Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Eline saglık kuzunun onun elleri ugurlu gelir inş bizlere bizimde kuzucuklarımız olur

Selam kızlar ayy muhabbetinize doyum olmuyor 2 saattir okuyup gülüyorum rabbim bebek konusu dada böyle guldursun hepinizi :))
Kontrole gittim bugün yumurtalarim en büyüğü 13cm olmuş pregnly iğne verdi yarin 14. Gunum yaptirsammi karar veremedim sizce küçük degilmi ise yararmi birde progesteron die ilac yazmış cok kararsiz kaldım. ..

ALLAH ALLAH YUMURTALAR 18 MM GELMEDEN İĞNE VERENİ ŞUAN İLKKEZ DUYDUM BEN CNM

Gercekten mi bende öyle okumustum ne yapsam bilemedim...TE="DESIGNER27, post: 43413823, member: 635948"]ALLAH ALLAH YUMURTALAR 18 MM GELMEDEN İĞNE VERENİ ŞUAN İLKKEZ DUYDUM BEN CNM[/QUOTE]
Gerc

Arkadaşlar merhaba,
Yeni katıldım ve ne yapacağımı pek bilmiyorum kimin ne okuyacağını yazacaksınız dimi burdan?
Hg canim evet liste pazar gunu cikacak kura cekildi gunleri ile birlikte E-brulim yazar hergun bir kisiye ismi azam duasini okuyacagiz duaninda resmini paylasiriz foto cekersiniz listeyide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…