Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

canım ya durum ciddi yani inşallah bir şey olmaz Allah yardımcın olsun dualarımızdasın korkma stres yapma düzelcek inşallah

Zeynebim cok sükür iyisin, insallah daha da iyi olacaksin. Rabbim bebegini sana bagislasin canim, istirahat et bol bol. Allah'in izniyle hepsi gececek. Dualarimizdasin ♥

Kan uyusmazlığıyla ne alakası var anlamadım onun iğnesini ileriki haftalarda yapıyorlar 28. Haftada yani birde dogumdan 72 saat sonra .. İyi yatış vermişler en azından kontrol altında olursun her gun bebegını gorursun inşallah birsey olmaz sag salım alırsın kucagına

Sağolun kızlar ...

gelmiş geçmiş olsun..korkuttun bizi...Rabbim meleğini sana bağışlasın....

benimde ağrım var...daha 3 gün var ama regl yanaştı....

canım benimde kasiklarimda ve belimde inanilmaz agrim var karnimin alti davul gibi sis hissediorum , benimde regl'e 7 gun kaldi canım kismet hakkimiza hayir :/ gecen ay 13 unde gelmisti regl'im , bu ayda 5 inde yumurtlamisim gibi geldi eger oyleyse 19 unda gelicek heralde yani 19-20 sine kadar stres cekicem :) yadaviyi dusuneyim olmus olma ihtimali uzamis olacak :)

canım bu gece kismetse yasin okuycaz sana hep beraber , lutfen kendini strese sokma ve inan yavruna ki oda senin inancina sarilirsin,
ve lutfen hasta yataginda degilde bebegine saglikla kavusmak icin bir yoldan gectigini dusun canım benim , cok opuyorum seni , kendine iyi bak

Senin adetler daha düzenli sanırsam benimki öyle değil 9. Gün yada 15. Gün yumurtladığım da olmuştur.ama genellikle11-13 arası regl döngüm 25-28 en fazla 30 olur

Hi
şiddetli bir ilişkiniz var anlaşılan tuğbişim...
Hiç sorma benim Eş biraz fazla rahat aşırı relax.ben ayna karşısında sinir krizi geçiriyorum sabah bu ne nasıl yapıştırdın yakıyı tüm emek Boşa gidecek diye bağırıyorum o da yattığı yerden Gözünü bile açmadan gel söküp bir daha yapıştırayım diyor.gel de sinirlenme
bende 7 günden 4 güne düştü ya...niye böyle oluyor acaba...
adet sürem aslında kısa değil 6 gün regl 7. Gün banyo regl döngüm kısa 25-28 gün
inşallah bir şey olmaz
zaten zor oluyor bir de kaybetme korkusu

Âmin inşallah cnm Sak'ın kalkma wc ye kalk sadece ordada Sak'ın ıkınma cnm

Cnm duanı okudum Allah kabul etsin sana inşallah hayırlı sağlıklı Salih saliha evlatlar versin inşallah

_Verda_ cnm senin için de bir Yasin okudum Bebeğin inşallah sana sımsıkı tutunur ve seni hiç bırakmaz inşallah

minnta canim bu gun regl gunum ama mealini okuyup duani ettim Allah kabul etsin ins. Bu arada kizlar bu ayki calismalara start verdim yaki yapistirdim belime hem regl agrilarima da iyi geldi yumurtlamaya yakin da yapistiracagim. Esime keciboynuzu aldik. Bana bu ay incir kuru ve bal tarcin corek otu. Ins. Dualarimizla basliyorum..

Ay yakması neyse de çok kaşındırıyorya tatlı tatlı kaşınıyor yakı

Canlarım tek tek alıntı yapamıyorum.. Hepinizden Allah razı olsun.. Şu an bebeğim iyi gözüküyor, kalbi atıyo kesede iyi.. lakin kanama çok olduğu için araştırdılar baya.. eşimle bende kan uyuşmazlığı var kanamam olunca mecbur yaptılar yoksa doktorum 28 ya da 30. Haftada yaptır diyodu.. Araştırma hastanesi.. sabahtan beri 5 tüp kan verdim renkli ultrasona bile girdim düşünün.. Bir saatte bir ultrasonla bebeğe baktılar.. düşük riski var dediler.. Allahtan gelen bir şey ne kendimi yordum ne ağır bir şey yaptım.. olacağı varsa oluyo.. sadece o güzel dualarınızı istiyorum kader arkadaşlarım.. dilerim bir gün hepiniz anne olursunuz.. bebeğime bir şey olacak diye canımdan can gidiyor.. dünden beri yaşadığımı bir ben bilirim bir de Rabbim.. Dua edin.. Hepinizi öpüyorum.. hayırlı akşamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…