Vereyim canim, agrisiz sizisiz bir yöntem ve özel hayatini etkilemeyen bir yöntem. Esinin verdigi (yarim saatten eski olmamali) spermler özel bir makinayla yikaniyor ve aralarindan sadece iyi olanlar seciliyor. Islem basit ve kisa, catala yatiriliyorsun, spekulumu takip kateter yardimiyla spermler rahime birakiliyor. 14 gün sonra kan testi yaptiriyorsun.Bna aşılama ile ilgili bilgi verrmsin
Benim esimin sperm konsantrasyonu düsükmüs canim.İnşallah tek isteğimiz senin sorun ne
3. asilamam yapildi canim bugün 12 günüm.Peki tedavi ne asamada
Hayirlisi olsun canim, Rabbim isteyen herkese tez vakitte hayirlisiyla nasip etsin...İnşaallah hayrli haberlerini alırız bnde çok istyrum yaa
inşallah ebrum bu ay güzel sonucu alıp bidaha yaptırmayacak bu yöntemiVereyim canim, agrisiz sizisiz bir yöntem ve özel hayatini etkilemeyen bir yöntem. Esinin verdigi (yarim saatten eski olmamali) spermler özel bir makinayla yikaniyor ve aralarindan sadece iyi olanlar seciliyor. Islem basit ve kisa, catala yatiriliyorsun, spekulumu takip kateter yardimiyla spermler rahime birakiliyor. 14 gün sonra kan testi yaptiriyorsun.
ebrumm sen test yapsan belli olur spnuç kan testi mi istiyor doktor3. asilamam yapildi canim bugün 12 günüm.
Yok canim benim hic agrim sizim olmadi, asilamadan bir gün öncesinde catlatma ignesi vuruldum onu vururken karnimda bir kasilma oldu hafiften baska da agri cekmedim cok sükür.Aşılama zormu ağrı sızıwarmi
Allah razi olsun semam, Rabbim hakkimizda hayirlisini versin. Olmadi yine yeni güne bismillah deriz bitanem, Allah kerim ♥inşallah ebrum bu ay güzel sonucu alıp bidaha yaptırmayacak bu yöntemi
Evet gülüm asilamada kan mecburiymis. Bugün is arkadasim test aldi ya benim de alasim geldi. Hatta size soracaktim eve giderken alayim mi diye de vazgectim :)ebrumm sen test yapsan belli olur spnuç kan testi mi istiyor doktor
Allah razi olsun, cümlemizin insallah canim.İnşaallah Rabbi m güler yuzune
Valla acayip ağrıyor kas gerilmesi oldu sanki yamuldum... Sağolasın kuzumBununla gecmis olsun cnm. Senin bele noldu; )al kizini yanina yatin birlikte ohh miss
evet mecburi ama ben yaptıradan adet olunca yaptırmamıştımEvet gülüm asilamada kan mecburiymis. Bugün is arkadasim test aldi ya benim de alasim geldi. Hatta size soracaktim eve giderken alayim mi diye de vazgectim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?