Evet cnm bu islem bide cok faydali bundan sonra hamile kalanda cok oluyorcnm o cihazlar genelde tüp bebek merkezlerinde var bana yapmıştı gerçek boyutta orjinal olarak içeriyi ultrasonla inceliyor müthiş bişi:)
Bununla gecmis olsun cnm. Senin bele noldu; )al kizini yanina yatin birlikte ohh missSağol bitanem.. İlaçlarla daha iyi çok şükür... Benim belim fena oldu hareket edemiyorum ya...
Kizzz enaaa ben onlari nikahtan sey ettiler sandimHaklisin kuzum, tüp bebege odakliyim... Zaten simdi dügün telasimiz var kaynim evleniyor, yarin kinasi haftaya da dügünü var insallah :)
Hic duymadim canim...Ofis hs islemi yaoiliyormu cnm orada bilgin varmi ? Bu islemdede belli oluyor
Hic kurt birakmamayi düsünüyorumKizzz enaaa ben onlari nikahtan sey ettiler sandimiyice oyna kurtlatini dok siz ailecek oradami yasiyorsunuz cnm
Ben tuzla kavuruyordum ama semanin tarifi daha guzel eminim mikemmel olmustur yarin deniycem 2 gun once nohut yemegi yedikSemosuuum dünkü nohutlar nasil oldu?
Bende deneyecegim bir araBen tuzla kavuruyordum ama semanin tarifi daha guzel eminim mikemmel olmustur yarin deniycem 2 gun once nohut yemegi yedik
Aksamdan islat git eve gelince cabucak piserBende deneyecegim bir araBugün canim sebze istiyor
Masalllahhh bitanede boz dogursakHic duymadim canim...
Hic kurt birakmamayi düsünüyorum
Canim burada da türkiye de de akrabalarimiz var, esimin akrabalari pek yok burda, kendi kendilerine yetiyorlar 5 kardes
Ben görmedim yahu nasilmis tarifBen tuzla kavuruyordum ama semanin tarifi daha guzel eminim mikemmel olmustur yarin deniycem 2 gun once nohut yemegi yedik
Havuc, patates, karnabahar bugulama yapayim diyorum :)Aksamdan islat git eve gelince cabucak piserıspanak ye sebze
Kayinvalidecigimin masallahi varmis 3 yetmemis birde ikiz dogurmus :) Eltimin de zamaninda hormon bozuklugu varmis, insallah sorun olmaz. Allah gönüllerine göre versin.Masalllahhh bitanede boz dogursak5 cokmus yaa ayyy sorunlar olmuyomu; ) Alah mutlu mesut etsin hemen bebek versin aratmasin genc cifte
Güsel oldu cnm ya yapın bence yemeğinden daha keyifli yemesi:)Semosuuum dünkü nohutlar nasil oldu?
ŞİMDİYE KADAR NE KULLANDIN CNM SEN DENEDİNMİ BİŞİ HAYIT FELAN
Ayyyy cnm yaabiste dr dan dr a değişiyor yorumlar. Ayyy ne guzel yaaa nasil yapmis sorsaydin keske
Yok canim benim bildigim kadariyla usgde belli olmuyor, laparoskopi gerekiyor. Hayirlisi olsun, ben fazla ümitlenmemekten yanayim :)
Hakkinizda hayirlisi olsun canim, Allah gönlünüze göre versin... Insallah asilaman tutar.Yumurtlama tembelliği var onunla ilgili gruyrym yumurta byudu hatta iki tane catladi profesyonel 52cikti yinede olmadı bzde bu ay aşılamaistyruz
cikolata kisti endometriozi aynisi degil mi gülüm?bir ara bende şüphelenmistim. hatta sol tarafimda sebebi bilinmeyen ağrılarım oluyor arada. gitmediğim doktor kalmadı ama yok . çikolata kıstınden şüphe duyuyorum.
aman boşver ya vesvese bunlar vesvese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?