Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Inşallah bu ay pozitifi hep beraber görürüz.

amin cnm ya ne güzel yazdın amin insallah

amin cnm sende insallah bebekten solayı 9 ay adet görmessin :)
hadi bakalım cnm insallah kan testin pozitif çıkar

Iyiyim canim hep kosusturmaca :)sen nasilsin? Ben su an adetliyim dongum drdegisken baya bi zaman 26 gun suruyordu bu ay 21 gune dustu meryem suresinin mealini okuyup dua ediyorum ama bu secde kismini bende atladim bundan sonra dikkat edeyim

saol cnm aynı ya kosusturma ugrasma cok şükür, anladım cnm allah kabul eder her şekilde duaları :) hadi ozaman adet bitecek ve yeni bir umut dolu ay olacak önünde allah saglıklı evlatlar nasip etsin gülüm

Minta cimmm sen bir pcolu olarak duzenlimi adetin ? Yumurtlama okuyormu her ay ?bende olmuyor ne zmaan progesteron baktirsam 0 i görüyorum

pink love cnm klomen kullandığım sürece düzenli olarak adet gördüm , ve yumurtlamam oldu 2-3 tane yumurtam olusuodu klomenle, ama ondan önce 3 ay klomensiz hicbişeysiz yumurta takibi yaptırmıştım ama yumurtlama olmamıştı ve adetlerimide sokturucu ile gördüm sonraki ay yine ilac kullanmıodum ve adetimi bekliodum gelmedi adetim doktorumu aradım yurtdıısndaydı , söktürücü verdi , bende içmedim içime dogdu sanki , baska bi doktor vardı ona gittim , ve ultrasonla bi bakalım dedi ve baktıgında yumurtlama oldugunu gördü hemde 22 mm idi, yani 3 ay sonra ilacsız yumurtlamıltım ,
sonra da klomenle yumurtladım
ve adetlerim düzene girdi
ama bu ay biliosun hap kullanmıorum , hicbişey bakalım yumurtladımmı ve adetim gelcekmi bende bekliorum ,
oyleki hap kullanmıyorum ya adetim gününde gelirse sevinicem bile hatta ama tabi bebek olursa daha cok sevinirim rabbimin takdiri ne olursa artık cnm :)

sen napıosun bi ilaç bi tedavi varmı? adetlerin ve yumurtlaman nasıl? pkos için hap kullanıomusun ?

Bende duymustum canim ama 1000 kusur diye hatırlıyorum. Hahaha cevremde 41 gebe olmadigindan onu yapamadim iste . Aminnnn insallahh canimm

anladım cnm , bebegin nasıl ? ben uzun süre giremedim bisey yazdıysan okuyamadım da merak ettim seni

Anladim canim .ben bekarken o yumurtlama sivisi geliyodu aaaa bu neki diye üzülüyordum evlendikten sonra hic olmadi.bu ay 1.yilimiz doluyor. Ben daha bir kere serephone ted gördüm klomenle ayni cnm yumurta oluştu hatta dr kendi vatlamaya baslamis dedi ve igne vermedi. Butun belirtileri yasarken sakir sakir kanadimmmm. Bu bu ay bende senin gibi bisey yapmadim bayramda ank gittik kintrol denk geliyordu stresime stres katmaya gerek yok diye gitmedim 13 ekim bat hic bir bekirtim yok yumurtladigimida sanmıyorum dedigin gibi adet okursam sevincem ve dr gitcem ben her ay adet oluyordum ama kisa aralikla 22 23 24 gunde bir dr normal sayılır pco ile tezat bi durumun var ted gerek yok demisti. Devlete gidincede dogum kontrolden baska ilac vermiyorrrr

41 ge
41 gebe ayrı ayrı 41 defa mı okuyacak yoksa hepsi bir tane mi öyle ise kolay kk dan hamilelerden tek tek rica ederiz birer tane okur yani
Gercekten zor cnm .ben latincesini okuyorum yinede uzun sürüyor kuran biliyorum ama hata yapmamak icin boyle tercih ettim.
cnm Arapça kolayına gidiyorsa ordan oku Rabbimin katında kimin Okuduğu dua daha makbuldür bilinmez

Bende bugun ogrendim cnim bi kerede annem gösterdi ama takılırsan sor yinede biyle binkac saniyelik bi secde acaba oldumuki diye dusunuyo insan :)). Bende iyiyim cnm annem gekmisti dun bugun dondu hasret basladi yine
ALLAH kavuştursun tez vakitte. İnşallah yine gelir bitanem.

İnşallah daha iyi olacaksınız kuzum.

Rabbim huzuruna huzur katsin canimmm. Bide bide belirti aramayimca ne mutlu oluyormus insan demi rabbim hayirlisini nasip etsin cnm ginlune gore versin
Amin cümlemizin inşallah... Rabbim huzurumuzu daim kılsın.

Buda olabilir canim. Hersey dua uzerine kurulu zikirmatigi icat edenden Allah razi olsun
Amin amin gülüm, ben sizinle her şeye varım. Ortak karar verir uygularız inşallah.

Oda gebelerin bulundugu bi site den senin icin istiycem ismini vericem ama bilgin oldun dedi. umarim etiket yapmaz ismimii :))
Aaaa ama mantıklı canim benim bir kac tane hamile ark var ve samimi diyebilirim benimde ist biliyorlar ama icten dua hic duymadim. Mutluluğu burda buldum :)))

Yok cnim ya hatam olabilir guvenemiyorummmdaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…