Üzme tatlı canını ayın 10 na ne kaldı ki şunun şurasında canım benim..Yok malesef
Yok cnimAman aman erkek milletine fazla yüz vermeye gelmez canım.tecrübe konuşuyorhamişlik belirtilerin varmı canım?
Benden semaya geçti virüs gibi yayılıyor heeeGecnis olsun cnimmm ;(
Benimde omzUm agriyorBenden semaya geçti virüs gibi yayılıyor heee
Benim bugün biraz akıntım geldi..bel ağrısından kendimi dinlemiyorum fazlaYok cnimikide bir cisim geliyo gidjyorum azcik bisey bunuda iltihaptir diye dusunuyorum cnm kupkuruyum hic bisey yok
Benimde omzUm agriyoresimden kacarken oldu
Benim akintilarda azaldi. Hafiften adet sancim var .yine olmadi sanirsamBenim bugün biraz akıntım geldi..bel ağrısından kendimi dinlemiyorum fazla
Bilgim yokYa şu telefonda reklam nasıl engelleniyor.Chrome de yapıyom pc dede telefon da olmadı
Neyse hafta sonu esin evde .. kaldi son 2 gun ondada birsey olmaz regl gelmez carsamba ayin 10 yazarsinBenim akintilarda azaldi. Hafiften adet sancim var .yine olmadi sanirsam.ne zmn test yapacaksin leylos abla
Benimde bilgim yok bana uyari geliyor ikide bir reklamdan para kazaniyoruz engelleme diyeBilgim yok
Pazar günü başlamayı düşünüyorum canım.benim asıl gün 12 kasım ama ffye göre 14 kasım... Bakalım hayırlısı neyse o olsun be gülüm...Hemen karamsarlığa kapılma canım ya..kırmızı lar gelene dek herzaman umut var demektir unutma sakın...Benim akintilarda azaldi. Hafiften adet sancim var .yine olmadi sanirsam.ne zmn test yapacaksin leylos abla
Bilmeden iyi bisey yapmışsınBenimde bilgim yok bana uyari geliyor ikide bir reklamdan para kazaniyoruz engelleme diyeengellemisim ama nasil bilmiyorum
Umutluda umutsuDa degikim ikisinin ortasi .yapacak bisey yok cunku .Allah ne derse oPazar günü başlamayı düşünüyorum canım.benim asıl gün 12 kasım ama ffye göre 14 kasım... Bakalım hayırlısı neyse o olsun be gülüm...Hemen karamsarlığa kapılma canım ya..kırmızı lar gelene dek herzaman umut var demektir unutma sakın...
Özelliklerdenmi engelledin acepBenimde bilgim yok bana uyari geliyor ikide bir reklamdan para kazaniyoruz engelleme diyeengellemisim ama nasil bilmiyorum
Amin cümlemiz canım.. Aslında pazar çok erken... Varsa bile çizgi çıkmaz diye düşünüyorum ama test yapma isteğimide durduramıyorum be gülümUmutluda umutsuDa degikim ikisinin ortasi .yapacak bisey yok cunku .Allah ne derse o. Hadi bakalim ins silik ikinci ciGiyle baslarsin testlere
Walla hatirlamiyorum burda bi yoneticiye msj atmistim reklamlardan hic mesajlarimi okuyamiyorum diye sonra reklamim engellendiÖzelliklerdenmi engelledin acep
Ov.testi yap yarindan basla koyulasacak mi nasilsa cok vardi sendeAmin cümlemiz canım.. Aslında pazar çok erken... Varsa bile çizgi çıkmaz diye düşünüyorum ama test yapma isteğimide durduramıyorum be gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?