Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Agzina saglik canim Hamile olmadigima dair belirtiler var kuyruk sokumum aciyor, endometrioziden süpheleniyordum, o da adete yakin aziyor...
Yapmaaaa cnm o usgde belli olmuyomu .ins yoktur cnm endometriozi . Insallah hamilesindir cnm dur bakalım

gnc women ultra mega cnm bir kadının ihtiyacı olan tüm vitaminler içinde var bunun

Yapmaaaa cnm o usgde belli olmuyomu .ins yoktur cnm endometriozi . Insallah hamilesindir cnm dur bakalım
Yok canim benim bildigim kadariyla usgde belli olmuyor, laparoskopi gerekiyor. Hayirlisi olsun, ben fazla ümitlenmemekten yanayim :)

Yok canim benim bildigim kadariyla usgde belli olmuyor, laparoskopi gerekiyor. Hayirlisi olsun, ben fazla ümitlenmemekten yanayim :)
Ümitlenme kafani baska seylerle oyala tüp bebege gececegim de yapmam gerekenler neler de arastir insallah melegin bu ay seninledir .. umudum bu yonde

Ümitlenme kafani baska seylerle oyala tüp bebege gececegim de yapmam gerekenler neler de arastir insallah melegin bu ay seninledir .. umudum bu yonde
Haklisin kuzum, tüp bebege odakliyim... Zaten simdi dügün telasimiz var kaynim evleniyor, yarin kinasi haftaya da dügünü var insallah :)

allah allah yaa neymiş o belirtler
Bu cikolata kistinin belirli seviyeleri oluyormus canim, arkadasimda ki en agir seviyede. Regl yaklasinca cok agrilari oluyor, cogu zaman oturmakta zorluk cekiyor cünkü kuyruk kemigi agri yapiyor.

Ofis hs islemi yaoiliyormu cnm orada bilgin varmi ? Bu islemdede belli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…