Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Arkadaşlar iki gündür de benim kasıklarım ağrıyor regl8 deyim üşütmüş olabilir miyim acaba yada kist falan mı oldu erken yumurtlayacak da olabilirim yakıyı taktıktan sonra yumurtlasam bari 11. Gün yapıştırmayı düşünüyorum:)

Cnm hergün okuyoruz regl olduğumuz günler de meâlini okuyup dua ediyoruz :)
Tamam canım anladım simdi her gun bir kisi icin okuyoruz o halde yarın başlıyoruz oyle degil mi?

Sen ne kadar iyi niyetli bir insansin cnim yaa. Beni ilgilendiriyor ve kullandim
ALLAH razı olsun, o senin güzel görüşün. Gördüğümü neden paylaşmayayım, faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana :) seviyorum sizleri çok :)

Kızlar yarın yumurtlıcam herhalde testim pozitif çıktı şaka gibi bugün adetimin 17. Günü çok gecikti yumurtlamam ya
Canım inşallah en kısa zamanda bize bu şekilde pozitif gebelik testini gösterirsin :)

Taytın da güzelmiş hani leoparlı falan:)) hadi iş zamanı kocaya yapış:))
Aynı şeyi bende düşündüm :)))

Kizlar benim internet paketim bitmek uzere ginduz cok giremem belji hic girmeem aksam esim gelince ondan girebilirim . Gün icinde muhakkak duayi okurum
Allah'a emanetsin canım :-*

Kızlar bugün arkadaşımın kızıyla ilgilenirken çocuk düşmesin diye aniden uzandım ve sağ tarafımda bir şey çat etti ağrım sızım yok şükür ama korktum

kuzucuğum az önce çekilişi yaptı...buna göre;
1.PAZARTESİ ;DEEPLONELİNESS (GERÇEK ADINI HATIRLAYAMADIM)
1.SALI ; MİNTA YANİ FULYA
ÇARŞAMBA ; ALPİ YANİ BÜŞRA
PERŞEMBE ; PİNKLOVE YANİ KÜBRA
CUMA ; 10BEYBİSİ YANİ TUĞBA
CUMARTESİ ; VESON YANİ TUĞBA
PAZAR ;BEN YANİ LEYLA
2.PAZARTESİ ; EBRULİM YANİ EBRU
2.SALI ;DESİGNER YANİ SEMA

TÜM DUALARIN KABULU DİLEĞİYLE CANLARIM...ALLAH ŞİMDİDEN KABUL EYLESİN İNŞALLAH....ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN....

ALLAH razı olsun gülüm, ben listeyi en geç yarın sabah hazırlarım.
Kızlar Rabbim çok büyük, pazartesi kan testine gideceğim ve sıra bana denk geliyor. Aynı zamanda diğer dua topiğinde de öyle :) Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah. Leylam senin ve meleğinin ellerinize sağlık :)

Hadi hayırlı olsun

İnofolic canım

aaa bende kullaniyorum onu ve ben hamileligi dusunmeye basladigimizda ilk 3 ay yumurtlamamistim pkos dan dolayi
yeni basladigim doktor bana bu inofolic 'i verdi
sabah aksam suya karistirip ictim ve ilk ictigim ay yumurtladim :) pkoslu arkadaslara mutlaka doktoruna sormasini tavsiye ederim bende

hadi bakalim hayirli olsun :) allah kabul etsin dualarimizi :)

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin o gün canım .. Biraz dikkat et kendıne ama ya bebiş varsa birden uzanma ..

Kızlar sıralamadan herkes memnun mu?

Ne güzel faydasını görmüşsün, böyle bilgileri aktaralım ki her sıkıntı çeken faydalansın. İnofolic hem pko açısından yararlı hemde folik asit ihtiyacını da karşılıyormuş, 1 taşla iki kuş :)

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin o gün canım .. Biraz dikkat et kendıne ama ya bebiş varsa birden uzanma ..
Hayırlısı olsun canım haklısın dikkat etmem gerekiyor da işte çocuk düşecek korkusuna kendimi feda ettim. Arkadaşımın kızı bugün 1 yaşına girdi, Rabbim uzun ömürler versin, çok duygulandım.

Kalp kalp kalp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…