CNM SENDE PCOS FELAN YOK DİMİ?
Ben regl5 de başlamıştım ama kafana göre Sak'ın kullanma kist falan varsa onu da büyütüyorben günde 2 içtim çat iğnesi de oldum olmadı tek bi yum.oluştu 18-20 cm ken iğne yaptı dr.kısmet değilmiş.ben kaçırdım bu ayı.çünkü adetin 3.günü içiliyr ya benim adetim bitti artık.bu ay öyle tedavisiz mi denesem yoksa bi dahaki aya tedavi mi olsam tekrar bilemedim şimdi.bekleyeyim diyorum belki ikiz üçüz olma şansı yakalarım diyorum ama klomenle olacak gibi değil
yok yok bu ay hiç bişey kullanmicam free takılacağım :))Ben regl5 de başlamıştım ama kafana göre Sak'ın kullanma kist falan varsa onu da büyütüyor
CNM BENİM BİLDİĞİM PCOSTA BU TESTLERİN GÜVENİLİR OLMADIĞI BİLİYORSUN BU TESTLERDE ÖSTROJEN YÜKSEKLİĞİDE YANILTIBİLGİ VEREBİLİRvar canım 28 yasindayim 13 senedir pkos oldugumu biliyorum :)
Dördüz :)nasi yani??? aaa ikizmi supeerrrr saglikla alsin canım
Rabbime şükür inş.dördünü de vaktinde sağlıcakla kucağına alırsın :) bana da vermez mi acaba dr o iğneden yaw
Yok 4 tanenasi yani??? aaa ikizmi supeerrrr saglikla alsin canım
evet ya oyle sanirim cunku devamli oynuo benim hormonlar ,o yuzden akinti ve agriya guvenmek daha dogru sanirim :)CNM BENİM BİLDİĞİM PCOSTA BU TESTLERİN GÜVENİLİR OLMADIĞI BİLİYORSUN BU TESTLERDE ÖSTROJEN YÜKSEKLİĞİDE YANILTIBİLGİ VEREBİLİR
Bebekler demek istedin sanırım
Dördüz :)
şoka girecek kızcağız :))
HAHHAHH AYNEN ŞOKA GİRDİ ŞUAN BENCE:) O BİZİM TOPİĞİMİZİN NAZAR BONCUĞUşoka girecek kızcağız :))
kızzz deme öylee çok utanırım benHAHHAHH AYNEN ŞOKA GİRDİ ŞUAN BENCE:) O BİZİM TOPİĞİMİZİN NAZAR BONCUĞUfour dahlia
sağol canım Allah razı olsun ..dualarınızda olmak çok güzelfour dahlia canim Rabbim nazarlardan saklasin, dördünü de saglicakla kucagina alirsin insallah ♥
yok yok bu ay hiç bişey kullanmicam free takılacağım :))
Olur mu hic öyle sey, ask olsun. Basimizin üstünde yeriniz varsağol canım Allah razı olsun ..dualarınızda olmak çok güzel
kız bişiy merak ettim konunuzu dağıttım özür
Tüm kk seni konuşacak:)şoka girecek kızcağız :))
sıpalara bak ya 4 ü birden çok şirinlerOlur mu hic öyle sey, ask olsun. Basimizin üstünde yeriniz var
yok tatlım ya 4 üz doğum yapan baya var ama kk da var mı bilemiyorum yakın zamanda yok da öncesinde belki vardırTüm kk seni konuşacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?