Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Akşamdan beri çocuğun kreş malzemelerini etiketledim.yoruldum ya.çocuk ta grip oldu ya...havaların soğuması bize yaramadı...

Hiç sorma o etiket işini bende Yaptım aynen bizimki de grip
Kreşteki bazı çocuklar da hastaymış. Onlardanmı bulaştı yoksa dün pikniğe gittik ordamı üşüdü anlamadım ya....

Vesoncum senin BAT 24 kasım yazıyor.@E-brulim yanlışmı yazmış...

Kreşteki bazı çocuklar da hastaymış. Onlardanmı bulaştı yoksa dün pikniğe gittik ordamı üşüdü anlamadım ya....

Ayy cocukların hastalığı bitmez biri hastaysa ondan ona derken herkese gecıyor .. Kres ortamında normal ..

Kızlar iyi geceler.. Şu an çok kötüyüm..
Akşam üstü kanamam oldu.. Acile gittik hemen.. Kese gözüktü ama düşük tehlikesi var dediler.. iğne vuruldum... 6 gün hastanede yatış yapabiliriz dediler.. Eşimle kan uyuşmazlığımız var.. Bir iğne varmış vurulmam gerekmiş.. Bende önce kendi doktoruma gözükmek istedim.. Aradım hemen geç saatti.. Yarın sabah muayene edicek.. Sonra da hastaneye yatabilirim kızlar ağlayarak yazıyorum.. Lütfen bebeğime bir şey olmasın.. Çok korkuyorum... Dua bekliyorum..

Canım benim Rabbim yavrunu sana bağışlasın..İnşallah bir şey olmaz..kendini üzme sakın..seni çoook iyi anlıyorum.. Hamileliğin sonlarına doğru erken doğum riski belirmişti bende..doktora rutin kontrole gitmiştik.sancın yokmu senin dedi..yoooo dedim.meğer sancı varmış.nts ye bağladı..o an çok korktum.. Eşimin elini tutup ağlamıştım.. Şuan gözlerim doldu anlatırken bile o anı yaşıyorum.. İlaçlarla doktorum doğumu durdurdu ve 3 hafta sonra kızımı sağ salim kucağıma aldım..İnşallah sende yavrunu karnında büyütüp sağsalim kucaklayacaksın bitanem.. Dualarım seninle ve bebeğinle....Allaha emanet olun ikinizde....

Günaydın kızlar :)
@deeploneliness gülüm akşam duanı okudum, Rabbim hayırlısıyla tez vakitte bebeğine kavuştursun inşallah...

24 ekimdir o kesin :)
Ama kendisi kasım yazmış :)

Canım geçmiş olsun. Rabbim hayırlısıyla bebeğini sana bağışlasın. Dualarımdasın, bizi merakta bırakma.

Günaydın kızlar hepinizin ağzına sağlık dualarimiz bu gun de minnta Fulya için _Verda_ çok geçmiş olsun ins. bebisin sana sıkı sıkı tutunur Allah a sığın o her zaman en hayırlısıni nasip eder

Kızlar günaydın eşim bugün yakıyı yapıştırdı ama sanırım çok Aşağıya yapıştırdı popom yanıyor resmen söktürüp biraz yukarı mı yapıştırtsam yoksa bir tane daha var onu da onun üstüne mi yapıştırsam ne yapayım kızlar yoksa böyle mi Kalsın

Evet bizim kreştede herkes hasta imiş ama bizimki evde hasta oldu kreşden kapmadı
24 ekimdir o kesin :)
o 24 Ekim olacak cnm ya iyice Kafayı yedim günleri ayları şaşırır oldum

Cnm hiç Endişe etme Rabbimin izni ile bebeğine hiçbirşey olmayacak inşallah dualarımız seninle

Evet cnm diğer topiğe de Kasım yazdırmışımekim olacak cnm ya o Düzeltir misin ? Ovulasyon tarihi belli olsun o bat ı tekrar bildiririm

Iki tane fazla gelmez mi ben de ilk defa bu ay kullanacağım beni de bilgilendirin

Iki tane fazla gelmez mi ben de ilk defa bu ay kullanacağım beni de bilgilendirin
Ay ne bileyim sanki böyle hiç faydası olmuyor gibi Yarısı popoda popom yanıyor belim yanması gerek miyor muydu? Bu adam işte hep böyle bir işi beceremiyor kuyruk sokumunu gösterdim kuyruk sokumunu ortalamaya çalışmış Yarısı popoda ne yapayım kızlarrrr yeniden söküp taksam etkisi gider mi ya diğerini yakıştırsam çok mu olur Yasmin bir beline bir karnına yapıştırmıştı

@yasmin5846 cnm buralarda isen bana hemen cevap veriri misin birazdan işe gidecem gitmeden şu yakıyı halletmem gerek böyle mi Kalsın söküp yukarı mı taktırayım yoksa ikinciyi de onun üstüne mi yatıştırayım acele cevap

cnm benimm sakın korkma sakinn olll sen stress yaparsan oda etkilenir iğneler iyi gelecektir hiç merak etme geçmiş olsun cnmm dualarrım seninleee................

Veson cnm sen bu ateş yöntemini neye göre yapıosun bana bi anlatsana her kadında yumurtlama anında ateş yükselmesi olurmu ben adetin ilk günü 36,5ti sıcaklığım sonra hiç ölçmedim dün yumurtlama günümdü bugün ölçtüm 36,0 normalde adetin ilk gününden yüksek olması gerekmiyomu?

Cnm hergün aynı saatte ölçmelisin yoksa olmaz uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan dijital derece ile dil altından en az üç saat uyku almış şekilde olacak ALIN kulak koltuk altı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…