Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

ben bu ay yaptım onu cnm sistit olduğumdada yapmıştım ayyy kızlar yapmadığım bi ... yok yaaaa

ben bu ay yaptım onu cnm sistit olduğumdada yapmıştım ayyy kızlar yapmadığım bi ... yok yaaaa
Maydanozu mu süt buharını mı
süt buharını daha önce duydum ama onu yapmaya da tırstım bir başka topikten yapan biri Sak'ın yapmayın ben Yaptım mantar kaptım bu seferde mantar Yüzünden çocuk işini erteledik diye yazmıştı.ama bu ay yapan bir Arkadaşı tanıyorum henüz ovulasyon Gününü bekliyor olumlu sonuç alırsa haber veririm

yok cnm ya ne mantarı mantar yapması imkansız beline çarşaf sarıp buhara tutuyosun yumurtlama günümde yaptım benddaha önce 3-4 defa sistit için yapmıştm bayağ iyi gelmişiti

Kizlar bence vajinanizin florasini bozmayin, yaki falan tamamda öyle süt buhari, zeytinyagi tamponu falan belki zarar verebilir :-/

İnşallah canım benim bebişler için tüm zorluğa değer gelsinler bir an evvel de

KIZLAR YA KLOMEN YADA İĞNELERDEN SONRAKİ AYLARDA KASIKLARINIZ YİNE HAREKETLİMİYDİ?
Canım benim kasıklarda hareketlilik günde iki adet kuru incir yediğimde oluyor folikül cabuk büyüyor sanırım yumurta çatlayınca da karnım şişiyor onu araştırdım folikülün içindeki sıvı rahme dağılıyormus o da kimilerinde şişkinlik kimilerinde ağrı vs. belirtilere sebep olabiliyormuş. Ama her ay bu kadar net hissedemiyorum. Özellikle incir yediğimde hissediyorum ben de

Hava kötü üşüdüm kol bacak acık ayakta corap var :)) ama erken uyanmaya calışıyorum gece gec yatsamda saat 9 u gorunce hadı kalk ac karnına uyunmaz dıyıp kalkıyorum
Yaa canim ne guzel erken uyanmak ben sabah 6.45te esim icin kalkiyorum tek gozumle kahvalti hazırlayıp onu uyandırıyorum .sonra yiyip yanima geliyo azcik asna fisne yapip ise gidiyo bende uykuya devam cok isim varsa erken kalkarim

cnm sen kaç aydır deniyosun?

Hava kötü üşüdüm kol bacak acık ayakta corap var :)) ama erken uyanmaya calışıyorum gece gec yatsamda saat 9 u gorunce hadı kalk ac karnına uyunmaz dıyıp kalkıyorum
Corabina yorum yapmamisim :)) vende uzun zamandir corap giyiyorum kisa kol ve acik bacagi biraktim artik. Hatta kisliklarimi cikarsamki diye düşünüyorum ama erken bide pastirma sicaklari var esimde dun atletle duruyo hava soguk peteklerimi yaksakki diyo :)))

Ben duydum canim buhar sonucta bi zarari olmaz heralde ama usendim yapmaya :)bak simdi aklima dusurdun

selam kızlar napıyosunuz .ben eşimle bebek konusunu tekrar konuştum daha bebek mebek yok bi tane vermiş Allah onunla yetineceğiz ,denedik olmadı işte diyo beni dellendiriyor yaa.biraz zamana bırakmak en iyisi belki zamanla fikri değişir yani inş...

Canim incir prolaktini yukseltmuyirmu ben korkuyorum yaa

Pes etmesi bence digru degil cnm.guzel bir zmaanda tekrar konuş canim calismalara devam bence

Sağol teyzesi iyiyiz. Sabah kalp atışını duyduk tekrar.. Bi sorun yok şükür.. İğnelere evde devam edicez.. Dinleniyorum şu an da..
Sükür canim cok sevindim. Dinlen tabi, iyice toparlan kendine gel ♥

Belki ters bir zamanina denk gelmistir canim, belkide senin kendine "esim 2. cocugu istiyor ama benim cocugum olmuyor" diye baski yaptigini düsünüyor ve seni rahatlatmak icin öyle söyledi? Her sey olabilir, bencede biraz zamana birakmak en iyisi.

kızlar bu geceden başlayıp yapacağım cuma gecesi başlamak doğru olur dedim

*** AYET-EL KÜRSİ'NİN ÇOK ÖZEL FORMÜLÜ ***

* ÖNEMLİDİR: Sadece -ÇOK ÖNEMLİ- olan işlerle ilgili olarak, niyet edilerek, Allah'tan dilekte bulunmak ve istemek için uygulanır.

1.ci gün : 50 kere Ayet-el Kürsi okunur, diğer günlerde de;
2.ci gün : 170,
3.cü gün : 220,
4.cü gün : 313,
5.ci gün : 50,
6.cı gün : 170,
7 ci gün : 313 defa okunur.

- Gece 11 den sonra sabah 5 e kadar olan zaman içinde okunmalıdır.

- Mutlaka inanarak okunmalıdır. Çok ama çok tesirlidir. Çok defa denenmiştir.

*** OKUNMA SAYILARI: Ayet-el Kürsi bir sayı sınırlaması olmadan istenildiği kadar okunabilir. Ancak alimler 7 günlük özel formülü uygulamak için belirtilen sırada ve belirtilen sayıda okunmasını belirtmişlerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…