Nohutu haslayip baharatliyorsun canim tekrar atsin semacimBen görmedim yahu nasilmis tarif
Bende test yapmak istiyorum ama hamilelik ihtimali yok, yine tek çizgi çıkacak ve çok mutsuz olacağımevet mecburi ama ben yaptıradan adet olunca yaptırmamıştımneyse ya alma bence şimdi kırmızıların gelmesinden daha kötü negatif sonuç
Korkmak yok o kirmizilar bizden.korksun canim .. gelecegi varsa görecegide varBende test yapmak istiyorum ama hamilelik ihtimali yok, yine tek çizgi çıkacak ve çok mutsuz olacağım
İşin kötü tarafı benden o kırmızılarda gelmiyo, senin anlayacağın ne gün belli na zamanKorkmak yok o kirmizilar bizden.korksun canim .. gelecegi varsa görecegide var
nie öle oldu ablam ya allah allahValla acayip ağrıyor kas gerilmesi oldu sanki yamuldum... Sağolasın kuzum
Masalalhh valla helal kadinaHavuc, patates, karnabahar bugulama yapayim diyorum :)
Kayinvalidecigimin masallahi varmis 3 yetmemis birde ikiz dogurmus :) Eltimin de zamaninda hormon bozuklugu varmis, insallah sorun olmaz. Allah gönüllerine göre versin.
Oylemi yicezNohutu haslayip baharatliyorsun canim tekrar atsin semacim
Her terslik beni buluyor anlamadım gitti canım ya... İlaç içtim geçer inşallah.. 2 80 yatıyorumnie öle oldu ablam ya allah allah
Bilmeden ters yada ani hareket yapmış olabilirsin cnm cocuga uzanirken falan .gecnis olsun. Benimde sag bilegim agriyor kim bilir ne yaptım :)Valla acayip ağrıyor kas gerilmesi oldu sanki yamuldum... Sağolasın kuzum
öle düşünme ablacım allahın gücüne gitmesinHer terslik beni buluyor anlamadım gitti canım ya... İlaç içtim geçer inşallah.. 2 80 yatıyorum
Valla dün terle dışarı çıktım iş yerinde ondan şüpheleniyorum. Korkudan eşime diyemedim canım ya...Bilmeden ters yada ani hareket yapmış olabilirsin cnm cocuga uzanirken falan .gecnis olsun. Benimde sag bilegim agriyor kim bilir ne yaptım :)
Dikakt etmiyosun kendine diye kiziyormuValla dün terle dışarı çıktım iş yerinde ondan şüpheleniyorum. Korkudan eşime diyemedim canım ya...
Cnm bende 2 kere aşılama yaptırdım sonuç negatifEvet gülüm asilamada kan mecburiymis. Bugün is arkadasim test aldi ya benim de alasim geldi. Hatta size soracaktim eve giderken alayim mi diye de vazgectim :)
valla bende hormonlar iide adet düzensiz felaket bişi sebep yokken düzensiz olması iki ay iki kutu kullanıcaktım kaldı bi ay bu ayda kullandımmı bitti olay yine gelmezse napıcam yinemi ilaç? ilaç bıktım ilaca allah düşürmesin yaHe senin daha bir senenn dolmadimi cnm bilmiyodum. Ama tarlusalla adeti duzene sokmaya calisan dr ilk defa görüyorumoms duzene girer cnm. Benimde duzensiz cunku pco var ama dr ted basladi.ve ted basladigindan beride hamile kalamasamda duzene girdi
Hakkımızda hayırlısı gülüm, Rabbim daha fazla bekletmeden kavuştursun inşallah. Aldığın çay şifa olsun, inşallah vesilen olur. Yakı da yapıştır :)Cnm bende 2 kere aşılama yaptırdım sonuç negatifbu ay dinlenip aralık ayında tüp bebeğe geçiş yapacağız.. Bende pco luyum bugün gittim hayıt suyu çıvan perçemi cayı aldım Hakkı'mızda hayırlısı.. İnşallah senin ki tutmuştur 14. Gün kan testi yaptır bence sonucu 1 kere gör inşallah sevinçli hbrini paylaşırsın
Gercekten hormonlarin iyiyse duzensiz olmasi bence stresten falandir. Ins duzene girer cnm Allah gönlüne gore versin.valla bende hormonlar iide adet düzensiz felaket bişi sebep yokken düzensiz olması iki ay iki kutu kullanıcaktım kaldı bi ay bu ayda kullandımmı bitti olay yine gelmezse napıcam yinemi ilaç? ilaç bıktım ilaca allah düşürmesin ya
@lisaa04 gizem arkadaşım için 30 tane okudum cnm313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
- -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 25 okundu
- -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 26 okundu
- -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 26 okundu
- -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
- -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 9 kumbara
- -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 25 okundu
- -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 26 okundu
- -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 26
- -> 02.11.: blueblueEyes (Gülsah) -> mazeretli
- -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> mazeretli
- -> 04.11.: Saadetim33 -> 25 okundu
- -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 25 okundu
- -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 26
- -> 07.11.: cornella (Tuğba) -> 25 okundu
- -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> 26
Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 208
Eksik: 105
Kumbara: 30
öle gibi duruo sanırımda öyle hormonlarıma eylüldeki adetimde baktırmıştım en son doktor daha ne olsun çok güzel dedi ama ozmn ilaçla adet olmuştum sonra bu tarlusalı verdi ama kullanmadım ve hamile kaldım oda kimyasll olarak bitti şimdi tekrar tarlusalı verdiGercekten hormonlarin iyiyse duzensiz olmasi bence stresten falandir. Ins duzene girer cnm Allah gönlüne gore versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?