Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

sıpalara bak ya 4 ü birden çok şirinler

Allah razı olsun sizinde öyle her daim elimden gelen ne varsa yardımcı olabileceğim her zaman yanınızdayım
Dördü birden aglayinca pek sirin bir durum söz konusu olmayabilir ama onun haricinde cok sirin olacaklarina eminim annesi

Cnm ben yakınlarda hiç duymadım bir üçüz vardı geçen gün denk geldim.neredeyse tüm topiklerdeyim bir sen varsın:)
four dahlia tek

kızlar konu dışı olacak ama size bir şey sorucam ben bundan üç-dört ay kadar önce 5 haftalık bebeğimi düşürdüm.düşükten sonra her adetimde rahmin sağ tarafında (belki de sağ yumurtalık tam bilemiyorum )ağrı oluyor.doktora gittim kontrol edildi ne parça ne kist herhangi birşey görülmedi.düşük yaptığım ay zaten bebeğim o kısma tutunmuştu hamile olduğumu fark etmemiştim korunuyorduk ama o kısım ağrıyınca yumurtalığımda kist var sanmıştım .meğerse bebeğim tutunmaya çalışıyormuş.regl olmayınca gebelik testi yaptırdım ve pozitif çıkmıştı sonraki hafta hcg düştü ve bebeğimi kaybettim.işte o ağrının aynısını her ay yaşıyorum sebebini de bilmiyorum.böle bişey yaşayanınız var mı yada fikri olan

Nerden anladin canim? Hani gününü bilmene eyvallah da saatine kadar nasil biliyorsunuz?
CNM BENİM YUMURTLAMA GÜNÜMDE ŞİDDETLİ OLMAYAN HAFİF KASIK AĞRIM BÖLE RAHATSIZLIK HİSSİM OLUYO KASIK AĞRISINDAN ANLIYORUM BEN TEST YAPMASAM BİLE ANLIYORUM

Hiçbir fikrim yok cnm Dr kontrol etmiş zaten bir sıkıntı yokmuş öyle ağrıları kafana takıp evham yapma rahat ol

Nerden anladin canim? Hani gününü bilmene eyvallah da saatine kadar nasil biliyorsunuz?
benim yumurtlama zamanım da öyle.önce kıvamlı akıntı oluyor sonra kasıklarda feci ağrı yumurta çatlayınca bi sıvı dökülüyormuş o sıvı kasıklarda ağrı yapıyormuş canım.benim bazan tek tarafta bazan iki tarafta oluyor o ağrı yumurta çatladığında.

AYNEN CNMM AKŞAMA ARTIK KISMET OLURSA:) AKŞAMA KADAR YAŞARMI YUMURTAM:)
Bir yerde okumuştum ovulasyondan 6 gün önce tek ilişki ile ve ovulasyondan 3 sonra tek ilişki ile hamile kalınmış.rabbim diledikten sonra herşey mümkün heryerde 12-24 saat canlı kalır yazıyor en erken vakitte değerlendir cnm

Kızlar slm .. Temizlik yaptım evim miss gibi oldu şimdi sıra en zor kısımda yemek keske bir hap olsa yesek doysak :) aksam okuyacagım duamı .. Bir süre bu duaya devam edelim bencede ..

Herkes ne kadar bilgili tecrübeli :) ben 14. Günü yumurtluyorum tek bildiğim bu gün saat vitamin ne neye iyi gelir ates vs hiç bişiden anlamıyorum :)) gercı cok bilincede cok hassas oluyor insan

CNM BENİM YUMURTLAMA GÜNÜMDE ŞİDDETLİ OLMAYAN HAFİF KASIK AĞRIM BÖLE RAHATSIZLIK HİSSİM OLUYO KASIK AĞRISINDAN ANLIYORUM BEN TEST YAPMASAM BİLE ANLIYORUM

Sizin yumurtalar kendilerini baya baya belli ediyor :) Benimde cat kapi catliyor, hic haberim olmuyor yada bu güne kadar hic dogru düzgün dikkat etmedim.

Herkes ne kadar bilgili tecrübeli :) ben 14. Günü yumurtluyorum tek bildiğim bu gün saat vitamin ne neye iyi gelir ates vs hiç bişiden anlamıyorum :)) gercı cok bilincede cok hassas oluyor insan
BİLME CNMM BİLMEK ÇOK KÖTÜ ENDİŞE VESVESE YAPIOSUNN BEN ÖNCEDEN HİÇ ANLAMAZDIM DÜŞÜKLERDEN SONRA DAHA Bİ ÇATIRTILI YUMURTLUYORUM NEDENSE:)

Sizin yumurtalar kendilerini baya baya belli ediyor :) Benimde cat kapi catliyor, hic haberim olmuyor yada bu güne kadar hic dogru düzgün dikkat etmedim.
aynen öyle ben de dikkat etmiyordum vallahi iki aydır takip ediyorum aynen öyle oluyor çat iğnesinden 29 saat sonra çatladı bu ay yumoşum biz de değerlendirdik.bakalım bu ay da takip edicem ama deneme yapmicam.haklarımı sonraki aylara saklayacam yeniden doktora gideyim bakalım ne diyecek

AYNEN CNMM AKŞAMA ARTIK KISMET OLURSA:) AKŞAMA KADAR YAŞARMI YUMURTAM:)
canım yumurta çatladığında içinden çıkan embriyo 24 ile 48 saat arası yaşıyor kaçırmazsın sanırım bir de dün akşam ilişki olduysa hiç korkma spermler her an yakalayabilir seninkini:)) bu akşam ilişkiden sonra ayaklarını havaya dik

eşim benim ayaklardan tutup yatak başına çevirmişti diktim ayaklarımı yatak başlığının üzerine doğru o sahneyi canlandırmayın gözünüzde çok komik

Ovulasyon ağrısı hissedenler hep imrenmelidir ben sadece klomen kullandığım ay hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…