Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

CNM EN KÜÇÜĞÜ 13 MM OLMASIN O YANLIŞ DUYMUŞ OLABİLİRSİN ÇÜNKÜ 14.GÜNÜN BUGÜN BÜYÜMESİ LAZIM BÜYÜMEDEN VERMEZKİ İĞNE

canm çok gecmiş olsun. bende fıtık var bel ağrısı nedir bilirim. çok zor. belin en buyuk düşmanı ağır kaldırmak değil. terleyip soğumak ve vucut sıcakken ters hareket yapmak. umarım çok çektirmez.

pıhtılaşma hangi gende çıktı cnm birde homozigot mu heterozigotmu?
bunlara nasıl bakılıyor. biliyor musunuz biz evlenirken sadece eşim kan tahlili yaptırmıştı. benden kan almadılar.

CANOOO SEN DĞUM YAPTIN Bİ SKINTI OLSAYDI DÜŞERDİ BEBEĞİN SANA YAPMAYA GEREK YOK DİE BİLİYORUUM

Ay o minik Kızın ellerini yerim ben benim ismim ilk Sırada çok istedim pazartesi duaya başlayacağız ve ilk bana okunacak inşallah dualarınızın vesilesi ile kontrolüm Salı günü güzel geçer :))

Gercekten mi bende öyle okumustum ne yapsam bilemedim...TE="DESIGNER27, post: 43413823, member: 635948"]ALLAH ALLAH YUMURTALAR 18 MM GELMEDEN İĞNE VERENİ ŞUAN İLKKEZ DUYDUM BEN CNM
Gerc[/QUOTE]
canım pazardan itibaren katılcaz anladığım kadarıyla, hayırlısı inş..

Kizlar 25 adet okundu bugun. Yeni sistem nasil mesajlara bakamiyorum telefondan zor oluyor biri aciklayiverse :)
Hergün birine ismi azam okunacak bir kez pazartesi başlarız inşallah liste ve düz şu

Eklentiler

• image.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 28
Ay o minik Kızın ellerini yerim ben benim ismim ilk Sırada çok istedim pazartesi duaya başlayacağız ve ilk bana okunacak inşallah dualarınızın vesilesi ile kontrolüm Salı günü güzel geçer :))
Yemin ederim liste cikmadan insallah pazartesi sali carsamba sirayla ebru veson pink ciksa banada pazar gunu ciksa diye gecirdim icimden bi tek seninki tuttu :) guzel haberlerle gelirsin insallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…