Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

EVET CNM İĞNE KULLANACAKSIN DİMİ 5.HAFTADAN İTİBAREN
Bilmiyorum ki kese görünmeden baslamiyor cogu doktor dis gebelik ihtimaline karsi .. aspirin kullaniyorum zaten ogrenince 4.hafta oluyor ya bir haftada aspirin korur .. bi hayirlisiyla olsunda hergun 1 igne =280 igne :/

Aynen öyle sordugumda yeterince vakit kaybettik umutsuz olma ignenin bir sakinca yok öğlen 12 veya herhangi saat attir ve gece ayni saatte birlikte olun dedin 2 günlük verdi igneyi kalcadan napsam bilmiyorum

Malesef canım yumurtam çok ama en büyüğü 13cm olmuş dr. Sordum normalde 16 cm ve ustune veriyoruz sende yeterince vakir kaybettik dedi

Bilmiyorum ki kese görünmeden baslamiyor cogu doktor dis gebelik ihtimaline karsi .. aspirin kullaniyorum zaten ogrenince 4.hafta oluyor ya bir haftada aspirin korur .. bi hayirlisiyla olsunda hergun 1 igne =280 igne :/
cnm minik şeker iğnesi onlarda merak etme hiç zor değil yapması sadece morarma olmaması için önce buz kabı tutacaksın sonra iğneyi yapıcan arkadaşım 9 ay yaptı Veson da sana bilgi verir.yumurta gelişimi iğneleride öle aynı ben göbekten yapıodum hiç zor değil:)

Hayirlisiyla olsunda canim raziyim .. boyle konusunca hamileymisim gibi geldi

Ay o minik Kızın ellerini yerim ben benim ismim ilk Sırada çok istedim pazartesi duaya başlayacağız ve ilk bana okunacak inşallah dualarınızın vesilesi ile kontrolüm Salı günü güzel geçer :))
Benim ki cuma gününe geliyor ve cuma günü ignemim 14ncü günü olacak inş dualarınızla birlikte güzel bi haber alırım o gün

Benim ki cuma gününe geliyor ve cuma günü ignemim 14ncü günü olacak inş dualarınızla birlikte güzel bi haber alırım o gün

ne yaptın:) ben evde yanlızım pırasam var ıspanağım var yapılmış peynirli maydonozmu makarnam var:) ev yoğurdum var:)
Ohhh miss gibi menu var. Dunden tarhana corbam vardi icine nohut ve mantinatyim cok yakisti tavsiye ederim , pirinc pilavi kagit kebabi yoğurt (bimin yogurdu) bide elma hosafi bide yas pastaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…