Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ismi azam hangisi kızlar
âmin inşallah cnm inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz

cnm benim çok bilgim yok ama kişiden kişiye değişirmiş. DESIGNER27 ın söylediği bir hap var. eşimin ark ı da kullandı. doktor demişki kesin fayda sağlar diyemem . ama yinede kullansın.
benim esiminde %2 o haptan alacaz.

Ikinci uykudan gunaydin kizlar alpi ebrulim canlarim iste bi anda oldu seytana uydum. Ebrunun mesajini sabah gordum camasir suyu testi varmış falan diye ikisi iyi denk geldi ben test sonucuna gore hamileyim ay cok komik yaa inanmadim tabiki .alpi bugun eczaci amcaya gidip test alacagim ama pzt yapicimmm

Bende denedim camasir suyu köpürdü ama karbonat bende yari hamileyim evde 3 tane testim var netten aldim eczaneye gitmeye gidipte test almaya cekiniyorum yeterrr yine mi diycek

Bende denedim camasir suyu köpürdü ama karbonat bende yari hamileyim evde 3 tane testim var netten aldim eczaneye gitmeye gidipte test almaya cekiniyorum yeterrr yine mi diycek
yari hamileysen o bata kadar tam olur . Yaa offf bnde cok utaniyorum valla bugun uzak ecz gidicem almak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…