Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Aynen öyle yapacagim kiz senin esin memur degil mi devleti omu kurtaracak niye 5de cikmiyor
Hic sorma cnm bu kadar calismaya keske kurtarsa yogunlar mecbur islem hazirliyir mesai bitsede hazir ediyor

kızlar bu pıhtılasma testını sadece unı hastanelerımı yapıyor....
Hayir özellerde yapiyor ama 1500 fiyat veren var .. tip fakultesinde yaptirdimben 3 dusugum var dedim 2 aslinda oyle yaptilar yoksa yapmiyorlar herkese zor bir is 30 gunde cikiyor sonuc

Hayir özellerde yapiyor ama 1500 fiyat veren var .. tip fakultesinde yaptirdimben 3 dusugum var dedim 2 aslinda oyle yaptilar yoksa yapmiyorlar herkese zor bir is 30 gunde cikiyor sonuc
Benim gittiği hastane bana testlerin toplamına 6 bin tl istedi yuh dedim:) sonra doktor üni hastanesine yönlendirdi orda anlatıyosun işte başından geçenleri genetik doktoruna bende öle yaptırdım benimde 20 gün felan sürdü

Al_pi ben clexane yapıyorum iğneyi yaparken acımıyor ama ilaç biraz yakıyor ilk Başlarda çok kasıyordum ama yavaş yavaş alışıyorum bebek Büyüdükçe kola geçeceğim Dr öyle söyledi

yuhhh bu ne be.. valla soygunculuk.tıcaret oldu zaten bu bebek işi....desene unı hastanesıne gıdıp yalan soyleyerek yaptıracaksın. onu da beceremem aman ya hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…