Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Cnm hcg takibi yapıldı mı ordan az buçuk nasıl gebelik olduğu Anlaşılıyor
Yok canim yapmadi doktor, ultrasonda bir sey göremedi cok kücük dedi zaten ertesi gün de düstü... O gün tekrar doktora gitme imkanim da olmadi cünkü türkiyeye uctuk.

Yapilmadi canim... Doktorum izine git gel sonra yapariz dedi ama kismet olmadi iste.

Olabilir canim, doktorum cogu kadinlar kimyasal yasiyorlar regl gecikmesi sanip farkinda olmuyorlar demisti.
Eğer birkaç gün gecikme ile düşürdüysen kimyasal olma olasılığı fazla zaten boş gebelik yada kalp durması 7-8 .haftalara kadar uzayabiliyor

Eğer birkaç gün gecikme ile düşürdüysen kimyasal olma olasılığı fazla zaten boş gebelik yada kalp durması 7-8 .haftalara kadar uzayabiliyor
reglin 9. gününde düstü canim, bat'a göre 5 haftalikti, dijital hamilelik testi 1-2 haftalik gösterdi. O zaman büyük ihtimalle kimyasal gebelikti.

Kizlarrr ben duami okudum. OzLemcigim Allah sana saglikli sihatki hayirli evlat nasip etsin insallahh

Regl9 mu 29 mu demek istedin cnm 5 haftalıksa büyük Olasılık kimyasaldır cnm Rabbim bir daha yaşatmasın
reglin 9. gününde düstü canim, bat'a göre 5 haftalikti, dijital hamilelik testi 1-2 haftalik gösterdi. O zaman büyük ihtimalle kimyasal gebelikti.

Regl9 mu 29 mu demek istedin cnm 5 haftalıksa büyük Olasılık kimyasaldır cnm Rabbim bir daha yaşatmasın
Regl gecikmesinin 9. gününde düstü canim. Amin hic birimize yasatmasin insallah, Rabbim beterinden korusun.

Regl gecikmesinin 9. gününde düstü canim. Amin hic birimize yasatmasin insallah, Rabbim beterinden korusun.
Anladım ben hiç kimyasal yaşamadım yaşadıysam da farkında Değilim designer de bir hafta Gecikme yaşamış kimyasal olma olasılığı yüksek

Anladım ben hiç kimyasal yaşamadım yaşadıysam da farkında Değilim designer de bir hafta Gecikme yaşamış kimyasal olma olasılığı yüksek
Neyse geçti gitti... Önümüze bakalım, rabbime sığınalım. Umutla bekleyip Allah'ın izniyle kavuşacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…