Bende xok axiktim ellerim falann titriyor; ( bi dilim o seyden yeBende hazirim aynen kocacigimi bekliyorum ..aciktimmmm
Bosuna mi topik bulduk :) neyse semanin dedigi gibi veson etiketlendiginde okuyor enyaliosta gelmiyor sorun yokTuhhh yazdim bende hamisler okumasin .okudukarsa hakkarini helal etsinler
Aynen öyle yapacagim kiz senin esin memur degil mi devleti omu kurtaracak niye 5de cikmiyorBende xok axiktim ellerim falann titriyor; ( bi dilim o seyden yeadini demiyirumm :)
Hic sorma cnmAynen öyle yapacagim kiz senin esin memur degil mi devleti omu kurtaracak niye 5de cikmiyor
Ohhh miss gibi menu var. Dunden tarhana corbam vardi icine nohut ve mantinatyim cok yakisti tavsiye ederim ,pirinc pilavi kagit kebabi yoğurt (bimin yogurdu) bide elma hosafi bide yas pastaaa [/QUOTE ohhh mis gibi menü:)
Amin cnm hepimize inşInsalalh cnim. Cift cizgi görmeyi nasip etsin rabbim
Sigara iciyomusun semosServisteyim bende eve gidiyom :)
Hayir özellerde yapiyor ama 1500 fiyat veren var .. tip fakultesinde yaptirdimben 3 dusugum var dedim 2 aslinda oyle yaptilar yoksa yapmiyorlar herkese zor bir is 30 gunde cikiyor sonuckızlar bu pıhtılasma testını sadece unı hastanelerımı yapıyor....
Yok cnm hiç içmedim sen:)Sigara iciyomusun semosaklima geldi birden
Benim gittiği hastane bana testlerin toplamına 6 bin tl istedi yuh dedim:) sonra doktor üni hastanesine yönlendirdi orda anlatıyosun işte başından geçenleri genetik doktoruna bende öle yaptırdım benimde 20 gün felan sürdüHayir özellerde yapiyor ama 1500 fiyat veren var .. tip fakultesinde yaptirdimben 3 dusugum var dedim 2 aslinda oyle yaptilar yoksa yapmiyorlar herkese zor bir is 30 gunde cikiyor sonuc
cnm minik şeker iğnesi onlarda merak etme hiç zor değil yapması sadece morarma olmaması için önce buz kabı tutacaksın sonra iğneyi yapıcan arkadaşım 9 ay yaptıVeson da sana bilgi verir.yumurta gelişimi iğneleride öle aynı ben göbekten yapıodum hiç zor değil:)
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaşlahBenim ki cuma gününe geliyor ve cuma günü ignemim 14ncü günü olacak inş dualarınızla birlikte güzel bi haber alırım o gün
Yapacak birsey yok saglikli olsun da hayirlisiyla dogsun artik aciya raziyizAl_pi ben clexane yapıyorum iğneyi yaparken acımıyor ama ilaç biraz yakıyor ilk Başlarda çok kasıyordum ama yavaş yavaş alışıyorum bebek Büyüdükçe kola geçeceğim Dr öyle söyledi
Hayir özellerde yapiyor ama 1500 fiyat veren var .. tip fakultesinde yaptirdimben 3 dusugum var dedim 2 aslinda oyle yaptilar yoksa yapmiyorlar herkese zor bir is 30 gunde cikiyor sonuc
Tamam canım sağolasın... Valla zaten çok ağrıyor yavaş yavaş yaptım...İnşallah düzelirimDikkatli yap yinede bebis varsakaldir indir ayagini zaten belin gevsiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?