Canim okuduklarimizi bidaha okumaya gerek yok kac gunluk yapmadiysak yapcaz. Yani pzt basladik iki kere daha secde yapcazSessiz kalma canım :)
Yürekten amin, inşallah o günleri de göreceğiz.
Ben panik olurum öyle rahat rahat ne zaman gideyim kızlar diye soramam :)
Canım hoşgeldin, Rabbim tez vakitte meleğine kavuştursun inşallah. Hikayeni okudum, önünüzde hiç bir engeliniz yok çok şükür. Nazlı bebeğin sadece vaktinin gelmesini bekliyor annesi :)
ALLAH razı olsun, söylemeniz iyi oldu kızlar... Peki okuduklarımızı tekrarlamamız gerekir mi ki?
Gülüm sen kendin görüyorsun ama başkası görmüyor. Emin olmak için baktım şimdi profiline online gözükmüyorsun ve hangi konuya baktığın da gözükmüyor.
Inşallah bu ay pozitifi hep beraber görürüzEvet canımmm doğru teshis STRES çok yapıyorum ne bileyim içimden gelmiyor negatifi görürüm diye korkuyorum
ALLAH şifa versin, üşüttü herhalde midesini. İnşallah en kısa zamanda toparlanır teyzeciğim :)cnm cok saol , mide bulantı ve ishal uzun sürdü biraz :/ ama daha iyiydi ben kaçarken , pirinç suyu havuc püresi falan yaptım verdim daha iyi cok sükür
sen nasılsın cnm ?
senin adet tarihin ne zaman? benim 13 ekim (gecen sefer 13 eylülde gelmişti diye 13 ekim diorum ama 5inde yumurtlamışım gibi geldi eger öyleyse 19undammı gelir sence? hani derler ya yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunur diye
onu merak ediyorum
Iyiyim canim hep kosusturmaca :)sen nasilsin? Ben su an adetliyim dongum drdegisken baya bi zaman 26 gun suruyordu bu ay 21 gune dustu meryem suresinin mealini okuyup dua ediyorum ama bu secde kismini bende atladim bundan sonra dikkat edeyimcnm saolasın
naıslsın cnm ?
senin adet tarihi ne zaman
Tamam ALLAH razı olsun. Bende internetten bir bakayım bilmiyorum çünkü, aklıma takılan bir şey olursa yardım isterim :)Canim okuduklarimizi bidaha okumaya gerek yok kac gunluk yapmadiysak yapcaz. Yani pzt basladik iki kere daha secde yapcaz
Şükür gülüm iyiyim, hiç bir belirtim yok ama açıkcası olmayacak düşüncesinde olduğum için belirti de aramıyorum :) hayırlısını versin Rabbim ben oluruna bıraktım. Dua ediyoruz ya huzur doluyum o yüzden :) sen nasılsın canım?Nasilsin ebrulim bu arada
Güzel olur bence :) bende acaba hergün birimizin niyetine 1001 Fatiha mı okusak diyecektim ama onu sonra yaparız madem.Kizlar bir onerim olacak yapmak isterseniz eger.... yeniden meryem suresine basladigimizda birde ya varis tesbihini cekelimmi 707 kere ya varis . Buda hamile kalmak icin tesbihatlardan biri .ne dersiniz ?Ogun kime okuyorsak bide tesbih cekeriz ?
Bende bugun ogrendim cnim bi kerede annem gösterdiTamam ALLAH razı olsun. Bende internetten bir bakayım bilmiyorum çünkü, aklıma takılan bir şey olursa yardım isterim :)
Şükür gülüm iyiyim, hiç bir belirtim yok ama açıkcası olmayacak düşüncesinde olduğum için belirti de aramıyorum :) hayırlısını versin Rabbim ben oluruna bıraktım. Dua ediyoruz ya huzur doluyum o yüzden :) sen nasılsın canım?
_Verda_ cnm iyimisin? merak ediyoruz seni
Rabbim huzuruna huzur katsin canimmm. Bide bide belirti aramayimca ne mutlu oluyormus insan demiTamam ALLAH razı olsun. Bende internetten bir bakayım bilmiyorum çünkü, aklıma takılan bir şey olursa yardım isterim :)
Şükür gülüm iyiyim, hiç bir belirtim yok ama açıkcası olmayacak düşüncesinde olduğum için belirti de aramıyorum :) hayırlısını versin Rabbim ben oluruna bıraktım. Dua ediyoruz ya huzur doluyum o yüzden :) sen nasılsın canım?
Buda olabilir canim. Hersey dua uzerine kuruluGüzel olur bence :) bende acaba hergün birimizin niyetine 1001 Fatiha mı okusak diyecektim ama onu sonra yaparız madem.
Ay aynı anda göndermişiz aynı sitenin linki :))Secde namaz secdesının aynısı http://namazsitesi.com/ilmihal/tilavet-secdesi.html bu mudur yani
Insallah taburcu olursun canim bebeginle birkikteCanım iyiyiz eşim geldi iş çıkışı hastaneye.. o da çok üzüldü benimle birlikte.. Yarın inşallah taburcu olabilirim.. Dua eden herkesten Allah razı olsun.. Iğne ve ilaçlardan dolayı çok uykum geliyor..
Ta kendisiiAy aynı anda göndermişiz aynı sitenin linki :))
Arkadaslar bide bugun bahsettigim hamis arkadasim.varya hem.pcos lu hrm ikiz bebis beklio hemde biri kiz biri erkek:)) bana sogan kurunu onerirken hergun 100 defa ihlas suresini okumayi unutma dedi :)) bu konuda bi bilg8niz varmii birde senin icin 41 gebeden 41 ayet el kursi okumasini istiycem dedi... yer gök dua uzerine Rabbim olmayacak dua ya amin dedirtmezmis inşallah bizim aminlerimizi de duyar Rabbim hayirli evlatlarimiza kavusuruz.Buda olabilir canim. Hersey dua uzerine kuruluzikirmatigi icat edenden Allah razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?