Cnm ben yakınlarda hiç duymadım bir üçüz vardı geçen gün denk geldim.neredeyse tüm topiklerdeyim bir sen varsın:)yok tatlım ya 4 üz doğum yapan baya var ama kk da var mı bilemiyorum yakın zamanda yok da öncesinde belki vardır
Cnm ben yakınlarda hiç duymadım bir üçüz vardı geçen gün denk geldim.neredeyse tüm topiklerdeyim bir sen varsın:)
Dördü birden aglayinca pek sirin bir durum söz konusu olmayabilir ama onun haricinde cok sirin olacaklarina eminim annesisıpalara bak ya 4 ü birden çok şirinler
Allah razı olsun sizinde öyle her daim elimden gelen ne varsa yardımcı olabileceğim her zaman yanınızdayım
Cnm ben yakınlarda hiç duymadım bir üçüz vardı geçen gün denk geldim.neredeyse tüm topiklerdeyim bir sen varsın:)
Nerden anladin canim? Hani gününü bilmene eyvallah da saatine kadar nasil biliyorsunuz?KIZLARRR ŞUANNN YUMURTLUYORUMMM :):):)::):) AHHH KEŞKE KOCAM YANIMDA OLSA
Tüh ya ovulasyon ağrısı mı????? Bari Akşamı değerlendirin o zamanda mı yokKIZLARRR ŞUANNN YUMURTLUYORUMMM :):):)::):) AHHH KEŞKE KOCAM YANIMDA OLSA
CNM BENİM YUMURTLAMA GÜNÜMDE ŞİDDETLİ OLMAYAN HAFİF KASIK AĞRIM BÖLE RAHATSIZLIK HİSSİM OLUYO KASIK AĞRISINDAN ANLIYORUM BEN TEST YAPMASAM BİLE ANLIYORUMNerden anladin canim? Hani gününü bilmene eyvallah da saatine kadar nasil biliyorsunuz?
Hiçbir fikrim yok cnm Dr kontrol etmiş zaten bir sıkıntı yokmuş öyle ağrıları kafana takıp evham yapma rahat olkızlar konu dışı olacak ama size bir şey sorucam ben bundan üç-dört ay kadar önce 5 haftalık bebeğimi düşürdüm.düşükten sonra her adetimde rahmin sağ tarafında (belki de sağ yumurtalık tam bilemiyorum )ağrı oluyor.doktora gittim kontrol edildi ne parça ne kist herhangi birşey görülmedi.düşük yaptığım ay zaten bebeğim o kısma tutunmuştu hamile olduğumu fark etmemiştim korunuyordukama o kısım ağrıyınca yumurtalığımda kist var sanmıştım .meğerse bebeğim tutunmaya çalışıyormuş.regl olmayınca gebelik testi yaptırdım ve pozitif çıkmıştı sonraki hafta hcg düştü ve bebeğimi kaybettim.işte o ağrının aynısını her ay yaşıyorum sebebini de bilmiyorum.böle bişey yaşayanınız var mı yada fikri olan
AYNEN CNMM AKŞAMA ARTIK KISMET OLURSA:) AKŞAMA KADAR YAŞARMI YUMURTAM:)Tüh ya ovulasyon ağrısı mı????? Bari Akşamı değerlendirin o zamanda mı yok
benim yumurtlama zamanım da öyle.önce kıvamlı akıntı oluyor sonra kasıklarda feci ağrı yumurta çatlayınca bi sıvı dökülüyormuş o sıvı kasıklarda ağrı yapıyormuş canım.benim bazan tek tarafta bazan iki tarafta oluyor o ağrı yumurta çatladığında.Nerden anladin canim? Hani gününü bilmene eyvallah da saatine kadar nasil biliyorsunuz?
Bir yerde okumuştum ovulasyondan 6 gün önce tek ilişki ile ve ovulasyondan 3 sonra tek ilişki ile hamile kalınmış.rabbim diledikten sonra herşey mümkün heryerde 12-24 saat canlı kalır yazıyor en erken vakitte değerlendir cnmAYNEN CNMM AKŞAMA ARTIK KISMET OLURSA:) AKŞAMA KADAR YAŞARMI YUMURTAM:)
HATUNDA NE YUMURTA VARMIŞ BANA DENK GELMEZ CNM O:)Bir yerde okumuştum ovulasyondan 6 gün önce tek ilişki ile ve ovulasyondan 3 sonra tek ilişki ile hamile kalınmış.rabbim diledikten sonra herşey mümkün heryerde 12-24 saat canlı kalır yazıyor en erken vakitte değerlendir cnm
CNM BENİM YUMURTLAMA GÜNÜMDE ŞİDDETLİ OLMAYAN HAFİF KASIK AĞRIM BÖLE RAHATSIZLIK HİSSİM OLUYO KASIK AĞRISINDAN ANLIYORUM BEN TEST YAPMASAM BİLE ANLIYORUM
Sizin yumurtalar kendilerini baya baya belli ediyor :) Benimde cat kapi catliyor, hic haberim olmuyor yada bu güne kadar hic dogru düzgün dikkat etmedim.benim yumurtlama zamanım da öyle.önce kıvamlı akıntı oluyor sonra kasıklarda feci ağrı yumurta çatlayınca bi sıvı dökülüyormuş o sıvı kasıklarda ağrı yapıyormuş canım.benim bazan tek tarafta bazan iki tarafta oluyor o ağrı yumurta çatladığında.
BİLME CNMM BİLMEK ÇOK KÖTÜ ENDİŞE VESVESE YAPIOSUNN BEN ÖNCEDEN HİÇ ANLAMAZDIM DÜŞÜKLERDEN SONRA DAHA Bİ ÇATIRTILI YUMURTLUYORUM NEDENSE:)Herkes ne kadar bilgili tecrübeli :) ben 14. Günü yumurtluyorum tek bildiğim bu gün saat vitamin ne neye iyi gelir ates vs hiç bişiden anlamıyorum :)) gercı cok bilincede cok hassas oluyor insan
Sizin yumurtalar kendilerini baya baya belli ediyor :) Benimde cat kapi catliyor, hic haberim olmuyor yada bu güne kadar hic dogru düzgün dikkat etmedim.
canım yumurta çatladığında içinden çıkan embriyo 24 ile 48 saat arası yaşıyor kaçırmazsın sanırım bir de dün akşam ilişki olduysa hiç korkma spermler her an yakalayabilir seninkini:)) bu akşam ilişkiden sonra ayaklarını havaya dikAYNEN CNMM AKŞAMA ARTIK KISMET OLURSA:) AKŞAMA KADAR YAŞARMI YUMURTAM:)
Ovulasyon ağrısı hissedenler hep imrenmelidir ben sadece klomen kullandığım ay hissediyorumbenim yumurtlama zamanım da öyle.önce kıvamlı akıntı oluyor sonra kasıklarda feci ağrı yumurta çatlayınca bi sıvı dökülüyormuş o sıvı kasıklarda ağrı yapıyormuş canım.benim bazan tek tarafta bazan iki tarafta oluyor o ağrı yumurta çatladığında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?