:*Adaşım
Kızlar bizi hem nick hem adımızla anın karışıklık Olmasın herkesi öpüyorum
pko'lu arkadaşlarımı ilgilendirebilir...İnofolic, hem inositol hem de folik asit iceriyor. İnositolun güzel etkileri var araştırdığım uzere.
Genelde pko hastalari icin daha da faydali gibi. Bu da inofolic'in prospektüsünden
Cnm ya yeniden kura çekilecek 10beybisi ve bir arkadaş daha katıldı Leyla kurayı yeniden çekince bize bildirecek:))Kızlarr kuramız hayırlı uğurlu olsun:)
Ama bana en güzel gün gelmişCnm ya yeniden kura çekilecek 10beybisi ve bir arkadaş daha katıldı Leyla kurayı yeniden çekince bize bildirecek:))
Banada test gününden bir gün önce okunacaktı ama kimseye karşı haksızlık olmasın gülüm. Hem vardır bunda da bir hayır. Sıralarımız en hayırlısı nasılsa öyle çıksın inşallah :)Ama bana en güzel gün gelmişniye tekrar cekiliyor geleni ekleyın altta :)))
Akşam tekrar çekeriz o zaman canım.şimdi pikniğe gidiyoruz.. Zahmet olacak bişey yok. Diğer kağıtlara isim eklerim.eklenecekleri siz yazın bana.. Çekeriz
Tamam canım akşama kadar eklenecek varsa hepsini yazın akşam kuzuya çektiririm kurayı..PAZARTESİ ; PİNKLOVE yani KÜBRA
SALI ; BEN yani LEYLA
ÇARŞAMBA ; MİNTA yani FULYA
PERŞEMBE ; VESON yani TUĞBA
CUMA ; ALPİ yani BÜŞRA
CUMARTESİ ; DESİGNER yani SEMA
PAZAR ; EBRULİM yani EBRU
DEEPLONELİNESS yani ÖZLEM
10BEYBİSİ yani TUĞBA
LeYLa_21 canım tekrar kura çekermisiniz? Iki arkadaş daha katılacak
Beni en sona ekleyin kizlar regl olcam bu sali sonraki haftaya pazartesi ya da salı gunu okuyabilirimAkşam tekrar çekeriz o zaman canım.şimdi pikniğe gidiyoruz.. Zahmet olacak bişey yok. Diğer kağıtlara isim eklerim.eklenecekleri siz yazın bana.. Çekeriz
Cnm 10beybisi çok önce mesaj göndermiş aslında kuradan önce şimdi alta ekleyerek ona haksızlık yapmış oluruz çünkü Mesajı hepimizin gözünden kaçmışAma bana en güzel gün gelmişniye tekrar cekiliyor geleni ekleyın altta :)))
Cnm hergün okuyoruz regl olduğumuz günler de meâlini okuyup dua ediyoruz :)Beni en sona ekleyin kizlar regl olcam bu sali sonraki haftaya pazartesi ya da salı gunu okuyabilirim
Aaa tamam cnmmm :)Cnm ya yeniden kura çekilecek 10beybisi ve bir arkadaş daha katıldı Leyla kurayı yeniden çekince bize bildirecek:))
Sen ne kadar iyi niyetli bir insansin cnim yaa. Beni ilgilendiriyor ve kullandimpko'lu arkadaşlarımı ilgilendirebilir...
Taytın da güzelmiş hani leoparlı falan:)) hadi iş zamanı kocaya yapış:))Kızlar yarın yumurtlıcam herhalde testim pozitif çıktı şaka gibi bugün adetimin 17. Günü çok gecikti yumurtlamam ya
Hahah:) bu benim temizlik taytım cnmm ya:) güldürdünnn beni vallahi evet yapışıcam zamkk gibi:) çok yorulduö temizlik yaptım tüm gün:)Taytın da güzelmiş hani leoparlı falan:)) hadi iş zamanı kocaya yapış:))
Ellerine sağlık cnm :)senden iyi bir performans bekliyoruz hadi:)Hahah:) bu benim temizlik taytım cnmm ya:) güldürdünnn beni vallahi evet yapışıcam zamkk gibi:) çok yorulduö temizlik yaptım tüm gün:)
Hihihi utandımmmmmEllerine sağlık cnm :)senden iyi bir performans bekliyoruz hadi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?