- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
İLK ZAMANLARDA ÇOK ZORMUŞ CNM ARKADAŞLARIM ANLATIYOR NE TİTİZLERDİ VALLA SÜPÜRÜP TOZ ALIRSAM BENDEN MUTLUSU YOK DİYOLARBenimki tozu göstermiyor cook güzel aynalarida olmazsa hic toz almasan kimse anlamaz :) öyle ama cocuklu olupta evi miss gibi olanlarda varHuzur cok önemli tabiki esya ev giyim kusam hersey bos esimle kusunce o bir gun gecmiyor evde hersey bos geliyor ..
Ben kendime guveniyirum butun isimi yetisririrmİLK ZAMANLARDA ÇOK ZORMUŞ CNM ARKADAŞLARIM ANLATIYOR NE TİTİZLERDİ VALLA SÜPÜRÜP TOZ ALIRSAM BENDEN MUTLUSU YOK DİYOLARAMAN BEBİŞ GELSİNDE SÜPÜRYİM TOZ ALAYIM SİLEYİM YETER KÖŞE BUCAK EKSİK KALSIN UMRUMDA DEĞİL VALLA:)
Bende güveniyorum da o bize güvenip gelmiyorBen kendime guveniyirum butun isimi yetisririrmbebekimle yaparim ben nereye o oraya koy arabaya sur yanina
Bende güveniyorum da o bize güvenip gelmiyor
Bugun kime okuyorduk cnmBende güveniyorum da o bize güvenip gelmiyor
Hsevda(hatice) ye canim ..Bugun kime okuyorduk cnm
Ben kendime guveniyirum butun isimi yetisririrmbebekimle yaparim ben nereye o oraya koy arabaya sur yanina
HADİ BAKALIMM GÖRECEĞİM SİZİ :) HATIRLATÇAMM SİZE BNU BEN GAZ SANCISINDAN KUCAKTAN İNMESİNDE BAKALIMM :):):): KOCALARINIZ ELİNDE SÜPÜRGEYLE BULACAKLAR KENDİLERİNİBende güveniyorum da o bize güvenip gelmiyor
O ne beddua eder gibi ..HADİ BAKALIMM GÖRECEĞİM SİZİ :) HATIRLATÇAMM SİZE BNU BEN GAZ SANCISINDAN KUCAKTAN İNMESİNDE BAKALIMM :):):): KOCALARINIZ ELİNDE SÜPÜRGEYLE BULACAKLAR KENDİLERİNİ
Tamam cnim sagolHsevda(hatice) ye canim ..
Enaaa ben onu omzuma yatirip pispislarim karnini ovarim gazi olmazHADİ BAKALIMM GÖRECEĞİM SİZİ :) HATIRLATÇAMM SİZE BNU BEN GAZ SANCISINDAN KUCAKTAN İNMESİNDE BAKALIMM :):):): KOCALARINIZ ELİNDE SÜPÜRGEYLE BULACAKLAR KENDİLERİNİ
BENİMKİ HİÇ YARDIMCI OLMUYORDU BANA HASTALIĞIMDAN SONRA AKKILLANDI ŞİMDİ YARDIM EDİYOR:)Enaaa ben onu omzuma yatirip pispislarim karnini ovarim gazi olmazolursa bakariz caresine napalim saglikli sihatli olsunda bi pirt bi gak a bakar gazi esim supurur evi kocaman uzun kolu bacagi var yapsin tabi
ALICAKSIN AMA YAPMICAN BAK SÖZ VER TAMAMMI ? BEN VALLAHİ YEMİN ETTİM ADETİM GEÇSİN 1 HAFTA SONRA YAPICAM:)Test almaya gidicem kim ustunu basini giyecek :/ karsidan karsiya gecmekde soruntest almak sorun bide bu defa iki tane test alicam
Normalde yapmaz ama hastalik olunca herseyi yapar sagolsun .. Allah hastalik vermesin herseyi yaparimBENİMKİ HİÇ YARDIMCI OLMUYORDU BANA HASTALIĞIMDAN SONRA AKKILLANDI ŞİMDİ YARDIM EDİYOR:)
aminn cnmm rabbim şifa versinde biz allahın izniyle hepsinin üstesinden geliriz.Normalde yapmaz ama hastalik olunca herseyi yapar sagolsun .. Allah hastalik vermesin herseyi yaparim
Dikkatli gec karsiyaTest almaya gidicem kim ustunu basini giyecek :/ karsidan karsiya gecmekde soruntest almak sorun bide bu defa iki tane test alicam
Dün evdeydi ya bugun iste oldugu icin belki girememistir .. tabi ise gittiyse onuda bilmiyoruz dün rahatsizdi ya ..LeYLa_21 ablam nerde yaaa yok bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?