Canim yaa benim int pak cok az esim gelene kadr giremiyorum pek. Cok üzüldüm durumuna dualarim seninle canim. ALLAH BEBEGİNI SANA BAGISLASIN INSALLAH CANIMCanlarım tek tek alıntı yapamıyorum.. Hepinizden Allah razı olsun.. Şu an bebeğim iyi gözüküyor, kalbi atıyo kesede iyi.. lakin kanama çok olduğu için araştırdılar baya.. eşimle bende kan uyuşmazlığı var kanamam olunca mecbur yaptılar yoksa doktorum 28 ya da 30. Haftada yaptır diyodu.. Araştırma hastanesi.. sabahtan beri 5 tüp kan verdim renkli ultrasona bile girdim düşünün.. Bir saatte bir ultrasonla bebeğe baktılar.. düşük riski var dediler.. Allahtan gelen bir şey ne kendimi yordum ne ağır bir şey yaptım.. olacağı varsa oluyo.. sadece o güzel dualarınızı istiyorum kader arkadaşlarım.. dilerim bir gün hepiniz anne olursunuz.. bebeğime bir şey olacak diye canımdan can gidiyor.. dünden beri yaşadığımı bir ben bilirim bir de Rabbim.. Dua edin.. Hepinizi öpüyorum.. hayırlı akşamlar...
Cnm duanı okudum Allah kabul etsin sana inşallah hayırlı sağlıklı Salih saliha evlatlar versin inşallah
_Verda_ cnm senin için de bir Yasin okudum Bebeğin inşallah sana sımsıkı tutunur ve seni hiç bırakmaz inşallah
minnta canim bu gun regl gunum ama mealini okuyup duani ettim Allah kabul etsin ins. Bu arada kizlar bu ayki calismalara start verdim yaki yapistirdim belime hem regl agrilarima da iyi geldi yumurtlamaya yakin da yapistiracagim. Esime keciboynuzu aldik. Bana bu ay incir kuru ve bal tarcin corek otu. Ins. Dualarimizla basliyorum..
Duami okudum .rabbim hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah
Aminn canimmcok saol canım hepimize nasip etsin rabbim hayirli saglikli evlatlar
minnta canım okudum duanı rabbim kabul etsin inşallah ..
Yaki acitmiyo cnim ama bi rahaysizkik hissi veriyo sicaklik ve kasinticanım yuregine saglik, hepimiz icin rabbim saglikli bebekler nasip etsin insallah kat'ından
yakı acıtıyo mu canım ?
Canlarım tek tek alıntı yapamıyorum.. Hepinizden Allah razı olsun.. Şu an bebeğim iyi gözüküyor, kalbi atıyo kesede iyi.. lakin kanama çok olduğu için araştırdılar baya.. eşimle bende kan uyuşmazlığı var kanamam olunca mecbur yaptılar yoksa doktorum 28 ya da 30. Haftada yaptır diyodu.. Araştırma hastanesi.. sabahtan beri 5 tüp kan verdim renkli ultrasona bile girdim düşünün.. Bir saatte bir ultrasonla bebeğe baktılar.. düşük riski var dediler.. Allahtan gelen bir şey ne kendimi yordum ne ağır bir şey yaptım.. olacağı varsa oluyo.. sadece o güzel dualarınızı istiyorum kader arkadaşlarım.. dilerim bir gün hepiniz anne olursunuz.. bebeğime bir şey olacak diye canımdan can gidiyor.. dünden beri yaşadığımı bir ben bilirim bir de Rabbim.. Dua edin.. Hepinizi öpüyorum.. hayırlı akşamlar...
Gecnis olsun cnim nesi var :/minnta canım birazdan çocuk uyuyunca duanı okuyacam.işi zor bitirdim.gündüz de vaktim yoktu toplantım vardı.akşamda yemek,temizlik çocuk ta hasta... Çocuğa biraz bişey yedirdim ilaç içirdim...
Sağol canım evet görümcem de hamileymiş bu ay haberi olmadan ev taşıdı düşün.. Bense merdivenleri inerken bile yavaş yavaş indim.. Mevlam yardımcım olsun.. Dualarınız için teşekkür ederim.. iyi ki varsınız kızlar..canım benim guclu ol ve bebegine inan, kesenin iyi olması ve kalp atisini duymaniz cok iyi haber
dualarimiz sizinle canım , tabiki allah vergisi cnm , agir kaldirmak falan hic onemli degil, kinler varki hamile oldugunu bilmeden neler neler yapiolar da hicbisey olmuyo, sen guclu bi annesin, kendine cok iyi bak,
Âmin inşallah cnm Sak'ın kalkma wc ye kalk sadece ordada Sak'ın ıkınma cnm
Sağol canım..grip oldu..Bugün biraz daha iyi çok şükür... Rabbim sağlık versin hepimize...Gecnis olsun cnim nesi var :/
Çabuk iyileş ve bebişinle hastaneden hemen taburcu ol..dualarımız seninle bir ve bebeğinle....pink love
Sağolasın canım.. Dua et bol bol..Şu an hastanedeyim kanamam durdu.. ama lekeler geliyor.. Inşallah bir sorun çıkmaz..
Açitmiyor ama yakiyor biraz fakat ben sıcağı seven biriyim onceden de sıcak su torbası saatlerce dururdu belimde hatta onunla uyurdum yakı o yuzden hosuma bile gitti diyebilirim :)canım yuregine saglik, hepimiz icin rabbim saglikli bebekler nasip etsin insallah kat'ından
yakı acıtıyo mu canım ?
Gecmis olsun bir an önce iyi olsun tatlı kızımız :)minnta canım birazdan çocuk uyuyunca duanı okuyacam.işi zor bitirdim.gündüz de vaktim yoktu toplantım vardı.akşamda yemek,temizlik çocuk ta hasta... Çocuğa biraz bişey yedirdim ilaç içirdim...
Hayırlı akşamlar dualarimiz seninle. Belki su an bunlari yasayip ogrenmen daha iyi oldu dusuk riski oldugunu erken farkettin hamileligin surecinde dikkat edebileceksin 28. haftayi beklemeden onlemini almış oldun canimCanlarım tek tek alıntı yapamıyorum.. Hepinizden Allah razı olsun.. Şu an bebeğim iyi gözüküyor, kalbi atıyo kesede iyi.. lakin kanama çok olduğu için araştırdılar baya.. eşimle bende kan uyuşmazlığı var kanamam olunca mecbur yaptılar yoksa doktorum 28 ya da 30. Haftada yaptır diyodu.. Araştırma hastanesi.. sabahtan beri 5 tüp kan verdim renkli ultrasona bile girdim düşünün.. Bir saatte bir ultrasonla bebeğe baktılar.. düşük riski var dediler.. Allahtan gelen bir şey ne kendimi yordum ne ağır bir şey yaptım.. olacağı varsa oluyo.. sadece o güzel dualarınızı istiyorum kader arkadaşlarım.. dilerim bir gün hepiniz anne olursunuz.. bebeğime bir şey olacak diye canımdan can gidiyor.. dünden beri yaşadığımı bir ben bilirim bir de Rabbim.. Dua edin.. Hepinizi öpüyorum.. hayırlı akşamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?