Birazdan kıza çektirecem canım.Tamam cnm sorun değil Sen haber ver çekemeyecek olursan yazarsın biz pazar günü çekeriz
cnm sadece regl 3.günü yapılan hormon testlerini yapmışlar senin östrojenin çok yükselmiş oyüzden geçen ay lh kiti sürekli pozitif gösteriyodu yumurtlamasız bir regl dönemi geçirmişsin geçen ay cnm buyüzden östrojen kırılma kanaması olmuş sende ondan öle bi durup bi başlıyo adet bitmek bilmiyo
Ondanmiymis salak bir regl gecirdimcnm sadece regl 3.günü yapılan hormon testlerini yapmışlar senin östrojenin çok yükselmiş oyüzden geçen ay lh kiti sürekli pozitif gösteriyodu yumurtlamasız bir regl dönemi geçirmişsin geçen ay cnm buyüzden östrojen kırılma kanaması olmuş sende ondan öle bi durup bi başlıyo adet bitmek bilmiyoşimdi bu dostinex i kullandığın için prolaktin düşünce östrojende düşer.kan şekerine mi baktıracaksın?
Hosgeldin bende ispanak yapcam kalkiyorum yikamaya sonra buraya girip cvp yazinca vazgeciyorumBen geldim kizlarr. Iki tame test aldim cok yapasim var kendimi zor tutuyorum
Hangisi cnm foto gönderir misin
Hangisi cnm foto gönderir misin
aynısı banada olmuştuu bi ayy :) sonra ben dostinex kullanmadım ama yasmin kullandım oda aynı işe yarıyo hormonları düzene sokuyoOndanmiymis salak bir regl gecirdimevet canim kan sekerine baktirmayi düsünüyorum regl 2de gidecegim oyle planliyorum .. insallah hersey eski haline döner sagol canim :-*
kübüüüü lütfen yaaBen geldim kizlarr. Iki tame test aldim cok yapasim var kendimi zor tutuyorum
Amin canım dilerim Allah bizlere de ongüzel ve eşsiz duyguyu yaşatır.Her yeni güne "BISMILLAH" diyerek açılışı yapalım...
Anne olma yolunda birlikte ilerlemek, bu süreçte tüm zorluklara birlikte göğüs germek, her konuda birbirimizi desteklemek ve ALLAH'ın izniyle güzel dostluklar kurmak isteyen herkesi bekleriz :)
Minik mucizelerimiz
[tr]
ANNE adayi BAT Test tarihi Sonuc @HLYELA ? ? Beklemede @parlakkartanesininaski 11 Kasim ? Beklemede LeYLa_21 14 Kasim ? Beklemede pink love 10 Kasim 11 Kasim Beklemede E-brulim 10 Kasim 9 Kasim Beklemede Al_pi 16 Kasim 17 Kasim Beklemede -TubiSh- 22 Kasim ? Bekleme DESIGNER27 15 Kasim ? Bekleme C cornella 14 Ekim ? Beklemede @hsevda 25 Kasim ? Beklemede @BayilanBayilana 26 Ekim 27 Ekim Beklemede @Sassenachen ? ? Beklemede @deeploneliness ? ? Beklemede altunn ? ? Beklemede @lisaa04 ? ? Beklemede blueblueEyes ? ? Beklemede @Nasaa0303 ? ? Beklemede kilincoglu87 ? ? Beklemede @Kartanesi_26 ? ? Beklemede annesiyavrusu ? ? Beklemede
UGUR GETIRSIN INSALLAH
Topigimizin güzel ANNE'leri:
[TR]
ANNE adayi Test tarihi @Enyalios 14 Eylül - 1. hamişimiz @deeplydisturbed 26 Eylül - 2. hamişimiz @minnta 16 Ekim - 3. hamişimiz Veson 24 Ekim - 4. hamişimiz @_Turk-loqumu_ 3 Kasim - 5. hamişimiz
♡ Cennet annelerin ayakları altındadır ♡
Rabbim herkese ANNE olmayı, o güzel duyguyu tatmayı nasip etsin, önce göbüşlerimizi sonra kucaklarımızı doldursun inşallah...
[/tr][/tr][tr][TR][/tr][/tr][tr][TR][/tr][/tr][tr][TR][/tr][/tr]
Ise yarasinda tek walla artik kan vermeye korkuyorum ozan tedavisiyle kanini temizletenler vardi onlar gibi yapacagim en sonundaaynısı banada olmuştuu bi ayy :) sonra ben dostinex kullanmadım ama yasmin kullandım oda aynı işe yarıyo hormonları düzene sokuyo
pıhtılaşma hangi gende çıktı cnm birde homozigot mu heterozigotmu?Ise yarasinda tek walla artik kan vermeye korkuyorum ozan tedavisiyle kanini temizletenler vardi onlar gibi yapacagim en sonundane zaman kan versem birsey cikiyor pihtilasma,uyusmazlik,prolaktin allah beterinden saklasin amin..
kübüüüü lütfen yaa
Hosgeldin bende ispanak yapcam kalkiyorum yikamaya sonra buraya girip cvp yazinca vazgeciyorumyap canim cok yapmak istiyorsan her sekilde negatif cikar buda seni daha cok uzer cunku regl günü bile silik cıkıyor genelde .. seninde 4 gununvar daha cikmaz olsa bile ama azcik sabret insallah guzel haber alirsin
tamam yapmicam pzt yapicam .bide benim yumurtam gec buyudu 14.gun buyudu tam olarak gec dillenme olabilir yanikübüüüü lütfen yaa
tamam yapma lütfen boşyere canımızı sıkıyoruz burda sonra bi isyanlar moral bozuklukları geçen ay yaşadıklarım aklımdan çıkmıyor ama ben kesin sessiz bir düşük yaptım bukadar belirti psikolojik olamaz neyseki adet gününe kadar gidip kan testi vermedim sonra ne olacaktı sema 3.düşüğünü yaptı olacaktı bende daha bir psikoloji bozulacaktı.biliyorum ama emin olmadığım için takmıyorum:) oyüzden sende gününü bekliyecen bir gün geçecek aaa gelmedi adet dicen ve öle yapıcan :):):):)tamam yapmicam pzt yapicam .bide benim yumurtam gec buyudu 14.gun buyudu tam olarak gec dillenme olabilir yaniyapmicam söz
tamam yapma lütfen boşyere canımızı sıkıyoruz burda sonra bi isyanlar moral bozuklukları geçen ay yaşadıklarım aklımdan çıkmıyor ama ben kesin sessiz bir düşük yaptım bukadar belirti psikolojik olamaz neyseki adet gününe kadar gidip kan testi vermedim sonra ne olacaktı sema 3.düşüğünü yaptı olacaktı bende daha bir psikoloji bozulacaktı.biliyorum ama emin olmadığım için takmıyorum:) oyüzden sende gününü bekliyecen bir gün geçecek aaa gelmedi adet dicen ve öle yapıcan :):):):)
BEN CİDDİ ANLAMDA SÖZ VERDİM:) KENDİME EŞİME ALLAHIMA:) 1 HAFTA GEÇECEK ÖLE YAPICAM SİZEDE BURDAN SÖLÜYORUMKİ DAHA ÇOK SÖZÜMDE DURAYIM DİYE:)hayir pzt yapicam dayanamiyorum . Bencede cnm seninn durum cidden karisikti ama ne yapiyoruz bu ayi bekliyoruz guzel guzel . Yaramazlik yok
ELLERİ DERT GÖRMESİN KUZUMUZUN ONUN GİBİ TATLI Bİ KIZIM OLUR İNŞALLAHH:):)::)Kurayı besmeleyle çektirdim kuzucuğuma..tarihleri ebrucum düzenler..
Veson
@hsevda
DESIGNER27
@Sassenachen
kilincoglu87
@deeploneliness
D deniz1983
altunn
C cornella
annesiyavrusu
Al_pi
@Saadetim33
LeYLa_21
@lisaa04
-TubiSh-
pink love
blueblueEyes
E-brulim
Liste sırası bu kızlar...dua eden dillerinize sağlık..@E-brulim canım tarih sırasına koyarsın..öpüyorum...
Amin bitanem inşallah.. Rabbim herkese nasip etsin canımELLERİ DERT GÖRMESİN KUZUMUZUN ONUN GİBİ TATLI Bİ KIZIM OLUR İNŞALLAHH:):)::)
Hayirlara vesile olsun insallahhKurayı besmeleyle çektirdim kuzucuğuma..tarihleri ebrucum düzenler..
Veson
@hsevda
DESIGNER27
@Sassenachen
kilincoglu87
@deeploneliness
D deniz1983
altunn
C cornella
annesiyavrusu
Al_pi
@Saadetim33
LeYLa_21
@lisaa04
-TubiSh-
pink love
blueblueEyes
E-brulim
Liste sırası bu kızlar...dua eden dillerinize sağlık..@E-brulim canım tarih sırasına koyarsın..öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?