Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

hormonlarım iyi çıkmış prolaktın hariç. 35 çıktı o. onun için dostinex kullanıyorum.
amh yapılmadı cnm.
bu zamana kadar hiçbirdoktor istemedi. menepoz testi bu galiba değil mi? kk da çok okuyorum.
PROLAKTİN YÜKSEKLİĞİ BİLE PCOS GÖRÜNTÜSÜ YARATBİLİR CNM

Kendisi 33 yasinda ve 6 aydir ugrasiyor canim. Ondan önce 14 sene boyunca dk hapi kullandi. Gecen ay hic kafama takmadim dedi :) suan daha emin degil ama silik cizgiyi ikimiz de gördük, cumartesi testi tekrarlayacakmis bakalim :)
CNM 14 SENE NEDEN DK HAPI KULLANDIKİ

CNM 14 SENE NEDEN DK HAPI KULLANDIKİ
Canim bu kiz alman, erken yasta dk hapina baslamis... malum almanlarin nasil yasadigi belli :) ama öyle bugün onla yarin bununla bir kiz degil, 5 senedir erkek arkadasiyla birlikte.

ŞİMDİYE KADAR NE KULLANDIN CNM SEN DENEDİNMİ BİŞİ HAYIT FELAN
Bende önümüzde ki ay aslan pencesi otu ile ahududu ciceginin cayini icecegim :)
Denedin mi sen bunu semos?

CANIM AYRI AYRI İÇMEDİM AMA KULLANDIĞIM VİTAMİNİN İÇİNDE VARDI BUNLAR

Tek Tablet Degerleridir :

Vitamin A : 2500 IU
Vitamin C : 100 mg
Vitamin D : 200 IU
Vitamin E : 50 IU
Vitamin B-1 : 40 mg
Vitamin B-2 : 40 mg
Niacin : 40 mg
Pantothenic Acid : 40 mg
Vitamin B-6 : 12.5 mg
Vitamin B-12 : 40 mcg
Biotin : 40 mcg
Calcium : 250 mg
Magnezyum : 100 mg
Çinko (Zinc) : 7.5 mg
Selenyum : 50 mcg
Bakır (Copper) : 1 mg
Manganez : 2.5 mg
Chromium (Krom) : 50 mcg
Choline : 5 mg
Inositol : 5 mcg
PABA : 5 mg
Citrus Bioflavonoid Complex : 12.5 mg
Civanpercemi : 1 mg
Molybdenum : 25 mcg
Silica : 1 mg
Vitamin K : 37.5 mg
Ahududu Yapragi : 1 mg
Boron : 1 mg
Garlic : 1 mg
Folic Acid : 200 mcg
Demir : 13.5 mg
Iodine : 75 mcg

Sükür ablam iyiyim, is arkadasim test yapti ve silik cizgi onunla beraber seviniyoruz
Sen nasilsin? Kizin nasil oldu?
Ooooo maşallah darısı hepimizin başına canım..kızım ilaçlarla biraz daha iyi benim belim fena ebrucum ya..ağrı var resmen kitlendi.hareket zor ediyorum..

Ayyyy cnm yaabiste dr dan dr a değişiyor yorumlar. Ayyy ne guzel yaaa nasil yapmis sorsaydin keske

Benim deneyecegim de ikisi karistirilmis ayri ayri degil canim. Almancadan tercüme edince ismi "evlat hasreti cayi" :)
Senin kullandigin ilacin adi ne canim? Link acilmiyor...

Ooooo maşallah darısı hepimizin başına canım..kızım ilaçlarla biraz daha iyi benim belim fena ebrucum ya..ağrı var resmen kitlendi.hareket zor ediyorum..
Amin insallah ablam... Ikinize de gecmis olsun ablacim. Senin beline ne oldu ki böyle

Ebrucum sen nerde çalışıyosun canım?Almanyada ne iş yapıyon?

Cnm ben 26 okudum Allah kabul etsin insallhh . Aninn ebrucum ins varmi hic belirtin
Agzina saglik canim Hamile olmadigima dair belirtiler var kuyruk sokumum aciyor, endometrioziden süpheleniyordum, o da adete yakin aziyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…