- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
DEMEDİĞİNE GÖRE NORMALDİR CNM YAPTIRMIŞMIYDIN TESTİNİ?Anladim canim... doktorum bana bir sey demedigine göre benim degerim normal herhalde.
Hormon testinde progesteron degeri de belli oluyor mu canim?DEMEDİĞİNE GÖRE NORMALDİR CNM YAPTIRMIŞMIYDIN TESTİNİ?
EVET CNM ADETİN 21.GÜNÜ YAPILIYOR YUMURTLAYIP YUMURTLAMADIĞIN BELLİ OLUYO GEBELİK İHTİMALİDE ANLAŞILIYO O DEĞERE GÖRE BENDE 2 DÜŞÜKTEN SONRA ZORLA YAPTIRDIM DOKTORAHormon testinde progesteron degeri de belli oluyor mu canim?
Yani ona da bakiliyor mu demek istemistim :)
Bana hormon testi tedaviye baslar baslamaz yapildi canim. Yalniz adetin 21. günü degildi, gittigim klinikte öyle bir kisitlama yok. FSH ye LH degerlerim iyiymis, yumurtluyormusum ama progesteron degerini hic hatirlamiyorum.EVET CNM ADETİN 21.GÜNÜ YAPILIYOR YUMURTLAYIP YUMURTLAMADIĞIN BELLİ OLUYO GEBELİK İHTİMALİDE ANLAŞILIYO O DEĞERE GÖRE BENDE 2 DÜŞÜKTEN SONRA ZORLA YAPTIRDIM DOKTORA
CNM GECMİŞ OLSUNAkşamdan beri çocuğun kreş malzemelerini etiketledim.yoruldum ya.çocuk ta grip oldu ya...havaların soğuması bize yaramadı...
Kızlar iyi geceler.. Şu an çok kötüyüm..
Akşam üstü kanamam oldu.. Acile gittik hemen.. Kese gözüktü ama düşük tehlikesi var dediler.. iğne vuruldum... 6 gün hastanede yatış yapabiliriz dediler.. Eşimle kan uyuşmazlığımız var.. Bir iğne varmış vurulmam gerekmiş.. Bende önce kendi doktoruma gözükmek istedim.. Aradım hemen geç saatti.. Yarın sabah muayene edicek.. Sonra da hastaneye yatabilirim kızlar ağlayarak yazıyorum.. Lütfen bebeğime bir şey olmasın.. Çok korkuyorum... Dua bekliyorum..
BENDE OKUYABİLİRİM CNM MERYEM SÜRESİNİN ARKASINDAN ONADA OKURUMkızlar bugun enyaliosa yasin okuycam ben birlikte okuyalımmı nedersiniz
KAÇ GÜN VAR CNM REGL İNEbugun çok kasık agrım var kasıklarım balon gibi şişti sanki patlıycaklarneden acaba ya
BENDE OKUYABİLİRİM CNM MERYEM SÜRESİNİN ARKASINDAN ONADA OKURUM
KAÇ GÜN VAR CNM REGL İNE
ALLAH ALLAH YUMURTLADIYSAN BEL AĞRISI OLMAZKİ GERİLME GİBİ BİR HİS VARMI KASIKLARINDAcnm belimde kopucak gibi agrıo
ALLAH ALLAH YUMURTLADIYSAN BEL AĞRISI OLMAZKİ GERİLME GİBİ BİR HİS VARMI KASIKLARINDA
ÇOK RAHATSIZ EDİYORSA DOKTORA GİT BENCE CNM EN AZINDAN RAHATLAMIŞ OLURSUNgerilme gibi bazen boyle şişmiş gibi basınc gibi
DUALARIMIZDASIN CNMM İSMİN NEYDİ KISMETSE SANA BUGECE YASİN OKUYACAĞIZSağolun kızlar ...
yatışımı verdi doktorlar..
kan uyuşmazlığı iğnesi olmam gerekiyomuş..
kanamam iğnelerle kontrol altına alındı.. lekelenmem kaldı.. hani derler ya hasta yatağımdayım diye.. ben şu an aynen öyleyim Rabbim bebeğümi bana bağışlasın. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?