Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Insallah vesile olur canim, hayirlisi olsun. Síkma canini gelecek prensesinin kardesi

Kizlar bugun kime okuyorduk
GÜNAYDINN :) evet sayfalar çok atlamış bende göremedim kime okunacagını tekrar listeyi yayınlarsanız fotosunu cekim:)
Kizlar listeyi bu sabah paylasmistim sayfa 121 :)

Insallah vesile olur canim, hayirlisi olsun. Síkma canini gelecek prensesinin kardesi

Kizlar listeyi bu sabah paylasmistim sayfa 121 :)
Inşallah cnm ağzından bal damlıyor iki gündür gerginim çatladı yada çatlayacak bugün yatıştırayım dedim onu bile kafaya taktım sinirlerimi gerdi.rabbim diledikten sonra bunlar boş gerçi:))

Inşallah cnm ağzından bal damlıyor iki gündür gerginim çatladı yada çatlayacak bugün yatıştırayım dedim onu bile kafaya taktım sinirlerimi gerdi.rabbim diledikten sonra bunlar boş gerçi:))
Bozma moralini gülüm, rahat birakmaya calis kendini... Olumlu düsün, yaki olmasi gerektigi yere yapistirildi ve insallah faydasini göreceksin.

Günaydın kızlar .. Bugun dua sırası minnta da .. pink love bitmeyen internet yapsınlar :)) ben kendımı gectim biri hamileyim dese bile cok sevınemıyorum ilk 3 ayı atlatınca ohhh sukur dıyorum cunku bizim gibi zor olanların düşük tehlikesi fazla oluyor .. Rabbim korusun hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah @Enyalios dualarım senınle canım annesini bırakmayacak bebişin srtest yapma sakın ..

Veson yakın hayırlı olsun .. Sabahın köründe yapıştırırsan adam kuyruk sokumu yerıne popona yapıstırır tabi uyku sersemi normal .. İki tane yapısmaz en az 14 gun gecsın ustunden dıyordu bir diğerini yapıstırmak için .. Olsun rabbim ol dedıyse zaten olur

SANA KATILIYORUM CNM BİZ EŞİMLE 3 AYA KADAR KİMSEYE SÖYLEMEME KARARI ALDIK

Ay zaten sinir oldum kızdım popoma yapıştırdı resmen gel sökeyim bir daha yapıştırayım diyor bir de resmen bana işkence yapacak

GEÇEN AY Kİ DAHA İYİ OLUR TAMAMLANMIŞ HALİ :)
Gönderdiğim iki tablo zaten benim tablolar bak bu da geçen ayki geçen ay biraz değişik oldu dpo18 de regl geldi ateşim de regl 3 te düştü yani biraz yüksek ateşte regl geldi hatırlıyorsan regl biraz gecikti kimyasaldan şüphelenmiştim falan

Eklentiler

• image.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 32
BURAYA GÖRE SENİN YUMURTLAMA GÜNÜN ADETİN 12.GÜNÜMÜ CNM

Aynen cnm 10. Gün çatlatma iğnesi vuruldum 12. Gün Yum Çatladı 13. Gün ateş yükselmeye başladı
YUMURTA ÇATLARKEN ATEŞ DÜŞÜYORMUŞ.ATEŞ DÜŞÜKKEN İLİŞKİYE GİRİNCE ŞANS ÇOK YÜKSEKMİŞ ATEŞ YÜKSELDİKTEN SONRA GEBE KALMA İHTİMALİ YOK GİBİ BİŞEYMİŞ ÖLE DİYOR FORUMLARDA

Evet bunlar hep söylediğimiz Şeyler zaten ateş ovulasyondan bir gün sonra yükseliyor yani ateş yükseldiğinde ovulasyon Çoktan gerçekleşmiş oluyor ve Döllenme şansı azalıyor.işte ateş ölçme yönteminin tek dezavantajı ovulasyonu önden kestirememek ben regl biter bitmez Çalışmalara başlıyorum ta ateş yükselene kadar gün aşırı ateş yükseldikten sonra bir kez daha sonra beklemeye geçiyoruz ovulasyon günü de daha önce bahsetmiştim ateş bazen Düşüyor ama bazen de aynı seyirde devam ederken birden yükseliyor.o belli olmuyor yani ff çizgiyi üç gün yüksek olunca çekiyor emin olmak için

ANLADIMMM CNMM ÇOKK SAĞOLL:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…