Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

-TubiSh- kuzum nasilsin? Bat'in yarinmis, var mi gelen giden?
Kuzum daha yok gelen giden ama cok gazim bu seferde sag kasik batmalarim birde karin alti agrimam basladi ve af edrsin kabiz oldum. Bu ay yasadiklarimin haddi hesabi yok cuma ypicam testi cumya kdr gelmezse eyer

Evet artık hayaletim bende canımm..

Ne iş karıştırsam acaba...:)))

Şüpheci tuğbiş:))

Valla buraya bile zorla giriyom..en eski topicime bile bakmıyorum... Pc gözlerimi çok yoruyor..
Itiraf ediyorum ben bazen abuk subuk konulara baktığım oluyor ama cevap yazmıyorum Yorumları okuyup okuyup gülüyorum

Kuzum daha yok gelen giden ama cok gazim bu seferde sag kasik batmalarim birde karin alti agrimam basladi ve af edrsin kabiz oldum. Bu ay yasadiklarimin haddi hesabi yok cuma ypicam testi cumya kdr gelmezse eyer

bu saydıkarın hamilelik belirtisi ama tabiki bunları yaşayıp adet olanda var ama kabızlık karın altında dolgunluk hissi gaz kasık batması genelde hamilelik beliirtsi , insallah kırmızlar gelmezde bebeğin gelir cnm

Aynen ben topiğimden baskasına gitmiyorum aralarda karıstırıp okuyup gelıyorum :)
Heheheheheh canim yaa insan merak ediyo .abuk subuk konularada bakarim ben gülüyorum bide salakmisiniz falan yazasim geliyorda yazmıyorum bisey. Bazende emaaannn tek dert bu olsun diyorum kendimce

O arkadas dr yapmayin diyince bende tirstim .bide fitili biz nasil yapcazki. Bende yagli suya karar verdim regl bekliyorumda hic gelecek gibi degil :/
Ben aslındaok az şırınga ile içine sıkmayı düşünüyordum ama ben de tırstım ama zeytinyağlı suya oturdum bakalım sonuç ne olacak bu arada yumurtam dün yada bir önceki gün çatlamış durumda ateş iyice Yükseldi :))

Evet artık hayaletim bende canımm..

Ne iş karıştırsam acaba...:)))

Şüpheci tuğbiş:))

Valla buraya bile zorla giriyom..en eski topicime bile bakmıyorum... Pc gözlerimi çok yoruyor..
Bn hep telden giriyorum pc miz yok

Yakida yapmistin demi cnm hadi hayırlısı olsun cnim. Insallh olack bu defa . bende bi kere zeytinyagi ile sildim .bnm adete 1haftafan az kldi artik bisey yapmıyorum

Yakida yapmistin demi cnm hadi hayırlısı olsun cnim. Insallh olack bu defa . bende bi kere zeytinyagi ile sildim .bnm adete 1haftafan az kldi artik bisey yapmıyorum
Evet cnm hernekadar biraz popoya yapışmış olsa da umarım yararı olmuştur ovulasyon günü takılı idi

kızlarr günaydınnnnnn yumurtalarrr nasılll benim bitti o günler 11 gün var regl gününe bakalımmmm kırmızılarrr bana yine işkence yapacakmı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…