİM ŞİMDİKİ DOKTORUM NE DOÇENT NEDE İNFERTİLİTE DOKTORU KLASİK KADIN DOĞUMCU.AMA OKADAR İYİKİ.BİR KADININ BEBEĞİ TERSMİŞ SIRF NORMAL DOĞURABİLİR DİE 1 SAAT PLATES TOPUYLA SPOR YAPTIRMIŞ KENDİ NORMAL DOĞURTMUŞ KADINI:)Ben dr larin kandiriri gibi konusmasina si ir oluyordum cnm. Kimisi pco degil onlar senin mm lik yumurtalarin diyordu ayniay baska dr pco yaziyor dk hapini. :) yorumlamalari sinir bozucu degilmi3yumostan birii tutturamadiysam bu sans bana bida gelmez dr sema designer
Cnm asil proflara guven olmuyor.ben sana simdi burda yazamiyirum bizim profun yaptigi hatalari..... amin cnim ins senin derdinede derman olur aminnnÖYLE CNM ÖYLE EN KÖTÜSÜ NE BİLİYOMUSUN BEN İŞTE TATMİN OLMADIĞIMDA GİDEMİYORUM BİDAHA ONA AMA ÇOK İYİ DOKTORLARDA VAR TABİ GERÇEKTEN ALLAH İYİLERİ İLE KARŞILAŞTIRSIN BİZLERİ.BENİM ŞİMDİKİ DOKTORUM NE DOÇENT NEDE İNFERTİLİTE DOKTORU KLASİK KADIN DOĞUMCU.AMA OKADAR İYİKİ.BİR KADININ BEBEĞİ TERSMİŞ SIRF NORMAL DOĞURABİLİR DİE 1 SAAT PLATES TOPUYLA SPOR YAPTIRMIŞ KENDİ NORMAL DOĞURTMUŞ KADINI:)
Oynuyorum bol bol.candy crush sagaKumar oynama istegi yaptimi
Sağol bitanem.. İnşallah gülüm ya...ateşi varsa antibiyotiksiz olmaz ablam iyi etmişsininş biranönce iyileşir kıyamam ben ona
Sağol gizemcim..senin için 25 tane ayetel kürsi okudum.Rabbim kabul etsin inşallah cümlemizin...çok geçmiş olsun abla Rabbim şifa versin
Sağol Tuğbacım....ben bunu görmemişim. ayyy çok güldüm ya sabah sabahh...tek başına gülerken salak gibi görünüyorumm
cnm çok geçmiş olsun.
Amin bitanem sağolasın.. Gizem için 25 tane okudum...Günaydin kizlar :)
313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
- -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 25 okundu
- -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 26
- -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 26
- -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
- -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 9 kumbara
- -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 26
- -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 26
- -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 26
- -> 02.11.: blueblueEyes (Gülsah) -> mazeretli
- -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> mazeretli
- -> 04.11.: Saadetim33 -> 26
- -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 25 okundu
- -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 26
- -> 07.11.: cornella (Tuğba) -> 25
- -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> 25
Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 81
Eksik: 232
Kumbara: 39
Kizlar 4 kisi kaldi bugünle birlikte, kumbara da ki sayilari paylastiriyorum ...
Öyle cok secici degilmissiniz :) bamyayla benimde hic aram yoktur allahin gücüne gitmesin :)
Uzun zamandir mi bu sorunu cekiyorsun canim?
O zaman aramiza hosgeldin canim :)
Hayirli haberlerini aliriz insallah gülüm ♥♥
Gecmis olsun ablaRabbim sifasini versin...
Agzina saglik, Allah kabul etsin canim... Hepimiz tez vakitte anne olalim, hayirli evlat sahibi olalim insallah. Rabbim bize bu güzel duyguyu tattirana kadar sabir ve iman gücü versin ♥
İnşallah bitanem.. Allâh razı olsun kübişim...Ins ilclari fayda eder cnm yaa .yazik melek o
Semacım benim yumoşlarım kesin çatlamıştı dimi canım ovulasyon testine göre...ONU ALMADIM ÇAY OLARAK İÇTİM CNM AMA DKTORLAR BİLE VERİYOR HAYIT HAPI
Bendede soda versiyonu yuku yaa 162bolumu gecemedim bi türlü sen bu ilacin etkisiyle gecersinOynuyorum bol bol.candy crush saga
Sodaya gecmedim 700 kusurdeyim evet ilac sagolsunBendede soda versiyonu yuku yaa 162bolumu gecemedim bi türlü sen bu ilacin etkisiyle gecersin
Dün evi temizledim ya bugun nasil rahatimBendede soda versiyonu yuku yaa 162bolumu gecemedim bi türlü sen bu ilacin etkisiyle gecersin
Sendende bir geçmiş olsun beklerdim büşracımDün evi temizledim ya bugun nasil rahatimtabi saat 5e kadar sonra yemek derdi basliyor ne pisirsem
Kulagina soylim ne pisirecegimiDün evi temizledim ya bugun nasil rahatimtabi saat 5e kadar sonra yemek derdi basliyor ne pisirsem
Gecmis olsun ..Sendende bir geçmiş olsun beklerdim büşracım
ABLAM ÇATLAMIŞTIR MUTLAKA KESİN DİYE BİŞİ OLMAZ HİÇ BİZAMAN AMA ÇATLAMIŞTIR SONRA TEKRAR YAPTINMI OVULASYON TESTİSağol bitanem.. İnşallah gülüm ya...
Sağol gizemcim..senin için 25 tane ayetel kürsi okudum.Rabbim kabul etsin inşallah cümlemizin...
Sağol Tuğbacım....
Amin bitanem sağolasın.. Gizem için 25 tane okudum...
İnşallah bitanem.. Allâh razı olsun kübişim...
Semacım benim yumoşlarım kesin çatlamıştı dimi canım ovulasyon testine göre...
CNM TUTACAK O YUMOŞLAR YA SENDE YUMURTA GANİİ PİNKÇİMMM OHOOOOO :)Ben dr larin kandiriri gibi konusmasina si ir oluyordum cnm. Kimisi pco degil onlar senin mm lik yumurtalarin diyordu ayniay baska dr pco yaziyor dk hapini. :) yorumlamalari sinir bozucu degilmi3yumostan birii tutturamadiysam bu sans bana bida gelmez dr sema designer
CNM TUTACAK O YUMOŞLAR YA SENDE YUMURTA GANİİ PİNKÇİMMM OHOOOOO :)
Çizgi silinene dek yaptım canım.yavaş yavaş silindi gitti...ABLAM ÇATLAMIŞTIR MUTLAKA KESİN DİYE BİŞİ OLMAZ HİÇ BİZAMAN AMA ÇATLAMIŞTIR SONRA TEKRAR YAPTINMI OVULASYON TESTİ
Yapsana kübişim ya... Açılış seninle olsun canımgorcez semos ins tutmustur ya cok fena test yapma istegim var suan beni vazgecirsene
Daha cokkk var ama tek cizgi şak diye cikarYapsana kübişim ya... Açılış seninle olsun canım
Kac test aldin :) ov.testim yok benim bitti yoksa bende baslardim onu yapmayagorcez semos ins tutmustur ya cok fena test yapma istegim var suan beni vazgecirsene
Erken canim yapip strese girme bekle hafta basini oyle yap ..Daha cokkk var ama tek cizgi şak diye cikartestleri Yarın alcam birini pzt birini sali yapcam tutucam kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?