Yok canim yapmadi doktor, ultrasonda bir sey göremedi cok kücük dedi zaten ertesi gün de düstü... O gün tekrar doktora gitme imkanim da olmadi cünkü türkiyeye uctuk.Cnm hcg takibi yapıldı mı ordan az buçuk nasıl gebelik olduğu Anlaşılıyor
Hiç kan tahlili yapılmadı mı kaç haftalıktıYok canim yapmadi doktor, ultrasonda bir sey göremedi cok kücük dedi zaten ertesi gün de düstü... O gün tekrar doktora gitme imkanim da olmadi cünkü türkiyeye uctuk.
CNM BENCE SENİNKİDE KİMYASAL GEBELİKYok canim yapmadi doktor, ultrasonda bir sey göremedi cok kücük dedi zaten ertesi gün de düstü... O gün tekrar doktora gitme imkanim da olmadi cünkü türkiyeye uctuk.
Yapilmadi canim... Doktorum izine git gel sonra yapariz dedi ama kismet olmadi iste.Hiç kan tahlili yapılmadı mı kaç haftalıktı
Olabilir canim, doktorum cogu kadinlar kimyasal yasiyorlar regl gecikmesi sanip farkinda olmuyorlar demisti.CNM BENCE SENİNKİDE KİMYASAL GEBELİK
Eğer birkaç gün gecikme ile düşürdüysen kimyasal olma olasılığı fazla zaten boş gebelik yada kalp durması 7-8 .haftalara kadar uzayabiliyorYapilmadi canim... Doktorum izine git gel sonra yapariz dedi ama kismet olmadi iste.
Olabilir canim, doktorum cogu kadinlar kimyasal yasiyorlar regl gecikmesi sanip farkinda olmuyorlar demisti.
reglin 9. gününde düstü canim, bat'a göre 5 haftalikti, dijital hamilelik testi 1-2 haftalik gösterdi. O zaman büyük ihtimalle kimyasal gebelikti.Eğer birkaç gün gecikme ile düşürdüysen kimyasal olma olasılığı fazla zaten boş gebelik yada kalp durması 7-8 .haftalara kadar uzayabiliyor
reglin 9. gününde düstü canim, bat'a göre 5 haftalikti, dijital hamilelik testi 1-2 haftalik gösterdi. O zaman büyük ihtimalle kimyasal gebelikti.
Regl gecikmesinin 9. gününde düstü canim. Amin hic birimize yasatmasin insallah, Rabbim beterinden korusun.Regl9 mu 29 mu demek istedin cnm 5 haftalıksa büyük Olasılık kimyasaldır cnm Rabbim bir daha yaşatmasın
Anladım ben hiç kimyasal yaşamadım yaşadıysam da farkında Değilim designer de bir hafta Gecikme yaşamış kimyasal olma olasılığı yüksekRegl gecikmesinin 9. gününde düstü canim. Amin hic birimize yasatmasin insallah, Rabbim beterinden korusun.
Amin canım benim ağzına sağlık cumlemizin kabul olsun ins.@deeploneliness canım okudum duanı .. Allah kabul etsin inşallah
Neyse geçti gitti... Önümüze bakalım, rabbime sığınalım. Umutla bekleyip Allah'ın izniyle kavuşacağız.Anladım ben hiç kimyasal yaşamadım yaşadıysam da farkında Değilim designer de bir hafta Gecikme yaşamış kimyasal olma olasılığı yüksek
Cnm duanı okuyucam ismin neydi??Amin canım benim ağzına sağlık cumlemizin kabul olsun ins.
Ozlem adiCnm duanı okuyucam ismin neydi??
Ben iyiyim sen nasılsın internet magduruSlm kizlar nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?