Kiz az yap taze taze 7-8 agac yetiyorBende dun yaptim brokoliyiyarisi duruyor ne cigeri cnm
Ben sarilinca bile ayy aciyor diyorum :)Hahahaha enbazindan biri hassas degilesim dun beni aglatti ucunu sıkti pislik bende kustum yattim
Ohss olanda hamile kaliyor ama cnm klinige geliyorlardi hastalar ayy ne cekiyordi ama hepte hamile kaliyolardi . Yinede tabi normal seyrinde olmasini isterim e nolck peki ignesiz belkide catlamiyorCNM SANA İĞNE VERMEMESİ NORMAL PCO OLDUĞUN İÇİN OHSS OLMA İHTİMALİN ÇOK YÜKSEK ALLAH KORUSUN.İĞNE VERİLDİMİ SANA ÇOK SIK KONTROL YAPILMASI GEREK
26 canim
Canim bende pcoluyum ve bekarken hep kintrole gidiyordum.evkenmeden once cocuk meselesini hic ki usmadik ve direk korunmaya basladi esim. Bende bak hayatim benim problemim var cocuk sahibi olmaniz zor olabilir dedim .o siralar ev tasiyacaktik korunduk sonra baktim ikna olmuyor en iyisi dr a gideyim belki anlar dedim. Dr hep cocugun olur 1 sene bekle dedi ama zor olabilir dedi .bende esime anlattim korunmyi biraktik 1 senelik evliyim 3 ay falan korunduk yani. Ona bile bazen pisman oluyorum simdi hala uğraşinca..... kismetten otesi yok cnm
Aynen ben de pişmanım. Canım senin yasin kaç tedavi oluyor musun
Canim bende oyle dusunuyorum ve bu sefer esimle gidiecegim gorusmeye serephinede fayda ediyir aslinda ama daha etkili ilaclar varken neden siradan ilac veriyor herseyi agirdan alıyor sanki. Femara kullanmak istedigimi soyleyecegim cnm. Pcolu arkadssim dun düşük yapti yaa kendiliginden gebe kalmisti eline düşmüş bacaklarini gormus kesenin icinde
DEĞİŞİK TÜRLERİ YOK CNM TEK BİTANE
Aslinda meme kanseri ilaci ama yapilan arastirmalarda yumurtalari uyarip buyttugu farkedilince kisirlik tedavisindede tercih sebebi olmus cnm
Inofolic harika bir ilac cnm sende al kullan yan etkisi yada zarari yok yumurta kalitesini artiriyor
Semacim ben ari poleni kapsulu bulamadim amabirde merkezde soracagim ins bulurum. Demin dedigim ark bu polen kapsulle hamile kaldi o forever diye bi marka kullanmis cnm bulursun kesin istanbulda ondan al cnm
Aynen beklemedeyizsema bu dostinex goguslerde hassasiyete sebep olur mu sen bilirsin sol gögsüs cok aciyor ve sismis belli
ONU ALMADIM ÇAY OLARAK İÇTİM CNM AMA DKTORLAR BİLE VERİYOR HAYIT HAPIHayit otu hapinada iyi diyorlar
O zaman benim gögüslerde hassasiyet yoktu ya o yuzden almadi verdiohooo siz böyle yaparsanız ölemmm benn.. ben evlendikten tam 2,5 sene sonra öğrendim pcoya yatkınlığım olduğunu...gerçi son gittiğim doktorlar pco olmadığını söyluyorlar kılo alırsam pcoya çevirirmiş. kistlerim var ama.
bende pişmanm neden korundum diye ama napalım zaman geri gelmiyor. nasipten öte yol yok.
ayy çok fena oldum şuan..
ok canmm..
pınkkk senı semanın yanına asistan verelimm. maşallahhh
aktarlarda bunun karışımları oluyormuş. onlar işe yaramaz mı.
cnm dostinex gögüsteki hassasiyeti alır aksine. diye biliyorum bende kullanıyorum çünkü...
Hahahaha hic anlamiyor benimki bende benim testisimde bunlar oyle dusun diyorumBen sarilinca bile ayy aciyor diyorum :)
ALLAH ALLAH CN TAM TERSİ HASSASİYETİ ALMASI LAZIM O SENİNKİ GEBELİKTEN OLMASIN:)Aynen beklemedeyizsema bu dostinex goguslerde hassasiyete sebep olur mu sen bilirsin sol gögsüs cok aciyor ve sismis belli
Ayyy benim konusmanin aynisini yapmissin .. Doktorlar bile der kadinla4da gogus erkeklerde testis en hassas öldürücü bölge ..Hahahaha hic anlamiyor benimki bende benim testisimde bunlar oyle dusun diyorumcigeri severiz bizde ama ne zamandir yapmıyorum alayim bari cnm dr ister kullan ister kullanma diyo bana sen zayifsin gerek yok dedi .bubay almadim bende ama olmadiysa alacagim bu sefer
CNM HİÇ SORMA BİLE YA SONRA BÖLE KIZIYOLAR İNANKİ HİÇ Bİ ZARARI YOK AL GİTSİN YAA:)Unutmayayim diger ay isteyeyim doktordan yani sorayim oyle kullanayim .. cok.duydum cunku bunu
Evet olabilirALLAH ALLAH CN TAM TERSİ HASSASİYETİ ALMASI LAZIM O SENİNKİ GEBELİKTEN OLMASIN:)
BAKTIM ŞİMDİ CNM YAN ETKİLERİNE YAPIYORMUŞ BU MERET HAP GÖĞÜS AĞRISIEvet olabilirkeske öyle olsa keskeeeee... Ama hic icimden gecmiyor ki bu ay
Cnm pcoya yatkinlik nedir yaa ya vardir ya yoktur bazi drda onlar yumurta diyor .bu drlar bi alem zaten . Ben o kdr cok dr a gittimki pco prof.oldum artik . Hehehe cnm ya ben tup bebek merkezinde 2 yil çalıştım. Kapsul daha kokay geldi cnm ya gunde uc kere yutucan belki bayattir polenler guvenemedim kalsin dedim.az daha arastirip bulamazsam alirim .ohooo siz böyle yaparsanız ölemmm benn.. ben evlendikten tam 2,5 sene sonra öğrendim pcoya yatkınlığım olduğunu...gerçi son gittiğim doktorlar pco olmadığını söyluyorlar kılo alırsam pcoya çevirirmiş. kistlerim var ama.
bende pişmanm neden korundum diye ama napalım zaman geri gelmiyor. nasipten öte yol yok.
ayy çok fena oldum şuan..
ok canmm..
pınkkk senı semanın yanına asistan verelimm. maşallahhh
aktarlarda bunun karışımları oluyormuş. onlar işe yaramaz mı.
cnm dostinex gögüsteki hassasiyeti alır aksine. diye biliyorum bende kullanıyorum çünkü...
Gercekten oyle ama benim buay hic agrim yok goguste. Uclari kasiniyo tatlı tatlı boyle bi belirtide hic duymadimAyyy benim konusmanin aynisini yapmissin .. Doktorlar bile der kadinla4da gogus erkeklerde testis en hassas öldürücü bölge ..
O kadar cok yan etkisi var ki tahmin etmistim zaten canimBAKTIM ŞİMDİ CNM YAN ETKİLERİNE YAPIYORMUŞ BU MERET HAP GÖĞÜS AĞRISI
Cayin tadi nasildi cnm ya kotu aci diyorlar .bide suyu varmis cay bard 4te 1i koyup uzerine su ile tamamlayip iciliyormusONU ALMADIM ÇAY OLARAK İÇTİM CNM AMA DKTORLAR BİLE VERİYOR HAYIT HAPI
Bende bu ay tık yok hic bir belirti yasamiyorum :) odun.gibiyimGercekten oyle ama benim buay hic agrim yok goguste. Uclari kasiniyo tatlı tatlı boyle bi belirtide hic duymadim
Kumar oynama istegi yaptimiO kadar cok yan etkisi var ki tahmin etmistim zaten canim
Bende bu ay tık yok hic bir belirti yasamiyorum :) odun.gibiyim
CNM PCOYA YATKINLIK ŞUNDAN OLUYO. MESELA SEN DREK PCOLUSUN YUMURTA REZERVİN ÇOK YÜKSEK HERAY NORMALDE 7 ATRAL FOLİKÜL VARSA ADETİN 3.GÜNÜ SENDE YUMURTA TARLASI GİBİ MÜBAREK.YUMURTALIKLARININ HACMİ BÜYÜK OLMASINA RAĞMEN GELİŞEMİYOR ÇATLAYAMIYORCnm pcoya yatkinlik nedir yaa ya vardir ya yoktur bazi drda onlar yumurta diyor .bu drlar bi alem zaten . Ben o kdr cok dr a gittimki pco prof.oldum artik . Hehehe cnm ya ben tup bebek merkezinde 2 yil çalıştım. Kapsul daha kokay geldi cnm ya gunde uc kere yutucan belki bayattir polenler guvenemedim kalsin dedim.az daha arastirip bulamazsam alirim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?