Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Cnm hergün aynı saatte ölçmelisin yoksa olmaz uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan dijital derece ile dil altından en az üç saat uyku almış şekilde olacak ALIN kulak koltuk altı olmaz
dijital ile dil altından ölçtüm farklı saatte ölçtüm gerçi ama yinede senin yumurtlama gününde yüksek mi oluyo ateşin

Her kadın
Her kadında olur bu Yükseliş tamamen bilimsel bişey tahmini birşey değil yada teori falan değil.ben üniversite de iken bunun dersini verdiler bizlere seneler sonra Üzerimde uygulayacağım aklımdan geçmezdi:) üniversite de ders olarak anlatılan bilimsel birşey yani.ama biraz düzenli be kurallara dikkat etmen gerek yoksa yanıltabilir

dijital ile dil altından ölçtüm farklı saatte ölçtüm gerçi ama yinede senin yumurtlama gününde yüksek mi oluyo ateşin
Bir gün sonra hafif yükseliyor regl a 1-2 gün kalaya kadar yüksek seyirde devam ediyor:) mesela bu benim ilk tablomdu

Aynı saatte ölçmediğin için büyük olasılıkla yanlıştır cnm

Eklentiler

• image.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 45
bu ay aynı saatte düzenli ölçeceğim cnm senin yumurtlama günü en yüksek mi oluyo yoksa en düşük sıcaklık yumurtlama günümü oluyo

Bir gün sonra hafif yükseliyor regl a 1-2 gün kalaya kadar yüksek seyirde devam ediyor:) mesela bu benim ilk tablomdu

Aynı saatte ölçmediğin için büyük olasılıkla yanlıştır cnm
senin burda en düşük sıcaklık yumurtlama gününmü?

senin burda en düşük sıcaklık yumurtlama gününmü?
Evet cnm ateş ovulasyondan bir gün sonra yükselişe geçer ovulasyon günü ateş bazen biraz düşer ertesi gün yükselir yada bazen aynı seyirde devam ederken birden yükselişe geçer birazdan işe geçeceğim müsait olunca sana birkaç tablo Örneği daha gönderirim

tamam cnm çok sağol ben bu konuda bilgi sahibi değilim bu ay denemek istiyorum bende

bence öyle kalsın..herşeyin fazlası zarar demişler canım...
kız karnından nasıl çıkarmış onu...insan ölür valla onu sökene kadar...ayyyyyy
tamam cnm çok sağol ben bu konuda bilgi sahibi değilim bu ay denemek istiyorum bende
sende katıl canım...ben takibe başladım...@Veson tablomuzu yorumlar...

DERT etmiyoruz, DUA ediyoruz...

Rabbim meryem sûresinin hürmetine bizlere hayırlısıyla anne olmayı nasip eyle.

Dua listemiz:

05.10.: @deeploneliness (Özlem) - Rabbim kabul etsin

06.10.: minnta (Fulya)
07.10.: Al_pi (Büşra)
08.10.: pink love (Kübra)
09.10.: @10beybisi (Tuğba)
10.10.: Veson (Tuğba)
11.10.: LeYLa_21 (Leyla)
12.10.: E-brulim (Ebru)
13.10.: DESIGNER27 (Sema)
14.10.: H HLYELA (Hülya)

Avuçlarıma koydum seni meleğim, biliyorum verecek olan Rabbim'dir...

İnşallah ihtiyaç duymazsın bak bu da yasminin tabloları biri hamiş tablosu ateş düşmemiş

http://fertilityfriend.com/home/5e95f9/

Bak her zaman ateş ovulasyon Gününü net Söylemez bu tablo da benim ateş sinsi sinsi Artış gösterdi ff çizgiyi çekene kadar ben ovulasyon olduğunun farkında bile değildim.:))

Eklentiler

• image.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 44
Cnm Anladığım kadarı ile tablonuzu seve seve yorumlarım ama DESIGNER27 cnm eğer ölçeceksen sen de ff i yükle bize çok yardımı oluyor

Yasmin iki bant yapıştırdı bir ara biri karnına diğeri beline ebe Demiş

Benimki de zaten böyle kaldı işe geldim artık hayırlısı

Bence oldugu gibi birak canim, iki tanesi cok fazla olur. Enyaliyos kuyrugun tam üstüne demisti :)

Evet cnm diğer topiğe de Kasım yazdırmışımekim olacak cnm ya o Düzeltir misin ? Ovulasyon tarihi belli olsun o bat ı tekrar bildiririm
Hemen hallediyorum canim

Veson ateş ölçerim bozuldu ya....ağzıma soktuğum için mi oldu bilemedim valla...
Kuzum aslinda bir sey olmamasi lazim

Bence oldugu gibi birak canim, iki tanesi cok fazla olur. Enyaliyos kuyrugun tam üstüne demisti :)

Hemen hallediyorum canim

Kuzum aslinda bir sey olmamasi lazim
Cnm zaten yakı öyle kaldı işe geçtim ben de tam kuyruk sokumunu gösterdim sanırım onun üstüne bele yapışması gerek bizimki sokumu tam ortalamaya çalışmış popom yanıyor gibi hissediyorum söküp tekrar takmak da istemedim Hayırlısı artık inşallah biraz da olsa faydası olur canım da sıkıldı yani biraz ama neyse artık

GÜNAYDINN :) evet sayfalar çok atlamış bende göremedim kime okunacagını tekrar listeyi yayınlarsanız fotosunu cekim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…