- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
BEN BUNLARI TOPLUCA DÖVMEK İSTİYORUM PİNK:)Bende ilk kez duydum. Sirf igne vermis olmak icin vermis gibi
Benimki 20 mm bile vermiyo gidicem sende dr um diye gecin ne dr lar var 13 mm e igne veriyolar dicemBEN BUNLARI TOPLUCA DÖVMEK İSTİYORUM PİNK:)
CNM EN KÜÇÜĞÜ 13 MM OLMASIN O YANLIŞ DUYMUŞ OLABİLİRSİN ÇÜNKÜ 14.GÜNÜN BUGÜN BÜYÜMESİ LAZIM BÜYÜMEDEN VERMEZKİ İĞNESelam kızlar ayy muhabbetinize doyum olmuyor 2 saattir okuyup gülüyorum rabbim bebek konusu dada böyle guldursun hepinizi :))
Kontrole gittim bugün yumurtalarim en büyüğü 13cm olmuş pregnly iğne verdi yarin 14. Gunum yaptirsammi karar veremedim sizce küçük degilmi ise yararmi birde progesteron die ilac yazmış cok kararsiz kaldım. ..
İnşallah canım... Çok rahatsızım eğer düzelemezsem senin meleğin çeker..sana yazarım.. İnşallah yarın çektiririm...
Ah semacım..Ablan ölüyor.belim fena sol bel kemiğim çok incinmiş.Doktor jel verdi.yakıda yapıcam.ağrı kesici ve kas gevşetici verdi.iğne almadım hamile olabilirim diye...şuan bile sol tarafıma yastık yığıp oturdum.beni merak ettiğin için Allah senden razı olsun gülüm.. Çok öpüyorum tatlı semam...
Sabah izin aldım canım.hatta müdürü yatakta aradım.. Kalkacak vaziyetim yoktu.Doktora gittim.. İnşallah düzelirim hafta sonu.buğün de yakı yapıştırcam inşallah iyi gelir.duanızı eksik etmeyin...
Hepinizi çok seviyorum canlarım...
İş yerinde hava güzel diye bahçeye inip çay içtik.terlemiştim sonrada üşüdüm.yukarı çıktım ama iş işten geçti canım ya..İnşallah hafta sonu iyileşirim semacım. Dualarınızı eksik etmeyin canım...
Duş nasıl alacam canım tuvalete zor gidiyom valla... Kendi atana kadar çıkartmam yakıyı canım...İnşallah şifa olur tatlım ya...netten hareketlere baktım ama deneyecem bakalım inşallah iyi gelir...
bunlara nasıl bakılıyor. biliyor musunuz biz evlenirken sadece eşim kan tahlili yaptırmıştı. benden kan almadılar.pıhtılaşma hangi gende çıktı cnm birde homozigot mu heterozigotmu?
Saol cnm foto çektim :)
CANOOO SEN DĞUM YAPTIN Bİ SKINTI OLSAYDI DÜŞERDİ BEBEĞİN SANA YAPMAYA GEREK YOK DİE BİLİYORUUMcanm çok gecmiş olsun. bende fıtık var bel ağrısı nedir bilirim. çok zor. belin en buyuk düşmanı ağır kaldırmak değil. terleyip soğumak ve vucut sıcakken ters hareket yapmak.umarım çok çektirmez.
bunlara nasıl bakılıyor. biliyor musunuz biz evlenirken sadece eşim kan tahlili yaptırmıştı. benden kan almadılar.
EVET CNM 1 KEZSaol cnm bir kez mi okuyoruz
CANOOO SEN DĞUM YAPTIN Bİ SKINTI OLSAYDI DÜŞERDİ BEBEĞİN SANA YAPMAYA GEREK YOK DİE BİLİYORUUM
ANAAAAAAAA BEN SENİ LEYLA OLARAK NİE GÖRDÜMKİ:)kim doğum yaptı kızAllah mı söyletiliyor neee
MTHFR A1298C ve BETA FİBRİNOJEN heterezigot PAI-1 homozigotBENİM MTHFR C677T HETEROZİGOT ÇIKTI GENETİK DOKTORU PIHTILAŞMA AÇISINDAN Bİ ÖNEMİ YOK DEDİ SADECE FOLİC ASİT KULLAN DEDİ
Nasil mesajlara bakmak istedigini soyleyiversenKizlar 25 adet okundu bugun. Yeni sistem nasil mesajlara bakamiyorum telefondan zor oluyor biri aciklayiverse :)
Ay o minik Kızın ellerini yerim ben benim ismim ilk Sırada çok istedim pazartesi duaya başlayacağız ve ilk bana okunacak inşallah dualarınızın vesilesi ile kontrolüm Salı günü güzel geçer :))Kurayı besmeleyle çektirdim kuzucuğuma..tarihleri ebrucum düzenler..
Veson
@hsevda
DESIGNER27
Themodernmumma
@kilincoglu87
@deeploneliness
D deniz1983
@altunn
C cornella
@annesiyavrusu
Al_pi
@Saadetim33
@LeYLa_21
@lisaa04
@-TubiSh-
pink love
@blueblueEyes
E-brulim
Liste sırası bu kızlar...dua eden dillerinize sağlık..@E-brulim canım tarih sırasına koyarsın..öpüyorum...
EVET CNM İĞNE KULLANACAKSIN DİMİ 5.HAFTADAN İTİBARENMTHFR A1298C ve BETA FİBRİNOJEN heterezigot PAI-1 homozigot
Gerc[/QUOTE]Gercekten mi bende öyle okumustum ne yapsam bilemedim...TE="DESIGNER27, post: 43413823, member: 635948"]ALLAH ALLAH YUMURTALAR 18 MM GELMEDEN İĞNE VERENİ ŞUAN İLKKEZ DUYDUM BEN CNM
Hergün birine ismi azam okunacak bir kez pazartesi başlarız inşallah liste ve düz şuKizlar 25 adet okundu bugun. Yeni sistem nasil mesajlara bakamiyorum telefondan zor oluyor biri aciklayiverse :)
Kurayı besmeleyle çektirdim kuzucuğuma..tarihleri ebrucum düzenler..
Veson
@hsevda
DESIGNER27
Themodernmumma
@kilincoglu87
@deeploneliness
D deniz1983
@altunn
C cornella
@annesiyavrusu
Al_pi
@Saadetim33
@LeYLa_21
@lisaa04
@-TubiSh-
pink love
@blueblueEyes
E-brulim
Liste sırası bu kızlar...dua eden dillerinize sağlık..@E-brulim canım tarih sırasına koyarsın..öpüyorum...
Yemin ederim liste cikmadan insallah pazartesi sali carsamba sirayla ebru veson pink ciksa banada pazar gunu ciksa diye gecirdim icimden bi tek seninki tuttu :) guzel haberlerle gelirsin insallah ..Ay o minik Kızın ellerini yerim ben benim ismim ilk Sırada çok istedim pazartesi duaya başlayacağız ve ilk bana okunacak inşallah dualarınızın vesilesi ile kontrolüm Salı günü güzel geçer :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?