- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
Leyla ablam nasıl oldunn?Tamam canım sağolasın... Valla zaten çok ağrıyor yavaş yavaş yaptım...İnşallah düzelirim
Sol kemik hala ağrıyor canım..belimi sardım birazdan annem yine kremle ovacak sonra yakı yapıştırcam..İnşallah geçer canım ya...sağolasın semoşum ilgine canım benim..Leyla ablam nasıl oldunn?
Sağol Tuğbacım.. Valla çok kötü oluyor.. İnşallah geçer...canm çok gecmiş olsun. bende fıtık var bel ağrısı nedir bilirim. çok zor. belin en buyuk düşmanı ağır kaldırmak değil. terleyip soğumak ve vucut sıcakken ters hareket yapmak.umarım çok çektirmez.
bunlara nasıl bakılıyor. biliyor musunuz biz evlenirken sadece eşim kan tahlili yaptırmıştı. benden kan almadılar.
İnşallah canım.. Kura çekmeye doymadı benim kız kağıdı eline almış anneciğim hadi kura çekelim diyor demin.Ay o minik Kızın ellerini yerim ben benim ismim ilk Sırada çok istedim pazartesi duaya başlayacağız ve ilk bana okunacak inşallah dualarınızın vesilesi ile kontrolüm Salı günü güzel geçer :))
İnşallah canımBenim ki cuma gününe geliyor ve cuma günü ignemim 14ncü günü olacak inş dualarınızla birlikte güzel bi haber alırım o gün
BendeYok cnm hiç içmedim sen:)
Yuhhhh ki ne yuhhh o paraya direk tup bebek yaptırırsin yani. O gittigin yer ultra lüx zatenBenim gittiği hastane bana testlerin toplamına 6 bin tl istedi yuh dedim:) sonra doktor üni hastanesine yönlendirdi orda anlatıyosun işte başından geçenleri genetik doktoruna bende öle yaptırdım benimde 20 gün felan sürdü
Çocukta alisti kurayaSol kemik hala ağrıyor canım..belimi sardım birazdan annem yine kremle ovacak sonra yakı yapıştırcam..İnşallah geçer canım ya...sağolasın semoşum ilgine canım benim..
Sağol Tuğbacım.. Valla çok kötü oluyor.. İnşallah geçer...
İnşallah canım.. Kura çekmeye doymadı benim kız kağıdı eline almış anneciğim hadi kura çekelim diyor demin.
İnşallah canım
Sağol bitanem.. Düne göre şükürler olsun daha iyiyim kübişim.. Sen nasılsın ne var ne yok..kocaya özel sofralar hazırlanmış.. Özel bir gün mü canım?Çocukta alisti kurayanasil oldun cnm daha iyisindir ins
Iyi olmana sevindimSağol bitanem.. Düne göre şükürler olsun daha iyiyim kübişim.. Sen nasılsın ne var ne yok..kocaya özel sofralar hazırlanmış.. Özel bir gün mü canım?
Arada yapmak lazım..fazlada yapma alışır herzaman ister..Iyi olmana sevindimyok ozel bir gun degil icimden geldi arada ozeniyorum onunda hosuna gidiyor
Yok cnm burası tüp bebek merkezi değil özel hastaneYuhhhh ki ne yuhhh o paraya direk tup bebek yaptırırsin yani. O gittigin yer ultra lüx zatendurumu olmayan gidemez
Sana ne oldu canım ya bendenmi geçti Allah korusun.. Üşütmüşsün dür tatlışım yaAy leyla ablam benimde belim ağrıyo ya bune böle hepimiz döküldük
Artık hiç bir belirtiye takılmıyorum ben canım.çünkü gebelik le adet belirtisi aynı.göğüsler adet geleceği zamanda ağrır.İnşallah seninki bebiştendirKızlar benim gögüslerim agrıyo ya dokununca inş piskolojik degildir bu belirti
Yemek yapmayi yeni tarifler denemeyi seviyorumArada yapmak lazım..fazlada yapma alışır herzaman ister..
Evde net yok mu canım benim... Bizim kinden bağlanKizlar turkcellden kara haber geldi int paketim bitmis10unda yenilenecek pofff aksamlari esimden baglanirim artik. Test sonucumu yapar yapmaz bildirecektim ama bu durumda bildiremicem moralim bozuldu
Asilama yaptırdığın yeri diyosun sandim cnmYok cnm burası tüp bebek merkezi değil özel hastane
Yok malesefEvde net yok mu canım benim... Bizim kinden bağlan
Aman aman erkek milletine fazla yüz vermeye gelmez canım.tecrübe konuşuyorYemek yapmayi yeni tarifler denemeyi seviyorumama tabi cokta alistirmadan
Gecnis olsun cnimmm ;(Ay leyla ablam benimde belim ağrıyo ya bune böle hepimiz döküldük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?