Cajim sormussun ama hatirlami$sin sonradan aciklamama gerek yokaaa bende kullaniyorum onu ve ben hamileligi dusunmeye basladigimizda ilk 3 ay yumurtlamamistim pkos dan dolayi
yeni basladigim doktor bana bu inofolic 'i verdi
sabah aksam suya karistirip ictim ve ilk ictigim ay yumurtladim :) pkoslu arkadaslara mutlaka doktoruna sormasini tavsiye ederim bende
Hadi hayirlisi kizlarrrkuzucuğum az önce çekilişi yaptı...buna göre;
1.PAZARTESİ ;DEEPLONELİNESS (GERÇEK ADINI HATIRLAYAMADIM)
1.SALI ; MİNTA YANİ FULYA
ÇARŞAMBA ; ALPİ YANİ BÜŞRA
PERŞEMBE ; PİNKLOVE YANİ KÜBRA
CUMA ; 10BEYBİSİ YANİ TUĞBA
CUMARTESİ ; VESON YANİ TUĞBA
PAZAR ;BEN YANİ LEYLA
2.PAZARTESİ ; EBRULİM YANİ EBRU
2.SALI ;DESİGNER YANİ SEMA
TÜM DUALARIN KABULU DİLEĞİYLE CANLARIM...ALLAH ŞİMDİDEN KABUL EYLESİN İNŞALLAH....ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN....
Cnim dikkt et kendine ani hareketler yapmaKızlar bugün arkadaşımın kızıyla ilgilenirken çocuk düşmesin diye aniden uzandım ve sağ tarafımda bir şey çat ettiağrım sızım yok şükür ama korktum
Bu arada pco olmayanlarda bu inofolic i kullanabilir. hizli hamile kalmaya yardimci bir ilac arkadaslar kullanmak isteyen varsa kullanabilir.yumurta kalitesini artiriyor tadi tuzu yok dok suya kari$tir icbaska topikten ark onu kullandigi ay hamile kaliyor .2 kere denedi ikisindede hamile kaldi..
Hayırlı olsun dualarimiz kabul olsun hissettim ilk benim adım çıkacağını ismim özlem adımla dua edin olur mu kızlarkuzucuğum az önce çekilişi yaptı...buna göre;
1.PAZARTESİ ;DEEPLONELİNESS (GERÇEK ADINI HATIRLAYAMADIM)
1.SALI ; MİNTA YANİ FULYA
ÇARŞAMBA ; ALPİ YANİ BÜŞRA
PERŞEMBE ; PİNKLOVE YANİ KÜBRA
CUMA ; 10BEYBİSİ YANİ TUĞBA
CUMARTESİ ; VESON YANİ TUĞBA
PAZAR ;BEN YANİ LEYLA
2.PAZARTESİ ; EBRULİM YANİ EBRU
2.SALI ;DESİGNER YANİ SEMA
TÜM DUALARIN KABULU DİLEĞİYLE CANLARIM...ALLAH ŞİMDİDEN KABUL EYLESİN İNŞALLAH....ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN....
Gecmis olsun canım iyi bir anne olacaksın demekki koruma ic gudun kuvvetliKızlar bugün arkadaşımın kızıyla ilgilenirken çocuk düşmesin diye aniden uzandım ve sağ tarafımda bir şey çat ettiağrım sızım yok şükür ama korktum
Canım kendini çok dinlememeye çalış baska seylere odaklan zaman gecmek bilmez yoksakizlar cok kasik agrim var
bugun daha 4 ekim adet tarihim 13 ekim ama
2 ekim yumurtlama tarihim diye dusunursem 15 ekimde gelmesi lazim adetim o zamnda ben kan tetsimi 19 ekimde yaptiricam adet gormessem eger :) yani daha 15 gun var 2 hafta yani ay zaman nasi gecicek
Cnm pco da yumurtlamak bir velinimet farkindasin demiiiben 4 aydir iciorum hamile kalamadim ama dedigim gibi hic degilse yumurtlamami sagladi :)
Ohooooo sen hani bu ay rahat olacaktın kafaya takmayacaktin falan filankizlar cok kasik agrim var
2 ekim yumurtlama tarihim diye dusunursem 15 ekimde gelmesi lazim adetim o zamnda ben kan tetsimi 19 ekimde yaptiricam adet gormessem eger :) yani daha 15 gun var 2 hafta yani ay zaman nasi gecicek
Rica ederim canım... İnşallah güzel haber alırız ebrucum senden...ALLAH razı olsun gülüm, ben listeyi en geç yarın sabah hazırlarım.
Kızlar Rabbim çok büyük, pazartesi kan testine gideceğim ve sıra bana denk geliyor. Aynı zamanda diğer dua topiğinde de öyle :) Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah. Leylam senin ve meleğinin ellerinize sağlık :)
Ben hamile kaldığımı bilmiyorum eşim seminere bursaya gitmişti.. Tek başıma evin şeklini değiştirmiştim.koca tv yi kucaklayıp kaldırmıştım.Rabbim yavrumu korumuş.hamile olduğumu öğrenince dedim Allah tan yavruma bişey olmamış.Cnim dikkt et kendine ani hareketler yapmabirden uzandigin icin boşluğa gelmiştir belkide cnm. Bende bugun esimle hali yikadim nasilsa bebis yoktur diye
kizlar cok kasik agrim var
Elbette ki dikkatli davranmak lazım ama kendimizi nereye kadar kısıtlayacağız? Hep bir şeyleri erteliyoruz bu yüzden. Bazen insanın canına tak ediyor ama sen yinede çok ağır işler yapmamaya çalış canım.Cnim dikkt et kendine ani hareketler yapmabirden uzandigin icin boşluğa gelmiştir belkide cnm. Bende bugun esimle hali yikadim nasilsa bebis yoktur diye
Sağ ol ALLAH razı olsun, ne güzel yazmışsın öyle. İnşallah öyle olurumGecmis olsun canım iyi bir anne olacaksın demekki koruma ic gudun kuvvetli
Amin hep beraber inşallah bitanemRica ederim canım... İnşallah güzel haber alırız ebrucum senden...
Aynem canim benimde canima tak etti ondan yikadim vallaElbette ki dikkatli davranmak lazım ama kendimizi nereye kadar kısıtlayacağız? Hep bir şeyleri erteliyoruz bu yüzden. Bazen insanın canına tak ediyor ama sen yinede çok ağır işler yapmamaya çalış canım.
Sağ ol ALLAH razı olsun, ne güzel yazmışsın öyle. İnşallah öyle olurum
Amin hep beraber inşallah bitanem
Yaaa canim bak gordunmu Rabbim verecekse hic birsey olmuyor Allahin izni ile. 8 gun kaldi bata hic bi belirtimde yok belirtiyle isimde yok kafaya bu ay hic takmadim keyfime baktim ... olursa supriz olur .Ben hamile kaldığımı bilmiyorum eşim seminere bursaya gitmişti.. Tek başıma evin şeklini değiştirmiştim.koca tv yi kucaklayıp kaldırmıştım.Rabbim yavrumu korumuş.hamile olduğumu öğrenince dedim Allah tan yavruma bişey olmamış.
edicem dualarımıDERT etmiyoruz, DUA ediyoruz...
Eki Görüntüle 1647807
Rabbim meryem sûresinin hürmetine bizlere hayırlısıyla anne olmayı nasip eyle.
Dua listemiz:
05.10.: @deeploneliness (Özlem)
06.10.:minnta (Fulya)
07.10.:Al_pi (Büşra)
08.10.:pink love (Kübra)
09.10.:-TubiSh- (Tuğba)
10.10.:Veson (Tuğba)
11.10.:LeYLa_21 (Leyla)
12.10.:E-brulim (Ebru)
13.10.:DESIGNER27 (Sema)
Avuçlarıma koydum seni meleğim, biliyorum verecek olan Rabbim'dir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?