Hadi yine iyisin kalmazsınız dn azındanBiz simdi yiycez ve yanan yemek bugune ait degildi yarin gece 11 e kadar calisicam hazirda bulunsun diye oyle attim ocaga :)) sonrada sen onu unut :)) neyse ustten kurtardim
aç kalmazsınız en azından demek istemiştimHadi yine iyisin kalmazsınız dn azından
Kızlar herkese iyi geceler ben yatıyorum öpüldünüz
Ben niye yapamıyorum.. Çevrimiçi yazan yer senin gösterdiğin gibi çentik koymadım.sen bak bakalım gözüküyormuyum...Pro üye degilim, profil bilgilerinden kendini görünmez yapabiliyorsun :)
Ali berram saliyya yahya hatırladıklarımIbrahim meryem isa zekeriyya
Kız ne yatması bu saatteKız bu saatte ne yemeği ben birazdan yatacam
Ay uyku bastırdı yarın da iş başı kızı yatırdım ama hala uyumadı mecbur onun uykuya dalmasını bekleyeceğim babamla yatacam diye tutturdu uyusun ki yerine koyayım ben de yatağıma yatayım:)Kız ne yatması bu saatteerken degıl mı :) iyi gclr
Ya çok kötü bir şeyoda Dogru canimzaten okurken bile insanlik hali aklimiz dolu oluyor
Galiba yemegii yaktim :)) galibasii degil baya baya dipi yanmiş :)
Afiyet olsun canım, neyse ki kurtarmışsın :) dikkatli aman, unutkanlık başa bela :)Biz simdi yiycez ve yanan yemek bugune ait degildi yarin gece 11 e kadar calisicam hazirda bulunsun diye oyle attim ocaga :)) sonrada sen onu unut :)) neyse ustten kurtardim
Yok kuzum gözükmüyorsun, sen kendine profiline baktığın zaman görüyorsun ama ben göremiyorum seni. Artık sende hayaletsin :)Ben niye yapamıyorum.. Çevrimiçi yazan yer senin gösterdiğin gibi çentik koymadım.sen bak bakalım gözüküyormuyum...
kız merak etme nerde olduğun gözükmüyor şimdi baktım sen kendini çevirim içi götürmüşsün ama başkası senin ne yaptığını görmüyormuş Ebru öyle yazmıştıBen niye yapamıyorum.. Çevrimiçi yazan yer senin gösterdiğin gibi çentik koymadım.sen bak bakalım gözüküyormuyum...
Annemle degıl babamla .. Cadılar babacı oluyor bende babacıyımAy uyku bastırdı yarın da iş başı kızı yatırdım ama hala uyumadı mecbur onun uykuya dalmasını bekleyeceğim babamla yatacam diye tutturdu uyusun ki yerine koyayım ben de yatağıma yatayım:)
Aynen canim.kac gundur sabah namazinada kalkamiyiruz ya pis seytan ustume cokuyo sanki kalkamiyorumYa çok kötü bir şeybazen aklıma bir şey takılıyor birde gözümün önüne geliyor. Hep şeytanın işi
Afiyet olsun canım, neyse ki kurtarmışsın :) dikkatli aman, unutkanlık başa bela :)
Yok kuzum gözükmüyorsun, sen kendine profiline baktığın zaman görüyorsun ama ben göremiyorum seni. Artık sende hayaletsin :)
A
Ali berram saliyya yahya hatırladıklarım
Kızlar babaya düşkün 3 gündür de doğru dürüst görmemişti Nöbeti işleri falan vardı Baba'yı özlemiş hiç peşini bırakmadı bugünAnnemle degıl babamla .. Cadılar babacı oluyor bende babacıyımannem iki dk gözümün önünden kaybolmasın isterdim ama babama düşkünüm yinede
Leyla ne işler karıştıracak kikız merak etme nerde olduğun gözükmüyor şimdi baktım sen kendini çevirim içi götürmüşsün ama başkası senin ne yaptığını görmüyormuş Ebru öyle yazmıştı
Canım yatmadan kevser sûresini 3 defa okuyup Rabbim beni uyandır diye dua et. Allah'ın izniyle uyanacaksın.Aynen canim.kac gundur sabah namazinada kalkamiyiruz ya pis seytan ustume cokuyo sanki kalkamiyorum
Tamam canim öpüyorum iyi gecelerCanım yatmadan kevser sûresini 3 defa okuyup Rabbim beni uyandır diye dua et. Allah'ın izniyle uyanacaksın.
Kızlar bana müsade, ALLAH rahatlık versin. Yarın görüşürüz inşallah. Öpüldünüz :)
Ne bileyim Israrla soruyor bir an Şüphe ettim yani bir işler karıştırıyor herhaldeLeyla ne işler karıştıracak ki
Valla ben sadece trend konulara bakıyorum baslik ilgimi cekerse okuyorumNe bileyim Israrla soruyor bir an Şüphe ettim yani bir işler karıştırıyor herhalde
Evet artık hayaletim bende canımm..Ya çok kötü bir şeybazen aklıma bir şey takılıyor birde gözümün önüne geliyor. Hep şeytanın işi
Afiyet olsun canım, neyse ki kurtarmışsın :) dikkatli aman, unutkanlık başa bela :)
Yok kuzum gözükmüyorsun, sen kendine profiline baktığın zaman görüyorsun ama ben göremiyorum seni. Artık sende hayaletsin :)
Ne iş karıştırsam acaba...:)))Leyla ne işler karıştıracak ki
Şüpheci tuğbiş:))Ne bileyim Israrla soruyor bir an Şüphe ettim yani bir işler karıştırıyor herhalde
Valla buraya bile zorla giriyom..en eski topicime bile bakmıyorum... Pc gözlerimi çok yoruyor..Valla ben sadece trend konulara bakıyorum baslik ilgimi cekerse okuyorum
Aynen ben topiğimden baskasına gitmiyorumValla ben sadece trend konulara bakıyorum baslik ilgimi cekerse okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?