Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

@deeploneliness canım okudum duanı .. Allah kabul etsin inşallah

MOL GEBELİK TE YANILMIYORSAM BOŞ YUMURTA İLE SPERMİN DÖLLENMESİNDEN OLUYORMUŞ CNM KESENİN İÇİ BOŞTU DEĞİLMİ?
Cnm boş gebelikti benimki iki güne bir hcg bakıldı Artış vardı ama yeterli değildi sonra alttan baktık kocaman kese vardı ama içi kapkara bir boşluktu bebek yoktu Mol gebelikte hcg anormal Artış gösteriyor boş gebelikte yetersiz artış

DESIGNER27 canım benimde oyle oluyo insallah yumurtlamadir,
aksama mutlaka degerlendir,
benimde dun cok fena kasik agrim
vardi, ve bacaklarim uyusuodu bugunde boyle sol kasikta batma gibi aci hissettim,
ve tuvalete ciktimda seffaf yumurta aki uzayan akinti vardi
hemen wvw gittim, eaim ogle yemeginde eve gelicekti ve degerlendirdik 1 gun oncede iliski olmustu

sende bu aksami degerlendir mutlaka canım,
12-24 saat yasio yumurta :)

Benim son gebelikte yavrum cok dırendı hcg 4400 du en son hala kalbı atıyordu her gidişimde kalbı durmuştur dıye gıdıyordum burdayım anne dıyor du .. Kısmet belki ama o zaman kan pıhtılasmasını bilsek iğneyle belki kalırdı hayatta ..

Öğle yemeği de yiyemiyor adam :)) ben hiç gündüzü degerlendırmıyorum hep aksamı beklıyorum ondan mı olmuyo acep yumurta coktan catlamıs gıtmıs mı oluyor :)

ONLARDAMI FARKLI AYNE ÇOK GEBELİK ÇEŞİDİ VARYA ANAMMSEN GELECEK AY HSG Nİ ÇEKTİR CNM HSGDEN SONRA ÇOK HAMİLE KALAN VAR DOKTORA SORUCAM ÖNÜMÜZDEKİ AY BENDE BELKİ TEKRAR ÇEKTİRİRİM

canım rabbimden kaderi hayatta kalmak olsa kalirdi, kaderi degilmis canım uzme kendini

canım sana bisi sorabilirmiyim

ben hic hamile kalamadim henuz
nasi bisey icinde oldugunu hissetmek, ilk kalp atisini duymak? 2 aylikken hissediomusun ? baglaniomusun? gorumcem kalp atisini duymus bisi hissetmedimm dio aldirmayi dusunuo ve aldirmaktan bahsederkende kendi hayati riske girecekmis onu soyluo , bu kadar basitmi yani bisi hissedmiomu insan? bana oyle gelioki sankide keseyi gorur gormez asık olucam ben yavruma

Öğle yemeği de yiyemiyor adam :)) ben hiç gündüzü degerlendırmıyorum hep aksamı beklıyorum ondan mı olmuyo acep yumurta coktan catlamıs gıtmıs mı oluyor :)

yok canım oyle dusunme, ama ben ozellikle sabah erken saatleri degerlendirmeye calisiyorum bilmiyorum artik bakaim belki bu sefer gelir yavrum rabbimin izniyle

Cnm o zaman da bir gün önce akşam ilişki oluyor demektir yumurta çatlayınca spermler hazır orda bekliyor olacak

Ben korkuyla karısık cook heyecanlıydım elimi ayagımı nereye koyacagımı bilmiyordum yuzume bakan hamile oldugumu anlayacak sanıyordum boş boş gülüyordum kalp atısını duyunca inanamadım doktor yasamaz dıye ima etmişti ama kalp atısını duyunca cook degısık bı duygu yaa .. Rabbime şükretmiştim bir kan pıhtısından ses geliyor diye ve dustugunde keseyı bebegı gordum vav halınde ıcı dolu bır su kesesınde idi ..

böl
ONLARDAMI FARKLI AYNE ÇOK GEBELİK ÇEŞİDİ VARYA ANAMMSEN GELECEK AY HSG Nİ ÇEKTİR CNM HSGDEN SONRA ÇOK HAMİLE KALAN VAR DOKTORA SORUCAM ÖNÜMÜZDEKİ AY BENDE BELKİ TEKRAR ÇEKTİRİRİM
evet cnm farklı umarım hsg ye ihtiyaç duymayız

Cnm ben de bir kez düşürdüm wc de lap diye elime geldi böyle yumurta gibi ama biraz daha büyükçeydi benek onun içinde miydi????

yasadiklarina cok uzuldum arkadasim , dilerim allah sana bi daha boyle seyler yasatmasin, saglikla kucagina alirsin yavrunu dilerim

Sabah erken saatlerde spermler daha canlı ve hızlı oluyormuş erkeklerde daha istekli
Benim doktor gece 12 yı calışma saatı olarak verıyor o saatte enerjımı kalır istekte kalmıyo uykum geliyor :) gün aşırı 3 gün gece 00:00 da Ama ben napıyorum 21:00 iyidir iyi dıyıp o saati degerlendırıyorum

CNMM BEN YANILTLAYAYIMMI SANA HAMİLE KALMADAN ÖNCE ÖLE DELİ GİBİ BEBEK İSTEYEN BİRİ DEĞİLDİM ZAMANI GELDİĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN GEBELİK İSTEDİM HAMİLE KALDIĞIMI DUYUNCA TABİKİ ÇOK SEVİNDİM KALBİNİN ATTIĞINI DUYDUĞUMDA TARİFİ MÜMKÜN OLMAYAN BİR SEVGİ VE OMUZLARIMDA SORUMLULUK DUYGUSU HİSSETMİŞTİM BEN GEBE KALMADAN ÖNCE İĞNE VURULDUĞUMDA BAYILAN Bİ TİPTİM İĞNE GÖRÜNCE TANSİYONUM DÜŞERDİ KORKUDAN DOKTOR DÜŞÜK TEHLİKESİ VAR PROGESTAN İĞNE VURUN DEYİNCE YANIMDA KİMSE YOKTU HASTANEDE TEKTİM NASIL BİR DUYGUDUR Kİ ANNELİK UĞRUNA HİÇBİEYDEN KORKMUYOSUN İĞNE KORKUSUNU YENDİĞİM AN O ANDI.SONRA ZATEN ALIŞTIM HERŞEYE.HİÇ HAMİLE KALAMAMAK MI KÖTÜ YOKSA KALIP DÜŞÜRMEK Mİ İNAN BİLMİYORUM SANIRIM GÖRECELİ.İNSAN SEVİNEMİYOR ALDIĞI HABER KARŞISINDA TADINI ÇIKARAMIYOR

Kız. O nasıl Dr saatine kadar söylüyor çatlatma iğnesinden sonramı ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…