Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canim yaa benim int pak cok az esim gelene kadr giremiyorum pek. Cok üzüldüm durumuna dualarim seninle canim. ALLAH BEBEGİNI SANA BAGISLASIN INSALLAH CANIM

canım yuregine saglik , allahim duysun dualarimizi , hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah

canım yuregine saglik, hepimiz icin rabbim saglikli bebekler nasip etsin insallah kat'ından

yakı acıtıyo mu canım ?

canım benim guclu ol ve bebegine inan, kesenin iyi olması ve kalp atisini duymaniz cok iyi haber
dualarimiz sizinle canım , tabiki allah vergisi cnm , agir kaldirmak falan hic onemli degil, kinler varki hamile oldugunu bilmeden neler neler yapiolar da hicbisey olmuyo, sen guclu bi annesin, kendine cok iyi bak,

minnta canım birazdan çocuk uyuyunca duanı okuyacam.işi zor bitirdim.gündüz de vaktim yoktu toplantım vardı.akşamda yemek,temizlik çocuk ta hasta... Çocuğa biraz bişey yedirdim ilaç içirdim...

Sağol canım evet görümcem de hamileymiş bu ay haberi olmadan ev taşıdı düşün.. Bense merdivenleri inerken bile yavaş yavaş indim.. Mevlam yardımcım olsun.. Dualarınız için teşekkür ederim.. iyi ki varsınız kızlar..

Âmin inşallah cnm Sak'ın kalkma wc ye kalk sadece ordada Sak'ın ıkınma cnm

Aynen dediğin gibi yapıyorum canım sadece wc'ye kalkıyorum.. Dualarınız için Allah razı olsun.. Rabbim en yakın zamanda sizlere de nasip etsin anneliği..

pink love
Sağolasın canım.. Dua et bol bol..Şu an hastanedeyim kanamam durdu.. ama lekeler geliyor.. Inşallah bir sorun çıkmaz..

canım yuregine saglik, hepimiz icin rabbim saglikli bebekler nasip etsin insallah kat'ından

yakı acıtıyo mu canım ?
Açitmiyor ama yakiyor biraz fakat ben sıcağı seven biriyim onceden de sıcak su torbası saatlerce dururdu belimde hatta onunla uyurdum yakı o yuzden hosuma bile gitti diyebilirim :)

minnta canım birazdan çocuk uyuyunca duanı okuyacam.işi zor bitirdim.gündüz de vaktim yoktu toplantım vardı.akşamda yemek,temizlik çocuk ta hasta... Çocuğa biraz bişey yedirdim ilaç içirdim...
Gecmis olsun bir an önce iyi olsun tatlı kızımız :)

Hayırlı akşamlar dualarimiz seninle. Belki su an bunlari yasayip ogrenmen daha iyi oldu dusuk riski oldugunu erken farkettin hamileligin surecinde dikkat edebileceksin 28. haftayi beklemeden onlemini almış oldun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…