Aminn inşallahAl_pi duanı okudum cnm allah kabul etsinnn inşallah
Kuzum daha yok gelen giden ama cok gazim bu seferde sag kasik batmalarim birde karin alti agrimam basladi ve af edrsin kabiz oldum. Bu ay yasadiklarimin haddi hesabi yok cuma ypicam testi cumya kdr gelmezse eyer-TubiSh- kuzum nasilsin? Bat'in yarinmis, var mi gelen giden?
Itiraf ediyorum ben bazen abuk subuk konulara baktığım oluyor ama cevap yazmıyorum Yorumları okuyup okuyup gülüyorumEvet artık hayaletim bende canımm..
Ne iş karıştırsam acaba...:)))
Şüpheci tuğbiş:))
Valla buraya bile zorla giriyom..en eski topicime bile bakmıyorum... Pc gözlerimi çok yoruyor..
Bu ay fitil yapmaya korktum o topikteli bal hatun gelip yapmayın Kanalları tıkıyor deyince çekindim ama Yağlı suya oturdum inşallah faydasını görürümKızlar bi bakın şu konuya bizim düşüncelerimize tercüman olanlar var http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sunda-hic-bilgisi-olan-varmiiii.294826/page-3 :)))
cnm günaydın fitil kanalları mı tıkıyormuş yaaBu ay fitil yapmaya korktum o topikteli bal hatun gelip yapmayın Kanalları tıkıyor deyince çekindim ama Yağlı suya oturdum inşallah faydasını görürüm
Kuzum daha yok gelen giden ama cok gazim bu seferde sag kasik batmalarim birde karin alti agrimam basladi ve af edrsin kabiz oldum. Bu ay yasadiklarimin haddi hesabi yok cuma ypicam testi cumya kdr gelmezse eyer
Cnm Dr un verdiği fitil değil şu yapmaya kalktığımız zeytinyağlı fitilCnmm
cnm günaydın fitil kanalları mı tıkıyormuş yaa
O arkadas dr yapmayin diyince bende tirstim .bide fitili biz nasil yapcazki. Bende yagli suya karar verdim regl bekliyorumda hic gelecek gibi degil :/Kızlar bi bakın şu konuya bizim düşüncelerimize tercüman olanlar var http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sunda-hic-bilgisi-olan-varmiiii.294826/page-3 :)))
Topiğin ilk annesi sen mi olacaksın yoksaKuzum daha yok gelen giden ama cok gazim bu seferde sag kasik batmalarim birde karin alti agrimam basladi ve af edrsin kabiz oldum. Bu ay yasadiklarimin haddi hesabi yok cuma ypicam testi cumya kdr gelmezse eyer
Heheheheheh canim yaa insan merak ediyo .abuk subuk konularada bakarim ben gülüyorum bide salakmisiniz falan yazasim geliyorda yazmıyorum bisey. Bazende emaaannn tek dert bu olsun diyorum kendimceAynen ben topiğimden baskasına gitmiyorumaralarda karıstırıp okuyup gelıyorum :)
Ben aslındaok az şırınga ile içine sıkmayı düşünüyordum ama ben de tırstım ama zeytinyağlı suya oturdum bakalım sonuç ne olacak bu arada yumurtam dün yada bir önceki gün çatlamış durumda ateş iyice Yükseldi :))O arkadas dr yapmayin diyince bende tirstim .bide fitili biz nasil yapcazki. Bende yagli suya karar verdim regl bekliyorumda hic gelecek gibi degil :/
Bn hep telden giriyorum pc miz yokEvet artık hayaletim bende canımm..
Ne iş karıştırsam acaba...:)))
Şüpheci tuğbiş:))
Valla buraya bile zorla giriyom..en eski topicime bile bakmıyorum... Pc gözlerimi çok yoruyor..
Bizim de yok telden devam.o daha kötüBn hep telden giriyorum pc miz yok
Yakida yapmistin demi cnmBen aslındaok az şırınga ile içine sıkmayı düşünüyordum ama ben de tırstım ama zeytinyağlı suya oturdum bakalım sonuç ne olacak bu arada yumurtam dün yada bir önceki gün çatlamış durumda ateş iyice Yükseldi :))
AynenBizim de yok telden devam.o daha kötü
Evet cnm hernekadar biraz popoya yapışmış olsa da umarım yararı olmuştur ovulasyon günü takılı idiYakida yapmistin demi cnmhadi hayırlısı olsun cnim. Insallh olack bu defa . bende bi kere zeytinyagi ile sildim .bnm adete 1haftafan az kldi artik bisey yapmıyorum
Evet cnm hernekadar biraz popoya yapışmış olsa da umarım yararı olmuştur ovulasyon günü takılı idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?