Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Aman aman erkek milletine fazla yüz vermeye gelmez canım.tecrübe konuşuyor hamişlik belirtilerin varmı canım?
Yok cnim ikide bir cisim geliyo gidjyorum azcik bisey bunuda iltihaptir diye dusunuyorum cnm kupkuruyum hic bisey yok

Ya şu telefonda reklam nasıl engelleniyor.Chrome de yapıyom pc dede telefon da olmadı

Benim akintilarda azaldi. Hafiften adet sancim var .yine olmadi sanirsam .ne zmn test yapacaksin leylos abla
Pazar günü başlamayı düşünüyorum canım.benim asıl gün 12 kasım ama ffye göre 14 kasım... Bakalım hayırlısı neyse o olsun be gülüm...Hemen karamsarlığa kapılma canım ya..kırmızı lar gelene dek herzaman umut var demektir unutma sakın...

Umutluda umutsuDa degikim ikisinin ortasi .yapacak bisey yok cunku .Allah ne derse o . Hadi bakalim ins silik ikinci ciGiyle baslarsin testlere

Umutluda umutsuDa degikim ikisinin ortasi .yapacak bisey yok cunku .Allah ne derse o . Hadi bakalim ins silik ikinci ciGiyle baslarsin testlere
Amin cümlemiz canım.. Aslında pazar çok erken... Varsa bile çizgi çıkmaz diye düşünüyorum ama test yapma isteğimide durduramıyorum be gülüm

Amin cümlemiz canım.. Aslında pazar çok erken... Varsa bile çizgi çıkmaz diye düşünüyorum ama test yapma isteğimide durduramıyorum be gülüm
Ov.testi yap yarindan basla koyulasacak mi nasilsa cok vardi sende ben onunla ogrenmistim gebeligimi

Yatarken yakıyı yapıştırcam ama çok yanarmıyım acep korkuyorum valla... Zaten robot gibi oldum daha beter etmesin beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…