Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

İLK ZAMANLARDA ÇOK ZORMUŞ CNM ARKADAŞLARIM ANLATIYOR NE TİTİZLERDİ VALLA SÜPÜRÜP TOZ ALIRSAM BENDEN MUTLUSU YOK DİYOLAR AMAN BEBİŞ GELSİNDE SÜPÜRYİM TOZ ALAYIM SİLEYİM YETER KÖŞE BUCAK EKSİK KALSIN UMRUMDA DEĞİL VALLA:)

Ben kendime guveniyirum butun isimi yetisririrm bebekimle yaparim ben nereye o oraya koy arabaya sur yanina

Ben kendime guveniyirum butun isimi yetisririrm bebekimle yaparim ben nereye o oraya koy arabaya sur yanina

Bende güveniyorum da o bize güvenip gelmiyor
HADİ BAKALIMM GÖRECEĞİM SİZİ :) HATIRLATÇAMM SİZE BNU BEN GAZ SANCISINDAN KUCAKTAN İNMESİNDE BAKALIMM :):):): KOCALARINIZ ELİNDE SÜPÜRGEYLE BULACAKLAR KENDİLERİNİ

HADİ BAKALIMM GÖRECEĞİM SİZİ :) HATIRLATÇAMM SİZE BNU BEN GAZ SANCISINDAN KUCAKTAN İNMESİNDE BAKALIMM :):):): KOCALARINIZ ELİNDE SÜPÜRGEYLE BULACAKLAR KENDİLERİNİ
O ne beddua eder gibi .. biri birine beddua ederken gazli cocugun olsun insallah dermis .. dua ederkenden de gazsiz bir cocugun olsun dermis Allah hayirlisini versin esler yardim edecek mecburrrr

Enaaa ben onu omzuma yatirip pispislarim karnini ovarim gazi olmaz olursa bakariz caresine napalim saglikli sihatli olsunda bi pirt bi gak a bakar gazi esim supurur evi kocaman uzun kolu bacagi var yapsin tabi

Test almaya gidicem kim ustunu basini giyecek :/ karsidan karsiya gecmekde sorun test almak sorun bide bu defa iki tane test alicam

Enaaa ben onu omzuma yatirip pispislarim karnini ovarim gazi olmaz olursa bakariz caresine napalim saglikli sihatli olsunda bi pirt bi gak a bakar gazi esim supurur evi kocaman uzun kolu bacagi var yapsin tabi
BENİMKİ HİÇ YARDIMCI OLMUYORDU BANA HASTALIĞIMDAN SONRA AKKILLANDI ŞİMDİ YARDIM EDİYOR:)

Test almaya gidicem kim ustunu basini giyecek :/ karsidan karsiya gecmekde sorun test almak sorun bide bu defa iki tane test alicam
Dikkatli gec karsiya bencede iki tane al hatta uc dursun evde hep lazim oluyor insallah sana lazim olmaz saklarsin aldimda yapamadim 2sini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…