Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canim bu progesterona baktim, hormon testinde ona da bakilmis. Deger kac olmasi gerekiyor?

kusura bakma gülüm bende güldüm
Kiymam ya keske dövmeseydin
Ben iyiyim sükür canim... Her sey ayni tas ayni hamam
valla o sinirle giriştim..

Günaydın kızlar .. bugun dua sırası bende :) elektrik yok malum köyde yaşıyoruz ya sehirin merkezi diyemiycem artık yasadıgım yere aksam 10dan beri yok sarjda yok .. dün kromozom analızı sonuclarını aldım cok sukur hersey normal cıktı.. elektrık gelirse görüşürüz

Şu fsh ne ben hiç bilmiyotum benım hormon tahlıllerım yapılmıstı bırde her gıttıgımde reglının 2.günü E2 ye bakılıyor o kadar baskada hiç birseye baktırmadım..

Kız Dövme kız yazık meraktan yapmıştır melek o melek

Şu fsh ne ben hiç bilmiyotum benım hormon tahlıllerım yapılmıstı bırde her gıttıgımde reglının 2.günü E2 ye bakılıyor o kadar baskada hiç birseye baktırmadım..
Fsh yumurtayı büyüten hormon cnm

Canim bu progesterona baktim, hormon testinde ona da bakilmis. Deger kac olmasi gerekiyor?

kusura bakma gülüm bende güldüm
Kiymam ya keske dövmeseydin
Ben iyiyim sükür canim... Her sey ayni tas ayni hamam
Regl 3 te0,2-1,4. Regl21 de 4-25 progesteron

REGLİN 6.GÜNÜ BU TESTİ NEDEN YAPIYOKİ HAYRET DOĞRUSU DOKTORLARDA BİR ENTERESAN ADETİN 21.GÜNÜDE TEKRAR YAPILDIMI CNM?
Canim testi ona göre yapiyorlarmis, 21. gün tekrar edilmedi. Belki kullanilan teknoloji farklidir bilemiyorum?

Gözün aydin canim, hadi bakalim simdi hayirlisiyla gelsin bebis

Regl 3 te0,2-1,4. Regl21 de 4-25 progesteron
Yani düsük? O adamin kafasini gözünü kirarim ama ben
Not: pardon yanlis okumusum 0,2-1,4 arasi benim ki iyi o zaman degil mi canim?

DÜŞÜK ÇIKMASI NORMAL CNM ÇÜNKÜ ADETİN 6.GÜNÜ YUMURTLAMADAN YAPILMIŞ YUMURTLAMA OLUNCA BU HORMON YÜKSELİYOR BEN BU AY KENDİM YAPTIRACAĞIM AYDAN AYA DEĞİŞEBİLEN BİŞİ

DÜŞÜK ÇIKMASI NORMAL CNM ÇÜNKÜ ADETİN 6.GÜNÜ YUMURTLAMADAN YAPILMIŞ YUMURTLAMA OLUNCA BU HORMON YÜKSELİYOR BEN BU AY KENDİM YAPTIRACAĞIM AYDAN AYA DEĞİŞEBİLEN BİŞİ
Anladim canim. Peki bu durumda yüksek bile ciksa progestan kullanmak iyi olmaz mi? Hani her ay böyle degiskense...

Mormal cnm 21. Gün yenile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…