- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 37
canım ya durum ciddi yani inşallah bir şey olmaz Allah yardımcın olsun dualarımızdasın korkma stres yapma düzelcek inşallahSağolun kızlar ...
yatışımı verdi doktorlar..
kan uyuşmazlığı iğnesi olmam gerekiyomuş..
kanamam iğnelerle kontrol altına alındı.. lekelenmem kaldı.. hani derler ya hasta yatağımdayım diye.. ben şu an aynen öyleyim Rabbim bebeğümi bana bağışlasın. ..
Zeynebim cok sükür iyisin, insallah daha da iyi olacaksin. Rabbim bebegini sana bagislasin canim, istirahat et bol bol. Allah'in izniyle hepsi gececek. Dualarimizdasin ♥Sağolun kızlar ...
kanamam iğnelerle kontrol altına alındı.. lekelenmem kaldı.. hani derler ya hasta yatağımdayım diye.. ben şu an aynen öyleyim Rabbim bebeğümi bana bağışlasın. ..
Kan uyusmazlığıyla ne alakası var anlamadım onun iğnesini ileriki haftalarda yapıyorlar 28. Haftada yani birde dogumdan 72 saat sonra .. İyi yatış vermişler en azından kontrol altında olursun her gun bebegını gorursun inşallah birsey olmaz sag salım alırsın kucagınaSağolun kızlar ...
saol canım ya...çocuğun burnu çeşme gibi akıyor...silmekten yara olacak diye korkuyorum...CNM GECMİŞ OLSUN
Sağolun kızlar ...
Kiyamam melegimesaol canım ya...çocuğun burnu çeşme gibi akıyor...silmekten yara olacak diye korkuyorum...
benimde ağrım var...daha 3 gün var ama regl yanaştı....bugun çok kasık agrım var kasıklarım balon gibi şişti sanki patlıycaklarneden acaba ya
sağol canım ya...kreşede gidemedi hasta olunca...Kiyamam melegimecok gecmis olsun gülüm
Gitmemesi daha iyi, evde kalirsa toparlanir en azindan.sağol canım ya...kreşede gidemedi hasta olunca...
benimde ağrım var...daha 3 gün var ama regl yanaştı....
saol canım ya...çocuğun burnu çeşme gibi akıyor...silmekten yara olacak diye korkuyorum...
Sağolun kızlar ...
Senin adetler daha düzenli sanırsam benimki öyle değil 9. Gün yada 15. Gün yumurtladığım da olmuştur.ama genellikle11-13 arası regl döngüm 25-28 en fazla 30 olurBENİMDE KISA CNM NORMAL REGL DÖNGÜM BEN 2 GEBELİĞİMDEDE OVULASYON GÜNÜNE GÖRE KALMIŞTIM BENİMDE ADETİMİN 12.YUMURTLAMA GÜNÜM 26 GÜNDE BİR REGL OLUYORUM AMA BU İLAÇLAR FELAN DERKEN SAPITTI BUARA
Hiç sorma benim Eş biraz fazla rahat aşırı relax.ben ayna karşısında sinir krizi geçiriyorum sabah bu ne nasıl yapıştırdın yakıyı tüm emek Boşa gidecek diye bağırıyorum o da yattığı yerden Gözünü bile açmadan gel söküp bir daha yapıştırayım diyor.gel de sinirlenmeşiddetli bir ilişkiniz var anlaşılan tuğbişim...
adet sürem aslında kısa değil 6 gün regl 7. Gün banyo regl döngüm kısa 25-28 günbende 7 günden 4 güne düştü ya...niye böyle oluyor acaba...
inşallah bir şey olmaziyi değil( akşam kanaması olmuş devlete gitmişler iğne falan olmuş hala kese var daha kalp atışlarını duymamışlardı zaten kese duruyormuş ama düşük tehlikesi var bakalım hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin kızlar..
zaten zor oluyor bir de kaybetme korkusuvermişler cnm akşam işte kanama olunca progestoron iğneyapmışlar şimdilik azmış kanaması şimdi iyi biraz ..
amin canım inşallah birşey olmaz.. benim de pıhtılaşma az die vermemişti progestoron benim de kanama oldu gidiyordu yawrular..
Âmin inşallah cnm Sak'ın kalkma wc ye kalk sadece ordada Sak'ın ıkınma cnmSağolun kızlar ...
Cnm duanı okudum Allah kabul etsin sana inşallah hayırlı sağlıklı Salih saliha evlatlar versin inşallahcanım bu gece kismetse yasin okuycaz sana hep beraber , lutfen kendini strese sokma ve inan yavruna ki oda senin inancina sarilirsin,
ve lutfen hasta yataginda degilde bebegine saglikla kavusmak icin bir yoldan gectigini dusun canım benim , cok opuyorum seni , kendine iyi bak
Ay yakması neyse de çok kaşındırıyorya tatlı tatlı kaşınıyor yakıminnta canim bu gun regl gunum ama mealini okuyup duani ettim Allah kabul etsin ins. Bu arada kizlar bu ayki calismalara start verdim yaki yapistirdim belime hem regl agrilarima da iyi geldi yumurtlamaya yakin da yapistiracagim. Esime keciboynuzu aldik. Bana bu ay incir kuru ve bal tarcin corek otu. Ins. Dualarimizla basliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?