- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
dijital ile dil altından ölçtüm farklı saatte ölçtüm gerçi ama yinede senin yumurtlama gününde yüksek mi oluyo ateşinCnm hergün aynı saatte ölçmelisin yoksa olmaz uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan dijital derece ile dil altından en az üç saat uyku almış şekilde olacak ALIN kulak koltuk altı olmaz
Her kadında olur bu Yükseliş tamamen bilimsel bişey tahmini birşey değil yada teori falan değil.ben üniversite de iken bunun dersini verdiler bizlere seneler sonra Üzerimde uygulayacağım aklımdan geçmezdi:) üniversite de ders olarak anlatılan bilimsel birşey yani.ama biraz düzenli be kurallara dikkat etmen gerek yoksa yanıltabilirVeson cnm sen bu ateş yöntemini neye göre yapıosun bana bi anlatsana her kadında yumurtlama anında ateş yükselmesi olurmu ben adetin ilk günü 36,5ti sıcaklığım sonra hiç ölçmedim dün yumurtlama günümdü bugün ölçtüm 36,0 normalde adetin ilk gününden yüksek olması gerekmiyomu?
Bir gün sonra hafif yükseliyor regl a 1-2 gün kalaya kadar yüksek seyirde devam ediyor:) mesela bu benim ilk tablomdudijital ile dil altından ölçtüm farklı saatte ölçtüm gerçi ama yinede senin yumurtlama gününde yüksek mi oluyo ateşin
bu ay aynı saatte düzenli ölçeceğim cnm senin yumurtlama günü en yüksek mi oluyo yoksa en düşük sıcaklık yumurtlama günümü oluyoHer kadın
Her kadında olur bu Yükseliş tamamen bilimsel bişey tahmini birşey değil yada teori falan değil.ben üniversite de iken bunun dersini verdiler bizlere seneler sonra Üzerimde uygulayacağım aklımdan geçmezdi:) üniversite de ders olarak anlatılan bilimsel birşey yani.ama biraz düzenli be kurallara dikkat etmen gerek yoksa yanıltabilir
senin burda en düşük sıcaklık yumurtlama gününmü?Bir gün sonra hafif yükseliyor regl a 1-2 gün kalaya kadar yüksek seyirde devam ediyor:) mesela bu benim ilk tablomdu
Aynı saatte ölçmediğin için büyük olasılıkla yanlıştır cnm
Evet cnm ateş ovulasyondan bir gün sonra yükselişe geçer ovulasyon günü ateş bazen biraz düşer ertesi gün yükselir yada bazen aynı seyirde devam ederken birden yükselişe geçer birazdan işe geçeceğim müsait olunca sana birkaç tablo Örneği daha gönderirimsenin burda en düşük sıcaklık yumurtlama gününmü?
tamam cnm çok sağol ben bu konuda bilgi sahibi değilim bu ay denemek istiyorum bendeEvet cnm ateş ovulasyondan bir gün sonra yükselişe geçer ovulasyon günü ateş bazen biraz düşer ertesi gün yükselir yada bazen aynı seyirde devam ederken birden yükselişe geçer birazdan işe geçeceğim müsait olunca sana birkaç tablo Örneği daha gönderirim
bence öyle kalsın..herşeyin fazlası zarar demişler canım...Kızlar günaydın eşim bugün yakıyı yapıştırdı ama sanırım çok Aşağıya yapıştırdı popom yanıyor resmen söktürüp biraz yukarı mı yapıştırtsam yoksa bir tane daha var onu da onun üstüne mi yapıştırsam ne yapayım kızlar yoksa böyle mi Kalsın
kız karnından nasıl çıkarmış onu...insan ölür valla onu sökene kadar...ayyyyyyAy ne bileyim sanki böyle hiç faydası olmuyor gibi Yarısı popoda popom yanıyor belim yanması gerek miyor muydu? Bu adam işte hep böyle bir işi beceremiyor kuyruk sokumunu gösterdim kuyruk sokumunu ortalamaya çalışmış Yarısı popoda ne yapayım kızlarrrr yeniden söküp taksam etkisi gider mi ya diğerini yakıştırsam çok mu olur Yasmin bir beline bir karnına yapıştırmıştı
sende katıl canım...ben takibe başladım...@Veson tablomuzu yorumlar...tamam cnm çok sağol ben bu konuda bilgi sahibi değilim bu ay denemek istiyorum bende
İnşallah ihtiyaç duymazsın bak bu da yasminin tabloları biri hamiş tablosu ateş düşmemiştamam cnm çok sağol ben bu konuda bilgi sahibi değilim bu ay denemek istiyorum bende
Kız onun pili falan bitmiştir belki ben 10 aydır ölçüyorum dilmaltından bir sorun yokVeson ateş ölçerim bozuldu ya....ağzıma soktuğum için mi oldu bilemedim valla...
Cnm Anladığım kadarı ile tablonuzu seve seve yorumlarım amabence öyle kalsın..herşeyin fazlası zarar demişler canım...
kız karnından nasıl çıkarmış onu...insan ölür valla onu sökene kadar...ayyyyyy
sende katıl canım...ben takibe başladım...@Veson tablomuzu yorumlar...
Bence oldugu gibi birak canim, iki tanesi cok fazla olur. Enyaliyos kuyrugun tam üstüne demisti :)Kızlar günaydın eşim bugün yakıyı yapıştırdı ama sanırım çok Aşağıya yapıştırdı popom yanıyor resmen söktürüp biraz yukarı mı yapıştırtsam yoksa bir tane daha var onu da onun üstüne mi yapıştırsam ne yapayım kızlar yoksa böyle mi Kalsın
Hemen hallediyorum canimEvet cnm diğer topiğe de Kasım yazdırmışımekim olacak cnm ya o Düzeltir misin ? Ovulasyon tarihi belli olsun o bat ı tekrar bildiririm
Kuzum aslinda bir sey olmamasi lazimVeson ateş ölçerim bozuldu ya....ağzıma soktuğum için mi oldu bilemedim valla...
Cnm zaten yakı öyle kaldı işe geçtim ben de tam kuyruk sokumunu gösterdim sanırım onun üstüne bele yapışması gerek bizimki sokumu tam ortalamaya çalışmış popom yanıyor gibi hissediyorum söküp tekrar takmak da istemedim Hayırlısı artık inşallah biraz da olsa faydası olur canım da sıkıldı yani biraz ama neyse artıkBence oldugu gibi birak canim, iki tanesi cok fazla olur. Enyaliyos kuyrugun tam üstüne demisti :)
Hemen hallediyorum canim
Kuzum aslinda bir sey olmamasi lazim
CanimmmBen iyiyim sen nasılsın internet magduru
Hangi tabloyu soruyorsun cnm yukardan aşağı kesikli yada düz çizgi Olmalı senin tabloda birine regl15 diğerine 19 a çekmiş dikkat edersenovulasyon çizgisi hangisiVeson cummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?