• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

o zaman fazlaligi bana ver canim

yarin nöbette uyku bana pek olmaz zaten abla katlanacaz artik:KK60:
Peki canım sen 9 oku madem, bende 8 :)

E-brulim E-brulim canim senin test günün pazartesi demi kacinci günün olacak
Canım pazartesi 16. günüm oluyor. Dün adet sancıları başladı :) ben ocakta tüp bebeğe hazırladım kendimi :)

Güzel geçmesine sevindim canım... Allâh mesut etsin inşallah
Amin ablam darısı tüm bekarlara inşallah.

Canım pazartesi 16. günüm oluyor. Dün adet sancıları başladı :) ben ocakta tüp bebeğe hazırladım kendimi :)

tamam canim anlastik;)
hemen öyle umutsuz olma canim dur bakalim mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler dua edecez bol bol birbirimize insallah

Ne zaman tedaviye başladın
canim bu benim ikinci tedavim ilki subat ayindaydi dis gebelikle sonuclandi nasip olmadi ekimde ki adetimle birlikte basladim ücüncü günü serophenle sonra bes günde fostimon igne yaptim sen tedavi oldun mu bu ay

canim bu benim ikinci tedavim ilki subat ayindaydi dis gebelikle sonuclandi nasip olmadi ekimde ki adetimle birlikte basladim ücüncü günü serophenle sonra bes günde fostimon igne yaptim sen tedavi oldun mu bu ay
Ben bir senelik evliyim, ilk 7 ay belimden hastalık çektim diye korundum. 5 aydırda korunmuyorum yeni tedaviye başlayacağım daha hiç ilaç kullanmadım :(

Ben bir senelik evliyim, ilk 7 ay belimden hastalık çektim diye korundum. 5 aydırda korunmuyorum yeni tedaviye başlayacağım daha hiç ilaç kullanmadım :KK43:
hayirlisi olsun canim insallah ben 3 yillik evliyim hic korunmadim ama olmadi kendiliginden

Amin canım inşallah.. Yarın dua sırası kimde canım?
Bacağında ağrı vuruyor mu, eğer öyleyse bir fizik tedavi uzmanına başvur
Yok canım ya.benimki terledim sonrada soğuğa çıkınca olan oldu..

tamam canim anlastik:KK66:
hemen öyle umutsuz olma canim dur bakalim mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler dua edecez bol bol birbirimize insallah
Nasip gülüm olana da şükür olmayana da :) Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

Amin canım inşallah.. Yarın dua sırası kimde canım?

Yok canım ya.benimki terledim sonrada soğuğa çıkınca olan oldu..
Ablacım yarın dua sırası @Sassenachen (Bilge) arkadaşımızda. Yarın akşam ismi azam duası içinde listeyi hazırlayacağım.

Bende pcoluyum, bu ay dinleniyorum gelecek ay tüp bebek önerdi dr um.. 2 başarısız aşılamam oldu :KK43: elimde bol miktarda gonal f var ztn... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
insallah hakkinda hayirlisi olsun canim zorlu sürecler ama bizede Allah nasip eder insallah

Back
X