Ellerine saglik canim :)Kızlar slm .. Temizlik yaptım evim miss gibi oldu şimdi sıra en zor kısımda yemekkeske bir hap olsa yesek doysak :) aksam okuyacagım duamı .. Bir süre bu duaya devam edelim bencede ..
Bazi seyleri hic bilmemek daha iyi :)Herkes ne kadar bilgili tecrübeli :) ben 14. Günü yumurtluyorum tek bildiğim bu gün saat vitamin ne neye iyi gelir ates vs hiç bişiden anlamıyorum :)) gercı cok bilincede cok hassas oluyor insan
Canim sen korunurken hamile kalmis bir insansin, bence kendini strese sokma oluruna birak. Takip bile etme :)aynen öyle ben de dikkat etmiyordum vallahi iki aydır takip ediyorum aynen öyle oluyor çat iğnesinden 29 saat sonra çatladı bu ay yumoşum biz de değerlendirdik.bakalım bu ay da takip edicem ama deneme yapmicam.haklarımı sonraki aylara saklayacam yeniden doktora gideyim bakalım ne diyecek
Aman en iyisi bilmemek cnm sakın Öğrenmeye çalışma free takılHerkes ne kadar bilgili tecrübeli :) ben 14. Günü yumurtluyorum tek bildiğim bu gün saat vitamin ne neye iyi gelir ates vs hiç bişiden anlamıyorum :)) gercı cok bilincede cok hassas oluyor insan
HATUNDA NE YUMURTA VARMIŞ BANA DENK GELMEZ CNM O:)
sahi öyleyim ben de çok şaşırdım ama şimdi niye olmuyo o zaman diye kafama takıyorum işte.Ellerine saglik canim :)
Bazi seyleri hic bilmemek daha iyi :)
Canim sen korunurken hamile kalmis bir insansin, bence kendini strese sokma oluruna birak. Takip bile etme :)
Cnm onu progesterondan anlıyorlar sanki regl21 de yaptırdın mı hiçKIZLAR BEN BUNU HER FIRSATTA SÖYLEMEYE ÇALIŞIYORUM AMA TEKRAR SÖLİCEM SİZE MESELA BEN DEDİM SIK SIK İDRAR YOLU ENFEKSİYONU GEÇİRDİM DİE DOKTOR CİPRO GİBİ AĞIR ANTİBİYOTİKLER VERİYODU VE BANA KORUN DİODU YUMURTA KALİTESİ DÜŞÜYOMUŞ ANTİBİYOTİK KULLANIMINDA DÜŞÜKLERE NEDEN OLUYOMUŞ BEN ANTİBİYOTİK KULLANDIĞIMDA NE ŞEFFAF AKINTIM FAZLA OLUYODU NEDE OVULASYON AĞRIM HİSSEDİLİYODU BİZİM BU YUMURTA KALİTESİ OLAYININ ÜSTÜNE GİTMEMİZ LAZIM ÇÜNKÜ HAMİLE KALIYORUZ DÜŞÜRÜYORUZ BEN AÇIKÇASI KENDİMDE YUMURTA KALİTESİZLİĞİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUMARTIK NE ZAMAN RABBİM OL DERSE KALİTELİYİ DENK GETİRECEK
EVET ZATEN ORADAN ANLADIM BEN BİKERESİNDE 3,5 GİBİ BİRAKAM ÇIKTI DOKTOR YUMURTLAMA TEDAVİSİ YAPALIM DEDİ KLOMEN İLE ADET OLMAYI BEKLEDİM TEDAVİ İÇİN REGL İM GECİKTİ SONRA Bİ BAKTIKKI OÇATLAMAYAN YUMURTA 6.5 CM KİST OLMUŞ OYÜZDEN EMİN OLAMADIK DEĞER DÜŞÜK ÇIKMIŞTI AMA ÇATLAMAYAN YUMURTA DA KİST OLMUŞTU SONRASINDA AŞILAMA YAPTIRDIM ZATEN ŞİMDİ 1 HAFTA SONRA YAPTIRCAM CNM KENDİM PROGESTERON SEN YAPTIRDINMI HİÇ?Cnm onu progesterondan anlıyorlar sanki regl21 de yaptırdın mı hiç
fetih süresi okuyalım canım....o surenin de çok etkili olduğuna inanıyorum ben...siz bilirsiniz tabiki...hangisi derseniz kabulümdur...Kizlar duamiz 10 gün sürecek Allah'in izniyle, sonrasi icin ne düsündünüz? Aynisina devam mi edelim yoksa baska bir sey mi okuyalim?
aynen öyle canım..stres yok çalışmalara devam....Cnm o zaman stres yapma seni çok iyi Anlıyorum olmadıkça insan bir neden Arıyor.çoğu Dr da sebep bulamayınca sebepsiz deyip gönderiyor.bak dua topiğinden Yasmin rahim filmi çektireli bir seneyi geçmiş iki senedir de çocuk için çabalıyor ve şimdi hamile kaldı.o da sebepsiz demekki bir vakti var biz duamızı edelim Rabbim en güzel vakitte bebeklerimizi göndersin inşallah.
Vakti degil diye olmuyor, kendini biraz rahat biraksan yine olur Allah'in izniyle.sahi öyleyim ben de çok şaşırdım ama şimdi niye olmuyo o zaman diye kafama takıyorum işte.
Benimde aklimda okuyabilecegimiz bir kac sey var ama kizlar bir süre deval edelim meryem suresine dediler... Bende her seye katilirim, yeter ki okuyalim :)fetih süresi okuyalım canım....o surenin de çok etkili olduğuna inanıyorum ben...siz bilirsiniz tabiki...hangisi derseniz kabulümdur...
benim içinde farketmez canım ya...ne derseniz ben varım...Benimde aklimda okuyabilecegimiz bir kac sey var ama kizlar bir süre deval edelim meryem suresine dediler... Bende her seye katilirim, yeter ki okuyalim :)
Cnm ya ben hormon tahlillerini yaptıralı bir seneden fazla olduEVET ZATEN ORADAN ANLADIM BEN BİKERESİNDE 3,5 GİBİ BİRAKAM ÇIKTI DOKTOR YUMURTLAMA TEDAVİSİ YAPALIM DEDİ KLOMEN İLE ADET OLMAYI BEKLEDİM TEDAVİ İÇİN REGL İM GECİKTİ SONRA Bİ BAKTIKKI OÇATLAMAYAN YUMURTA 6.5 CM KİST OLMUŞ OYÜZDEN EMİN OLAMADIK DEĞER DÜŞÜK ÇIKMIŞTI AMA ÇATLAMAYAN YUMURTA DA KİST OLMUŞTU SONRASINDA AŞILAMA YAPTIRDIM ZATEN ŞİMDİ 1 HAFTA SONRA YAPTIRCAM CNM KENDİM PROGESTERON SEN YAPTIRDINMI HİÇ?
PEKİ OZAMAN KAÇ ÇIKMIŞTI CNMM? HATIRLIYORMUSUN?Cnm ya ben hormon tahlillerini yaptıralı bir seneden fazla olduaslında geçen ay kan tahlilleri yenilemek için regl3 te gittim Dr hsg çekelim falan deyince söylemeyi unuttum sonra klomen verdi zaten o da olmadı
Eğer yumurtlama akıntısı olduğundan eninsen gir yoksa birşey girmene gerek yokVeson tatlım ya..ben ff ye şu akıntı falan varya onları girmiyorum..çok farkedermi acaba..bugün hafif akıntı var gibiydi..işaretlemedim..sadece ateşi işaretledim...
Hiç hatırlamıyorum zaten o zamanlar Herşeyden bihaberdim.alpi nin dediği gibi hiçbirşey bilmiyordum herşey şu boş gebelikten sonra oldu herşeyi araştırdıkça araştırdım stres üstüne stres sanki bilince ne oluyorsa bilmeden daha kolayPEKİ OZAMAN KAÇ ÇIKMIŞTI CNMM? HATIRLIYORMUSUN?
ŞİDDETLE KATILIYORUMM CNMM BENDE HİÇBİR BİLMİYORDUM NE RAHATTI HASTALIK HALİNE GELDİ ARAŞTIRMA YAPMAKHiç hatırlamıyorum zaten o zamanlar Herşeyden bihaberdim.alpi nin dediği gibi hiçbirşey bilmiyordum herşey şu boş gebelikten sonra oldu herşeyi araştırdıkça araştırdım stres üstüne stres sanki bilince ne oluyorsa bilmeden daha kolay
yok canım ya...regl geldi gelecek...normalde 9 unda olmam gerek ama ff 14 ünü gösteriyor..bakalım ne zaman regl olacam.. yumurtlama zamanını kadar girmeyim o zaman...Eğer yumurtlama akıntısı olduğundan eninsen gir yoksa birşey girmene gerek yok
MOL GEBELİK TE YANILMIYORSAM BOŞ YUMURTA İLE SPERMİN DÖLLENMESİNDEN OLUYORMUŞ CNM KESENİN İÇİ BOŞTU DEĞİLMİ?Hiç hatırlamıyorum zaten o zamanlar Herşeyden bihaberdim.alpi nin dediği gibi hiçbirşey bilmiyordum herşey şu boş gebelikten sonra oldu herşeyi araştırdıkça araştırdım stres üstüne stres sanki bilince ne oluyorsa bilmeden daha kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?