Yapmaaaa cnm o usgde belli olmuyomu .ins yoktur cnm endometriozi . Insallah hamilesindir cnm dur bakalımAgzina saglik canimHamile olmadigima dair belirtiler var kuyruk sokumum aciyor, endometrioziden süpheleniyordum, o da adete yakin aziyor...
Amin gülüm aminamin ablacım amin Rabbim hepimize nasip etsin inşallah..
gnc women ultra mega cnm bir kadının ihtiyacı olan tüm vitaminler içinde var bununBenim deneyecegim de ikisi karistirilmis ayri ayri degil canim. Almancadan tercüme edince ismi "evlat hasreti cayi" :)
Senin kullandigin ilacin adi ne canim? Link acilmiyor...
Amin insallah ablam... Ikinize de gecmis olsun ablacim. Senin beline ne oldu ki böyle
cnm sende endometriozis mi var?Agzina saglik canimHamile olmadigima dair belirtiler var kuyruk sokumum aciyor, endometrioziden süpheleniyordum, o da adete yakin aziyor...
Yok canim benim bildigim kadariyla usgde belli olmuyor, laparoskopi gerekiyor. Hayirlisi olsun, ben fazla ümitlenmemekten yanayim :)Yapmaaaa cnm o usgde belli olmuyomu .ins yoktur cnm endometriozi . Insallah hamilesindir cnm dur bakalım
Ümitlenme kafani baska seylerle oyala tüp bebege gececegim de yapmam gerekenler neler de arastirYok canim benim bildigim kadariyla usgde belli olmuyor, laparoskopi gerekiyor. Hayirlisi olsun, ben fazla ümitlenmemekten yanayim :)
Sağol bitanem.. İlaçlarla daha iyi çok şükür... Benim belim fena oldu hareket edemiyorum ya...Nasil oldu kizin
Tesekkür ederim canim, eminim ki sana bunu bir kac kere daha soracagim :)))gnc women ultra mega cnm bir kadının ihtiyacı olan tüm vitaminler içinde var bunun
Bilmiyorum canim benim ki sadece süphe...cnm sende endometriozis mi var?
Kaç gün kldı senin sonuç almana ignenin kaçıncı günüBeklenmeden gelince daha cok evinir cidden cnm .bende ayni valla hic bi bekirtim yokolmadi galiba
ayyy ne alaka cnm ya herşeyi kendinize kondurmayın lütfen ama:)Tesekkür ederim canim, eminim ki sana bunu bir kac kere daha soracagim :)))
Bilmiyorum canim benim ki sadece süphe...
Haklisin kuzum, tüp bebege odakliyim... Zaten simdi dügün telasimiz var kaynim evleniyor, yarin kinasi haftaya da dügünü var insallah :)Ümitlenme kafani baska seylerle oyala tüp bebege gececegim de yapmam gerekenler neler de arastirinsallah melegin bu ay seninledir .. umudum bu yonde
Endomertiozisi olan arkadasim var ve ayni belirtileri bende yasiyorum o yüzden süpheleniyorum canim yoksa bende meraklisi degilim :)ayyy ne alaka cnm ya herşeyi kendinize kondurmayın lütfen ama:)
allah allah yaa neymiş o belirtlerEndomertiozisi olan arkadasim var ve ayni belirtileri bende yasiyorum o yüzden süpheleniyorum canim yoksa bende meraklisi degilim :)
Bu cikolata kistinin belirli seviyeleri oluyormus canim, arkadasimda ki en agir seviyede. Regl yaklasinca cok agrilari oluyor, cogu zaman oturmakta zorluk cekiyor cünkü kuyruk kemigi agri yapiyor.allah allah yaa neymiş o belirtler
Ofis hs islemi yaoiliyormu cnm orada bilgin varmi ? Bu islemdede belli oluyorYok canim benim bildigim kadariyla usgde belli olmuyor, laparoskopi gerekiyor. Hayirlisi olsun, ben fazla ümitlenmemekten yanayim :)
cnm o cihazlar genelde tüp bebek merkezlerinde var bana yapmıştı gerçek boyutta orjinal olarak içeriyi ultrasonla inceliyor müthiş bişi:)Ofis hs islemi yaoiliyormu cnm orada bilgin varmi ? Bu islemdede belli oluyor
Ben igne olmadimki cnm sadece serephone kullandimKaç gün kldı senin sonuç almana ignenin kaçıncı günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?