- 2 Kasım 2015
- 571
- 780
- 53
- 33
Hergün bir kişeye olunacak demi cnmKurayı besmeleyle çektirdim kuzucuğuma..tarihleri ebrucum düzenler..
@Veson
@hsevda
DESIGNER27
@Sassenachen
kilincoglu87
@deeploneliness
D deniz1983
@altunn
@cornella
annesiyavrusu
Al_pi
M M_atruska
LeYLa_21
@lisaa04
@-TubiSh-
pink love
@blueblueEyes
E-brulim
Liste sırası bu kızlar...dua eden dillerinize sağlık..@E-brulim canım tarih sırasına koyarsın..öpüyorum...
Aminnn insallahh cnimELLERİ DERT GÖRMESİN KUZUMUZUN ONUN GİBİ TATLI Bİ KIZIM OLUR İNŞALLAHH:):)::)
Eline saglık kuzunun onun elleri ugurlu gelir inş bizlere bizimde kuzucuklarımız olurKurayı besmeleyle çektirdim kuzucuğuma..tarihleri ebrucum düzenler..
@Veson
@hsevda
DESIGNER27
@Sassenachen
kilincoglu87
@deeploneliness
D deniz1983
@altunn
@cornella
annesiyavrusu
Al_pi
M M_atruska
LeYLa_21
@lisaa04
@-TubiSh-
pink love
@blueblueEyes
E-brulim
Liste sırası bu kızlar...dua eden dillerinize sağlık..@E-brulim canım tarih sırasına koyarsın..öpüyorum...
HATIRLAT CNM ZATN ONDAN SİZE SÖLÜYORUM BANA HATIRLATIN DİE :):):)Aminnn insallahh cnimsozinu yazdim ben zorda kalirsan hatirlatirim
Amin inşallah tatlımEline saglık kuzunun onun elleri ugurlu gelir inş bizlere bizimde kuzucuklarımız olur
Hehehehe .hadi ins bi hfta geçer adetinHATIRLAT CNM ZATN ONDAN SİZE SÖLÜYORUM BANA HATIRLATIN DİE :):):)
Amin canımHayirlara vesile olsun insallahh
ALLAH ALLAH YUMURTALAR 18 MM GELMEDEN İĞNE VERENİ ŞUAN İLKKEZ DUYDUM BEN CNMSelam kızlar ayy muhabbetinize doyum olmuyor 2 saattir okuyup gülüyorum rabbim bebek konusu dada böyle guldursun hepinizi :))
Kontrole gittim bugün yumurtalarim en büyüğü 13cm olmuş pregnly iğne verdi yarin 14. Gunum yaptirsammi karar veremedim sizce küçük degilmi ise yararmi birde progesteron die ilac yazmış cok kararsiz kaldım. ..
Heterede var homoda var bakar yazarim cnm 3 gende ciktipıhtılaşma hangi gende çıktı cnm birde homozigot mu heterozigotmu?
Hg canim evet liste pazar gunu cikacak kura cekildi gunleri ile birlikteArkadaşlar merhaba,
Yeni katıldım ve ne yapacağımı pek bilmiyorum kimin ne okuyacağını yazacaksınız dimi burdan?
Dikkatli yap yinede bebis varsaAmin canım
BENİM MTHFR C677T HETEROZİGOT ÇIKTI GENETİK DOKTORU PIHTILAŞMA AÇISINDAN Bİ ÖNEMİ YOK DEDİ SADECE FOLİC ASİT KULLAN DEDİHeterede var homoda var bakar yazarim cnm 3 gende cikti
Bende ilk kez duydum. Sirf igne vermis olmak icin vermis gibiALLAH ALLAH YUMURTALAR 18 MM GELMEDEN İĞNE VERENİ ŞUAN İLKKEZ DUYDUM BEN CNM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?