- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
HAHHAH EVET HAKLISINNN ÖLESİNE DİORUM YA CİDDEN BU AYY ÇOK RAHATIMM :)Hani tevekkül bitanem
PROLAKTİN YÜKSEKLİĞİ BİLE PCOS GÖRÜNTÜSÜ YARATBİLİR CNMhormonlarım iyi çıkmış prolaktın hariç. 35 çıktı o. onun için dostinex kullanıyorum.
amh yapılmadı cnm.
bu zamana kadar hiçbirdoktor istemedi. menepoz testi bu galiba değil mi? kk da çok okuyorum.
CNM 14 SENE NEDEN DK HAPI KULLANDIKİKendisi 33 yasinda ve 6 aydir ugrasiyor canim. Ondan önce 14 sene boyunca dk hapi kullandi. Gecen ay hic kafama takmadim dedi :) suan daha emin degil ama silik cizgiyi ikimiz de gördük, cumartesi testi tekrarlayacakmis bakalim :)
PROLAKTİN YÜKSEKLİĞİ BİLE PCOS GÖRÜNTÜSÜ YARATBİLİR CNM
ŞİMDİYE KADAR NE KULLANDIN CNM SEN DENEDİNMİ BİŞİ HAYIT FELANolabilir cnm. şimdi sen benim reçetemi yaz bakim ne alacam eczane, aktar vs
Canim bu kiz alman, erken yasta dk hapina baslamis... malum almanlarin nasil yasadigi belli :) ama öyle bugün onla yarin bununla bir kiz degil, 5 senedir erkek arkadasiyla birlikte.CNM 14 SENE NEDEN DK HAPI KULLANDIKİ
Bende önümüzde ki ay aslan pencesi otu ile ahududu ciceginin cayini icecegim :)ŞİMDİYE KADAR NE KULLANDIN CNM SEN DENEDİNMİ BİŞİ HAYIT FELAN
CANIM AYRI AYRI İÇMEDİM AMA KULLANDIĞIM VİTAMİNİN İÇİNDE VARDI BUNLARCanim bu kiz alman, erken yasta dk hapina baslamis... malum almanlarin nasil yasadigi belli :) ama öyle bugün onla yarin bununla bir kiz degil, 5 senedir erkek arkadasiyla birlikte.
Bende önümüzde ki ay aslan pencesi otu ile ahududu ciceginin cayini icecegim :)
Denedin mi sen bunu semos?
Beklenmeden gelince daha cok evinir cidden cnm .bende ayni valla hic bi bekirtim yokSende durumlar nasıl cnm ne var ne yok
Eksik olma cnmSAÇMALAMA KIZ SORUN ANNEM SORUNN BURADA NEDEN VARIZ BİZ BENDE BİLMEDKLERİMİ SİZE SORUYORUM SONUÇTA
Ben pzt yapicam soz veriyorum; )HAHAH BEN AŞTIMM ONLARI BEN ARTIK ADETİM 1 HAFTA GEÇİNCEYE KAADAR TEST YAPMICAM SÖZ VERDİM ALLAHIMA BU AY VERDİM O SÖZÜ DAHA YENİ SENDE SÖZ VER ALLAHA:)
Ooooo maşallah darısı hepimizin başına canım..kızım ilaçlarla biraz daha iyi benim belim fena ebrucum ya..ağrı var resmen kitlendi.hareket zor ediyorum..Sükür ablam iyiyim, is arkadasim test yapti ve silik cizgi onunla beraber seviniyoruz
Sen nasilsin? Kizin nasil oldu?
Ayyyy cnm yaabiste dr dan dr a değişiyor yorumlar. Ayyy ne guzel yaaa nasil yapmis sorsaydin keske2013 un ekim ayıydı ilk öğrendiğimde.
teşhis pco?? idi.....o günden sonra baska doktorlarada gittim. aynı şeyi söylediler.
arada 1-2 tanesi kim buna pko demiyor barız pko işte demişti.
izmire geldim ve doktor serüvenleri başladı. 2 doktor da pco değilsin dedi. sadece minimal kistler varmış.
tsh ve insülin değerlerim normal çıktı cnm. yeni baktırdım.
bu arada arkm aradı 1 aylık evli, hamileymişonun adına sevindim tabi
Darisi sana cnim ohhhSükür ablam iyiyim, is arkadasim test yapti ve silik cizgi onunla beraber seviniyoruz
Sen nasilsin? Kizin nasil oldu?
amin ablacım amin Rabbim hepimize nasip etsin inşallah..Allah kabul etsin canım.. Yuvanı tatlı bir bebişle taçlandırsın ablacım...
Benim deneyecegim de ikisi karistirilmis ayri ayri degil canim. Almancadan tercüme edince ismi "evlat hasreti cayi" :)CANIM AYRI AYRI İÇMEDİM AMA KULLANDIĞIM VİTAMİNİN İÇİNDE VARDI BUNLAR
Tek Tablet Degerleridir :
Vitamin A : 2500 IU
Vitamin C : 100 mg
Vitamin D : 200 IU
Vitamin E : 50 IU
Vitamin B-1 : 40 mg
Vitamin B-2 : 40 mg
Niacin : 40 mg
Pantothenic Acid : 40 mg
Vitamin B-6 : 12.5 mg
Vitamin B-12 : 40 mcg
Biotin : 40 mcg
Calcium : 250 mg
Magnezyum : 100 mg
Çinko (Zinc) : 7.5 mg
Selenyum : 50 mcg
Bakır (Copper) : 1 mg
Manganez : 2.5 mg
Chromium (Krom) : 50 mcg
Choline : 5 mg
Inositol : 5 mcg
PABA : 5 mg
Citrus Bioflavonoid Complex : 12.5 mg
Civanpercemi : 1 mg
Molybdenum : 25 mcg
Silica : 1 mg
Vitamin K : 37.5 mg
Ahududu Yapragi : 1 mg
Boron : 1 mg
Garlic : 1 mg
Folic Acid : 200 mcg
Demir : 13.5 mg
Iodine : 75 mcg
Amin insallah ablam... Ikinize de gecmis olsun ablacim. Senin beline ne oldu ki böyleOoooo maşallah darısı hepimizin başına canım..kızım ilaçlarla biraz daha iyi benim belim fena ebrucum ya..ağrı var resmen kitlendi.hareket zor ediyorum..
Isteyen herkese insallah kübosumDarisi sana cnim ohhh
Cnm ben 26 okudumIsteyen herkese insallah kübosum
Ebrucum sen nerde çalışıyosun canım?Almanyada ne iş yapıyon?Canim bu kiz alman, erken yasta dk hapina baslamis... malum almanlarin nasil yasadigi belli :) ama öyle bugün onla yarin bununla bir kiz degil, 5 senedir erkek arkadasiyla birlikte.
Bende önümüzde ki ay aslan pencesi otu ile ahududu ciceginin cayini icecegim :)
Denedin mi sen bunu semos?
Agzina saglik canimCnm ben 26 okudumAllah kabul etsin insallhh . Aninn ebrucum ins varmi hic belirtin
Ablacim bir sirkette muhasebecilik ve halkla iliskiler danismanligi yapiyorum :)Ebrucum sen nerde çalışıyosun canım?Almanyada ne iş yapıyon?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?