valla o sinirle giriştim..Canim bu progesterona baktim, hormon testinde ona da bakilmis. Deger kac olmasi gerekiyor?
kusura bakma gülüm bende güldüm
Kiymam ya keske dövmeseydin
Ben iyiyim sükür canim... Her sey ayni tas ayni hamam
Ben hayaletim
Kiyamam yavalla o sinirle giriştim..
PROGESTERON KAÇ ÇIKMIŞ CANIM SEN SÖLE ?Canim bu progesterona baktim, hormon testinde ona da bakilmis. Deger kac olmasi gerekiyor?
Canim iki deger vardi, progesteron 0,46, birde hydroxi-progesteron gibi bir sey yaziyordu o da 0,06.PROGESTERON KAÇ ÇIKMIŞ CANIM SEN SÖLE ?
NE ZAMAN YAPTIRDIN BU TESTİ CNM SEN PCOSTUN DİMİ?Canim iki deger vardi, progesteron 0,46, birde hydroxi-progesteron gibi bir sey yaziyordu o da 0,06.
Yok canim pko'S degilim. Bu test 28 nisanda yapildi, reglin 6. günüydü.NE ZAMAN YAPTIRDIN BU TESTİ CNM SEN PCOSTUN DİMİ?
REGLİN 6.GÜNÜ BU TESTİ NEDEN YAPIYOKİ HAYRET DOĞRUSU DOKTORLARDA BİR ENTERESAN ADETİN 21.GÜNÜDE TEKRAR YAPILDIMI CNM?Yok canim pko'S degilim. Bu test 28 nisanda yapildi, reglin 6. günüydü.
HORMON TAHLİLLERİN NASIL CNM?Şu fsh ne ben hiç bilmiyotum benım hormon tahlıllerım yapılmıstı bırde her gıttıgımde reglının 2.günü E2 ye bakılıyor o kadar baskada hiç birseye baktırmadım..
Kız Dövme kız yazık meraktan yapmıştır melek o melekah ebrucum gece resmen bana eziyet etti...akşam daha iyiydi ama yaramazlık hat safhadıydı..uyutayım diye yanına yattım..ben uyumuşum o kalkmış sen suyu al uyurken kulağıma boşalt..sinirden deli oldum..bir sıçradım...fena dövdüm..birde gülüyor ya...deli oldum ben...sen nasılsın canım?
Fsh yumurtayı büyüten hormon cnmŞu fsh ne ben hiç bilmiyotum benım hormon tahlıllerım yapılmıstı bırde her gıttıgımde reglının 2.günü E2 ye bakılıyor o kadar baskada hiç birseye baktırmadım..
Regl 3 te0,2-1,4. Regl21 de 4-25 progesteronCanim bu progesterona baktim, hormon testinde ona da bakilmis. Deger kac olmasi gerekiyor?
Canim testi ona göre yapiyorlarmis, 21. gün tekrar edilmedi. Belki kullanilan teknoloji farklidir bilemiyorum?REGLİN 6.GÜNÜ BU TESTİ NEDEN YAPIYOKİ HAYRET DOĞRUSU DOKTORLARDA BİR ENTERESAN ADETİN 21.GÜNÜDE TEKRAR YAPILDIMI CNM?
Gözün aydin canim, hadi bakalim simdi hayirlisiyla gelsin bebisGünaydın kızlar .. bugun dua sırası bende :) elektrik yok malum köyde yaşıyoruz ya sehirin merkezi diyemiycem artık yasadıgım yere aksam 10dan beri yok sarjda yok .. dün kromozom analızı sonuclarını aldım cok sukur hersey normal cıktı.. elektrık gelirse görüşürüz
Yani düsük? O adamin kafasini gözünü kirarim ama benRegl 3 te0,2-1,4. Regl21 de 4-25 progesteron
DÜŞÜK ÇIKMASI NORMAL CNM ÇÜNKÜ ADETİN 6.GÜNÜ YUMURTLAMADAN YAPILMIŞ YUMURTLAMA OLUNCA BU HORMON YÜKSELİYOR BEN BU AY KENDİM YAPTIRACAĞIM AYDAN AYA DEĞİŞEBİLEN BİŞİCanim testi ona göre yapiyorlarmis, 21. gün tekrar edilmedi. Belki kullanilan teknoloji farklidir bilemiyorum?
Gözün aydin canim, hadi bakalim simdi hayirlisiyla gelsin bebis
Yani düsük? O adamin kafasini gözünü kirarim ama ben
Not: pardon yanlis okumusum 0,2-1,4 arasi benim ki iyi o zaman degil mi canim?
Anladim canim. Peki bu durumda yüksek bile ciksa progestan kullanmak iyi olmaz mi? Hani her ay böyle degiskense...DÜŞÜK ÇIKMASI NORMAL CNM ÇÜNKÜ ADETİN 6.GÜNÜ YUMURTLAMADAN YAPILMIŞ YUMURTLAMA OLUNCA BU HORMON YÜKSELİYOR BEN BU AY KENDİM YAPTIRACAĞIM AYDAN AYA DEĞİŞEBİLEN BİŞİ
Mormal cnm 21. Gün yenileCanim testi ona göre yapiyorlarmis, 21. gün tekrar edilmedi. Belki kullanilan teknoloji farklidir bilemiyorum?
Gözün aydin canim, hadi bakalim simdi hayirlisiyla gelsin bebis
Yani düsük? O adamin kafasini gözünü kirarim ama ben
Not: pardon yanlis okumusum 0,2-1,4 arasi benim ki iyi o zaman degil mi canim?
YÜKSEK BİR DEĞERSE GERK YOK CNM YAN ETKİLERİ ÇOK FAZLA HORMONUN AMA SANA TAVSİYEM BİKAÇ AY ADETİN 21.GÜNÜNDE GİT KENDİN ÖLÇTÜR DOKTORAnladim canim. Peki bu durumda yüksek bile ciksa progestan kullanmak iyi olmaz mi? Hani her ay böyle degiskense...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?