Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

cnm o cihazlar genelde tüp bebek merkezlerinde var bana yapmıştı gerçek boyutta orjinal olarak içeriyi ultrasonla inceliyor müthiş bişi:)
Evet cnm bu islem bide cok faydali bundan sonra hamile kalanda cok oluyor

Haklisin kuzum, tüp bebege odakliyim... Zaten simdi dügün telasimiz var kaynim evleniyor, yarin kinasi haftaya da dügünü var insallah :)
Kizzz enaaa ben onlari nikahtan sey ettiler sandim iyice oyna kurtlatini dok siz ailecek oradami yasiyorsunuz cnm

Ofis hs islemi yaoiliyormu cnm orada bilgin varmi ? Bu islemdede belli oluyor
Hic duymadim canim...

Kizzz enaaa ben onlari nikahtan sey ettiler sandim iyice oyna kurtlatini dok siz ailecek oradami yasiyorsunuz cnm
Hic kurt birakmamayi düsünüyorum
Canim burada da türkiye de de akrabalarimiz var, esimin akrabalari pek yok burda, kendi kendilerine yetiyorlar 5 kardes

Semosuuum dünkü nohutlar nasil oldu?

Hic duymadim canim...

Hic kurt birakmamayi düsünüyorum
Canim burada da türkiye de de akrabalarimiz var, esimin akrabalari pek yok burda, kendi kendilerine yetiyorlar 5 kardes
Masalllahhh bitanede boz dogursak 5 cokmus yaa ayyy sorunlar olmuyomu; ) Alah mutlu mesut etsin hemen bebek versin aratmasin genc cifte

Aksamdan islat git eve gelince cabucak piser ıspanak ye sebze
Havuc, patates, karnabahar bugulama yapayim diyorum :)

Masalllahhh bitanede boz dogursak 5 cokmus yaa ayyy sorunlar olmuyomu; ) Alah mutlu mesut etsin hemen bebek versin aratmasin genc cifte
Kayinvalidecigimin masallahi varmis 3 yetmemis birde ikiz dogurmus :) Eltimin de zamaninda hormon bozuklugu varmis, insallah sorun olmaz. Allah gönüllerine göre versin.

merve2011kemal canim buradan devam edelim istersen :) Ne tedavisi görüyorsun? Ben 6 yillik evliyim 1,5 senedir istiyoruz (3 senedir korunmuyorum), 3. asilamami yaptirdim.

Yumurtlama tembelliği var onunla ilgili gruyrym yumurta byudu hatta iki tane catladi profesyonel 52cikti yinede olmadı bzde bu ay aşılamaistyruz

ŞİMDİYE KADAR NE KULLANDIN CNM SEN DENEDİNMİ BİŞİ HAYIT FELAN

soğan kürü yapmaya çalışıyorum şuan ama düzenli olmuyor. hergün içiyorum yinede.hayıt suyu çok önceden içmiştim. incir havuç kuru yapmaya çalışmıştım. bu kadar. şimdi sadece soğan suyu içiyorum. heryerim soğan kokuyor........

Ayyyy cnm yaabiste dr dan dr a değişiyor yorumlar. Ayyy ne guzel yaaa nasil yapmis sorsaydin keske

ateş gibi yanıyorlardı

Yok canim benim bildigim kadariyla usgde belli olmuyor, laparoskopi gerekiyor. Hayirlisi olsun, ben fazla ümitlenmemekten yanayim :)

bir ara bende şüphelenmistim. hatta sol tarafimda sebebi bilinmeyen ağrılarım oluyor arada. gitmediğim doktor kalmadı ama yok . çikolata kıstınden şüphe duyuyorum.
aman boşver ya vesvese bunlar vesvese

Yumurtlama tembelliği var onunla ilgili gruyrym yumurta byudu hatta iki tane catladi profesyonel 52cikti yinede olmadı bzde bu ay aşılamaistyruz
Hakkinizda hayirlisi olsun canim, Allah gönlünüze göre versin... Insallah asilaman tutar.

bir ara bende şüphelenmistim. hatta sol tarafimda sebebi bilinmeyen ağrılarım oluyor arada. gitmediğim doktor kalmadı ama yok . çikolata kıstınden şüphe duyuyorum.
aman boşver ya vesvese bunlar vesvese
cikolata kisti endometriozi aynisi degil mi gülüm?
Evet cok saglikliyiz masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…