Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

cnm sadece regl 3.günü yapılan hormon testlerini yapmışlar senin östrojenin çok yükselmiş oyüzden geçen ay lh kiti sürekli pozitif gösteriyodu yumurtlamasız bir regl dönemi geçirmişsin geçen ay cnm buyüzden östrojen kırılma kanaması olmuş sende ondan öle bi durup bi başlıyo adet bitmek bilmiyo şimdi bu dostinex i kullandığın için prolaktin düşünce östrojende düşer.kan şekerine mi baktıracaksın?

Ondanmiymis salak bir regl gecirdim evet canim kan sekerine baktirmayi düsünüyorum regl 2de gidecegim oyle planliyorum .. insallah hersey eski haline döner sagol canim :-*

Ben geldim kizlarr . Iki tame test aldim cok yapasim var kendimi zor tutuyorum
Hosgeldin bende ispanak yapcam kalkiyorum yikamaya sonra buraya girip cvp yazinca vazgeciyorum yap canim cok yapmak istiyorsan her sekilde negatif cikar buda seni daha cok uzer cunku regl günü bile silik cıkıyor genelde .. seninde 4 gununvar daha cikmaz olsa bile ama azcik sabret insallah guzel haber alirsin

Ondanmiymis salak bir regl gecirdim evet canim kan sekerine baktirmayi düsünüyorum regl 2de gidecegim oyle planliyorum .. insallah hersey eski haline döner sagol canim :-*
aynısı banada olmuştuu bi ayy :) sonra ben dostinex kullanmadım ama yasmin kullandım oda aynı işe yarıyo hormonları düzene sokuyo

Amin canım dilerim Allah bizlere de ongüzel ve eşsiz duyguyu yaşatır.
Bende önümüzdeki hafta doktora gidicem bakalım 2.tüp bebek çalışması için ilk muayenemi olucam.Umarım sorun çıkmaz ve süreç başlar,sonrasında da inşallah bebişini kucağıma alırım. Dualarınızı bekliyorum.Aranıza yeni katıldım ve gördüm ki kadının kadından başka pek düşüneni veya ilgileneni yok.Buda Allahın bizlere lütfu olsa gerek.Önce insan olabilmek kendinden başkalarınında mutlu olması için dua edip iyilikler dileyebilmek.Hiç tanımadan,görmeden.Dilerim tablonun alt kısmında bizlerinde isimleri hamişşş olarak yazılır.
Sevgilerimle...

aynısı banada olmuştuu bi ayy :) sonra ben dostinex kullanmadım ama yasmin kullandım oda aynı işe yarıyo hormonları düzene sokuyo
Ise yarasinda tek walla artik kan vermeye korkuyorum ozan tedavisiyle kanini temizletenler vardi onlar gibi yapacagim en sonunda ne zaman kan versem birsey cikiyor pihtilasma,uyusmazlik,prolaktin allah beterinden saklasin amin..

Ise yarasinda tek walla artik kan vermeye korkuyorum ozan tedavisiyle kanini temizletenler vardi onlar gibi yapacagim en sonunda ne zaman kan versem birsey cikiyor pihtilasma,uyusmazlik,prolaktin allah beterinden saklasin amin..
pıhtılaşma hangi gende çıktı cnm birde homozigot mu heterozigotmu?

kübüüüü lütfen yaa

kübüüüü lütfen yaa
tamam yapmicam pzt yapicam .bide benim yumurtam gec buyudu 14.gun buyudu tam olarak gec dillenme olabilir yani yapmicam söz

tamam yapmicam pzt yapicam .bide benim yumurtam gec buyudu 14.gun buyudu tam olarak gec dillenme olabilir yani yapmicam söz
tamam yapma lütfen boşyere canımızı sıkıyoruz burda sonra bi isyanlar moral bozuklukları geçen ay yaşadıklarım aklımdan çıkmıyor ama ben kesin sessiz bir düşük yaptım bukadar belirti psikolojik olamaz neyseki adet gününe kadar gidip kan testi vermedim sonra ne olacaktı sema 3.düşüğünü yaptı olacaktı bende daha bir psikoloji bozulacaktı.biliyorum ama emin olmadığım için takmıyorum:) oyüzden sende gününü bekliyecen bir gün geçecek aaa gelmedi adet dicen ve öle yapıcan :):):):)

hayir pzt yapicam dayanamiyorum . Bencede cnm seninn durum cidden karisikti ama ne yapiyoruz bu ayi bekliyoruz guzel guzel . Yaramazlik yok

hayir pzt yapicam dayanamiyorum . Bencede cnm seninn durum cidden karisikti ama ne yapiyoruz bu ayi bekliyoruz guzel guzel . Yaramazlik yok
BEN CİDDİ ANLAMDA SÖZ VERDİM:) KENDİME EŞİME ALLAHIMA:) 1 HAFTA GEÇECEK ÖLE YAPICAM SİZEDE BURDAN SÖLÜYORUMKİ DAHA ÇOK SÖZÜMDE DURAYIM DİYE:)

ELLERİ DERT GÖRMESİN KUZUMUZUN ONUN GİBİ TATLI Bİ KIZIM OLUR İNŞALLAHH:):)::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…