amin cnm hepimize nasip olur evlat kokusu insallah saglıkla hayırlısıylainsanlar umulmadik anda neler yasiyor Allah her seye kadir herkese bi sebep veriyor canim insallah bizede nasip olur
âmin inşallah cnm inşallah hepimiz güzel haberlerle gelirizGünaydın hayırlı cumalar canlarım... Dua sayılarını akşama yazacağım, eksik kalırsa tamamlarım. Sanırım herkes 25-30 arası okusa yetiyor.
Haftaya sırayla hamiş haberleri alırız inşallah :)
ALLAH kabul etsin canım.
Ben araştırıyorum Kübra hayata geçiriyor :))))
Kızlarr aşılama yaptırdık tutmadı doktor eşimin morfolojisi %0 oldğu için direkt tüp bebenk yapalım ikinci aşılama gereksiz dedi siZce ne yapmalıyım bu morfoloji düzelirmi antioksidan kullanıyor keçiboynuzu kürüde yapıyoruz
NASIL OLMUYOR CNM PEÇETEYLE SİLMEN LAZIM ÇAMAŞIRA PEK GELMİYOR ÇÜNKÜ ANCAK ÖLE ANLARSINkızlar nıye bende öyle sunen akıntı olmuyor.
ben hiç anlamıyorum yumurtlama gününü falan...
SENİN FİZYOLOJİK AKINTIN SEN ONU ENFEKSİYON OLARAK NİTELENDİRİYOSUN:):): PH NASIL GELMİŞ?DESIGNER27
biraz önce hastaneden aradılar. vajinal kültür sonucum çıkmış. üreme olmamış.
eee ne pe ki bu akıntı
Hadi gecmis olsun cnmDESIGNER27
biraz önce hastaneden aradılar. vajinal kültür sonucum çıkmış. üreme olmamış.
eee ne pe ki bu akıntı
Yaaa senin isine cok ozeniyorumGELDİMM BENDE BURDAIM BENİM KOLLEKSİYON ARTIK BAŞLADI CANLAR BAZEN YĞUN OLUYORUM
TÜRKİYEDE BU İŞ BİRAZ ZOR CNM YA PATRONLARLA ÇOK UĞRAŞIYORUZ DREK PATRONLARA BAĞLI ÇALIŞIYORUZ BEĞENDİRMEK ÇOK ZORYaaa senin isine cok ozeniyorum
TÜRKİYEDE BU İŞ BİRAZ ZOR CNM YA PATRONLARLA ÇOK UĞRAŞIYORUZ DREK PATRONLARA BAĞLI ÇALIŞIYORUZ BEĞENDİRMEK ÇOK ZOR
Canim benimde bilgim yok kararlastirip bulursak seni etiketlerim canimIsmi azam hangisi kızlar
âmin inşallah cnm inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz
CNM LİSEDE MODA TASARIMI OKUDUM.ÜNİDE TEKTİL TEKNOLOJİLERİ VE TASARIM OKUDUM SONRA KURSLARA FELAN GİTTİM İŞTE HEP TASARIM ÜZERİNEcakican agizlarinin üstüne Allah kolaylik versin cnm .unide hangi bolumu okudun
Bende denedimIkinci uykudan gunaydin kizlaralpi ebrulim canlarim iste bi anda oldu seytana uydum. Ebrunun mesajini sabah gordum camasir suyu testi varmış falan diye ikisi iyi denk geldi ben test sonucuna gore hamileyim ay cok komik yaa inanmadim tabiki .alpi bugun eczaci amcaya gidip test alacagim ama pzt yapicimmm
Canim evde yasin kitabin varsa bak cnm onda var ismi azam karinca duasindan once benim kitabimda 44.sayfadaCanim benimde bilgim yok kararlastirip bulursak seni etiketlerim canim
Onu buluruz nettende sıkıntı iki farkli dua cikiyormus sanirim hangisi diyor vesonda ..Canim evde yasin kitabin varsa bak cnm onda var ismi azam karinca duasindan once benim kitabimda 44.sayfada
Bende denedimcamasir suyu köpürdü ama karbonat bende yari hamileyim evde 3 tane testim var netten aldim eczaneye gitmeye gidipte test almaya cekiniyorum yeterrr yine mi diycek
Bende ilk iki dua gibi bulmustum cnm hatta karinca duasi ile karistirmistimOnu buluruz nettende sıkıntı iki farkli dua cikiyormus sanirim hangisi diyor vesonda ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?