Insallah canimpink love
Sağolasın canım.. Dua et bol bol..Şu an hastanedeyim kanamam durdu.. ama lekeler geliyor.. Inşallah bir sorun çıkmaz..
Oyyy minik burnunu severimmSağol canım..grip oldu..Bugün biraz daha iyi çok şükür... Rabbim sağlık versin hepimize...
minnta canım birazdan çocuk uyuyunca duanı okuyacam.işi zor bitirdim.gündüz de vaktim yoktu toplantım vardı.akşamda yemek,temizlik çocuk ta hasta... Çocuğa biraz bişey yedirdim ilaç içirdim...
Sağol canım evet görümcem de hamileymiş bu ay haberi olmadan ev taşıdı düşün.. Bense merdivenleri inerken bile yavaş yavaş indim.. Mevlam yardımcım olsun.. Dualarınız için teşekkür ederim.. iyi ki varsınız kızlar..
minnta canım duanı okudum, Rabbim kabul etsin. Tez vakitte mutluluğun minik ellerle perçinleşsin :)
@enyaliyos canım senin içinde Yasin okudum, Rabbim bebeğini sana bağışlasın hayırlısıyla.
canım biliomusun benimde gorumcem hamileymis hemde
korunuodu ve fsh de 14 dü
nedemek canım dualarimiz hep senle , az once okudum duaninlah kabul etsin insallah
Gunaydin cnm. Nasilsin risk devam ediyomuCanım hayırlı sabahlar..
Görümcem de korunuyodu, iki kızı var.. Okula giden, büyük.. Rabbim nasip etmiş.. Dilerim sizlere de olur, deva isteyenlere deva, şifa isteyenlere şifa versin Rabbim..
Canım hayırlı sabahlar..
Görümcem de korunuyodu, iki kızı var.. Okula giden, büyük.. Rabbim nasip etmiş.. Dilerim sizlere de olur, deva isteyenlere deva, şifa isteyenlere şifa versin Rabbim..
Hamile Kalamayan bayanlar, yasin suresi 82/83 ve meryem suresi 19/21/22. ayetlerini zemzem suyu dolu bir kabın içine bırakıp yazılar tamamen silininceye kadar bekledikten sonra içerse, Yaradan’ın izniyle istediği gerçekleşir.
Kızlar hac zamanı muhatemelen yakınlarınızda birileri vardır. AKLINIZDA BULUNSUN.
Neye yazmıştın ki canım bide ne zaman yazdın da hala duruyor :)BEN BUNUYAPTIM CNM İÇTİM AMA YAZILAR SİLİNMEDİ DURUYOR HALA
MERYEM SÜRESİNİN 15 TEN BAŞLAYIP BİŞEYDE BİTİYODU AMA TAM HATIRLAMIYORUM CAMİ HOCASI YAZDI KURAN HARFLERİYLE ZEMZEM SUYUNA KOYUP BEKLETTİM MERYEM SÜRESİNİ OKUDUM HERGECE OKUYUNCA İÇTİMNeye yazmıştın ki canım bide ne zaman yazdın da hala duruyor :)
ah ebrucum gece resmen bana eziyet etti...akşam daha iyiydi ama yaramazlık hat safhadıydı..uyutayım diye yanına yattım..ben uyumuşum o kalkmış sen suyu al uyurken kulağıma boşalt..sinirden deli oldum..bir sıçradım...fena dövdüm..birde gülüyor ya...deli oldum ben...sen nasılsın canım?
Canim bu progesterona baktim, hormon testinde ona da bakilmis. Deger kac olmasi gerekiyor?MERYEM SÜRESİNİN 15 TEN BAŞLAYIP BİŞEYDE BİTİYODU AMA TAM HATIRLAMIYORUM CAMİ HOCASI YAZDI KURAN HARFLERİYLE ZEMZEM SUYUNA KOYUP BEKLETTİM MERYEM SÜRESİNİ OKUDUM HERGECE OKUYUNCA İÇTİM
kusura bakma gülüm bende güldümah ebrucum gece resmen bana eziyet etti...akşam daha iyiydi ama yaramazlık hat safhadıydı..uyutayım diye yanına yattım..ben uyumuşum o kalkmış sen suyu al uyurken kulağıma boşalt..sinirden deli oldum..bir sıçradım...fena dövdüm..birde gülüyor ya...deli oldum ben...sen nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?