Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Anam bu ateş olayi neymis bee cok degisik geldi bana duzenli reglim olsaydı bende denerdim ovulasyon ateş falan ama malesef bende tek yontem var gun asiri tik tik :))

Ebrulim insallah tek tek haberi vereceğiz . Bu arada gobus adini merak ettim

Herkesler uyuyo galiba iyi geceler tatli ruyalar kizlar

Uyuyamadım geri geldim :)

Olur canım benimki yanlis alarmis bu arada kuruma cizgisiymis o
Hayırlısı olsun canım, vardır Rabbimin bir bildiği... Allah'ın izniyle kuzularımıza kavuşacağız...

Canım dua için sende ismini vermek istermisin? Yoksa nickinle mi niyet edelim?

Ebrulim insallah tek tek haberi vereceğiz . Bu arada gobus adini merak ettim
Amin inşallah gülüm :)
Göbüş adımı babacığım peygamber efendimizin (sav) kızının adından esinlenerek Zehra koymuş, kardeşimin de Fâtıma :)

gece saat 02;00 itibariyle kuzucuğum tarafından kuramız belirlenmiştir...buna göre;
PAZARTESİ ; PİNKLOVE yani KÜBRA
SALI ; BEN yani LEYLA
ÇARŞAMBA ; MİNTA yani FULYA
PERŞEMBE ; VESON yani TUĞBA
CUMA ; ALPİ yani BÜŞRA
CUMARTESİ ; DESİGNER yani SEMA
PAZAR ; EBRULİM yani EBRU

Evet kızlar bana vesonun yazdığı isimleri göre böyle kura çektirdim kızıma...besmele çekişini görmenizi isterdim...Rabbim inşallah okuduğumuz tüm arkadaşlarımızın dualarını kabul eylesin...kabedeki dualara katsın..gönlümüzün muradını versin...@E-brulim sen listeyi tekrar düzenlersin NİKLERİ etiketlersin arkadaşım...ben böyle yazdım...başka katılacak varmıydı bilmiyorum...@Veson un verdiği isimlere göre çektik kurayı...hayırlı olsun....sonunda bebişler olsun...

Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Meleğinin ellerine sağlık Rabbim dualarımızı kabul etsin, meleğinde bize Uğur getirsin inşallah leylam :) listeyi yarın hazırlarım kızlar.

Beni de eklerseniz sevinirim. Ismim Özlem :) Bu arada listenin sonuna beni ekleyin yani sonraki hafta pazartesi ya da salı cunku bu hafta regl olcam haftaya kadar anca temizlenirim

Ne guzel dusunmusler canim

Hadi hayirlisi olsun insallah miniginin minicik ellerinden operimmm ohhh cokk tatli . Insallah bebis haberleri gelecek

Beni de eklerseniz sevinirim. Ismim Özlem :) Bu arada listenin sonuna beni ekleyin yani sonraki hafta pazartesi ya da salı cunku bu hafta regl olcam haftaya kadar anca temizlenirim
Kızlar az önce geçmiş mesajlara göz attım da -TubiSh- de duaya olabilir diye mesaj atmış eğer hala Katılmak isterse onu da listeye ekleyelim Hakkı geçmesin

Kızlar az önce geçmiş mesajlara göz attım da -TubiSh- de duaya olabilir diye mesaj atmış eğer hala Katılmak isterse onu da listeye ekleyelim Hakkı geçmesin
bnm internetim bitio bni eklesenizde olur eklemsenizde olur ama ben hergün herkez için okuycm ztn ..tşkrler yinede girersem akşamları girip eşimin telden listye bakarım :*

Tamam canım, hakkını helal et pazartesiye yazıyorum seni.

Iyiki bakmışsın canım. Kurayı yenilesek mi?

bnm internetim bitio bni eklesenizde olur eklemsenizde olur ama ben hergün herkez için okuycm ztn ..tşkrler yinede girersem akşamları girip eşimin telden listye bakarım :*
Canım ekleyelim senide, bizde sana okumuş oluruz. İsminle mi niyetlenelim yoksa nickinle mi?

SAT:10EYLÜL BAT:08 EKİM İĞNE:YOK EKLEMEDE

PAZARTESİ ; PİNKLOVE yani KÜBRA
SALI ; BEN yani LEYLA
ÇARŞAMBA ; MİNTA yani FULYA
PERŞEMBE ; VESON yani TUĞBA
CUMA ; ALPİ yani BÜŞRA
CUMARTESİ ; DESİGNER yani SEMA
PAZAR ; EBRULİM yani EBRU

DEEPLONELİNESS yani ÖZLEM
10BEYBİSİ yani TUĞBA

LeYLa_21 canım tekrar kura çekermisiniz? Iki arkadaş daha katılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…