- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
ben bu ay yaptım onu cnm sistit olduğumdada yapmıştım ayyy kızlar yapmadığım bi ... yok yaaaaama bu aradada taaaa seneler once (ilk evliliğim de) bı abla bana maydonoz ve sut buharına otur demişti. o takıldı aklıma bide onu arastırııım dedim sizler arasında uygulayan oldumu bunu kk bunu uygulayanlar olmuştur olumlu sonuçlar alanlar olmus kapalı tüpler için uygulanan bi yöntemmiş.
Maydanozu mu süt buharını mıben bu ay yaptım onu cnm sistit olduğumdada yapmıştım ayyy kızlar yapmadığım bi ... yok yaaaa
süt buharını daha önce duydum ama onu yapmaya da tırstım bir başka topikten yapan biri Sak'ın yapmayın ben Yaptım mantar kaptım bu seferde mantar Yüzünden çocuk işini erteledik diye yazmıştı.ama bu ay yapan bir Arkadaşı tanıyorum henüz ovulasyon Gününü bekliyor olumlu sonuç alırsa haber veririmama bu aradada taaaa seneler once (ilk evliliğim de) bı abla bana maydonoz ve sut buharına otur demişti. o takıldı aklıma bide onu arastırııım dedim sizler arasında uygulayan oldumu bunu kk bunu uygulayanlar olmuştur olumlu sonuçlar alanlar olmus kapalı tüpler için uygulanan bi yöntemmiş.
yok cnm ya ne mantarı mantar yapması imkansız beline çarşaf sarıp buhara tutuyosun yumurtlama günümde yaptım benddaha önce 3-4 defa sistit için yapmıştm bayağ iyi gelmişitiMaydanozu mu süt buharını mı
süt buharını daha önce duydum ama onu yapmaya da tırstım bir başka topikten yapan biri Sak'ın yapmayın ben Yaptım mantar kaptım bu seferde mantar Yüzünden çocuk işini erteledik diye yazmıştı.ama bu ay yapan bir Arkadaşı tanıyorum henüz ovulasyon Gününü bekliyor olumlu sonuç alırsa haber veririm
İnşallah canım benim bebişler için tüm zorluğa değer gelsinler bir an evvel dePink evde : camasir bulasik utu supir sil toz al balkon yika wc camasir suyu dok tatli yap yemek yap ile ugrasiyor ve bebek hayalleri kuruyorben artik bebek pesinde kosup az uyumak yorgun olmak is yetistiremek bebisime ciciler almak onu yikamak guzel guzel giyindirmek foto ve videolarini cekmek kucagimdan indirmemek vs vs istiyorum
Sağol teyzesi iyiyiz. Sabah kalp atışını duyduk tekrar.. Bi sorun yok şükür.. İğnelere evde devam edicez.. Dinleniyorum şu an da.._Verda_ nasilsin canim? Taburcu oldun mu?
çok sevindimm cnmm iyi olmana bebişin resmi yokmu:)Sağol teyzesi iyiyiz. Sabah kalp atışını duyduk tekrar.. Bi sorun yok şükür.. İğnelere evde devam edicez.. Dinleniyorum şu an da..
Canım benim kasıklarda hareketlilik günde iki adet kuru incir yediğimde oluyor folikül cabuk büyüyor sanırım yumurta çatlayınca da karnım şişiyor onu araştırdım folikülün içindeki sıvı rahme dağılıyormus o da kimilerinde şişkinlik kimilerinde ağrı vs. belirtilere sebep olabiliyormuş. Ama her ay bu kadar net hissedemiyorum. Özellikle incir yediğimde hissediyorum ben deKIZLAR YA KLOMEN YADA İĞNELERDEN SONRAKİ AYLARDA KASIKLARINIZ YİNE HAREKETLİMİYDİ?
Yaa canim ne guzel erken uyanmakHava kötü üşüdüm kol bacak acık ayakta corap var :)) ama erken uyanmaya calışıyorum gece gec yatsamda saat 9 u gorunce hadı kalk ac karnına uyunmaz dıyıp kalkıyorum
cnm sen kaç aydır deniyosun?Canım benim kasıklarda hareketlilik günde iki adet kuru incir yediğimde oluyor folikül cabuk büyüyor sanırım yumurta çatlayınca da karnım şişiyor onu araştırdım folikülün içindeki sıvı rahme dağılıyormus o da kimilerinde şişkinlik kimilerinde ağrı vs. belirtilere sebep olabiliyormuş. Ama her ay bu kadar net hissedemiyorum. Özellikle incir yediğimde hissediyorum ben de
Corabina yorum yapmamisim :)) vende uzun zamandir corap giyiyorum kisa kol ve acik bacagi biraktim artik. Hatta kisliklarimi cikarsamki diye düşünüyorum ama erken bide pastirma sicaklari varHava kötü üşüdüm kol bacak acık ayakta corap var :)) ama erken uyanmaya calışıyorum gece gec yatsamda saat 9 u gorunce hadı kalk ac karnına uyunmaz dıyıp kalkıyorum
Insallah canim.cumleten kavusalimEn kısa zamanda dilediklerine kavusursun inşAllah canım
Ben duydum canim buhar sonucta bi zarari olmaz heraldeama bu aradada taaaa seneler once (ilk evliliğim de) bı abla bana maydonoz ve sut buharına otur demişti. o takıldı aklıma bide onu arastırııım dedim sizler arasında uygulayan oldumu bunu kk bunu uygulayanlar olmuştur olumlu sonuçlar alanlar olmus kapalı tüpler için uygulanan bi yöntemmiş.
Aynen canimİnşallah canım benim bebişler için tüm zorluğa değer gelsinler bir an evvel de
Canim incir prolaktini yukseltmuyirmu ben korkuyorum yaaCanım benim kasıklarda hareketlilik günde iki adet kuru incir yediğimde oluyor folikül cabuk büyüyor sanırım yumurta çatlayınca da karnım şişiyor onu araştırdım folikülün içindeki sıvı rahme dağılıyormus o da kimilerinde şişkinlik kimilerinde ağrı vs. belirtilere sebep olabiliyormuş. Ama her ay bu kadar net hissedemiyorum. Özellikle incir yediğimde hissediyorum ben de
Pes etmesi bence digru degil cnm.guzel bir zmaanda tekrar konuş canim calismalara devam benceselam kızlar napıyosunuz .ben eşimle bebek konusunu tekrar konuştum daha bebek mebek yok bi tane vermiş Allah onunla yetineceğiz ,denedik olmadı işte diyo beni dellendiriyor yaa.biraz zamana bırakmak en iyisi belki zamanla fikri değişir yani inş...
Sükür canim cok sevindim. Dinlen tabi, iyice toparlan kendine gel ♥Sağol teyzesi iyiyiz. Sabah kalp atışını duyduk tekrar.. Bi sorun yok şükür.. İğnelere evde devam edicez.. Dinleniyorum şu an da..
Belki ters bir zamanina denk gelmistir canim, belkide senin kendine "esim 2. cocugu istiyor ama benim cocugum olmuyor" diye baski yaptigini düsünüyor ve seni rahatlatmak icin öyle söyledi? Her sey olabilir, bencede biraz zamana birakmak en iyisi.selam kızlar napıyosunuz .ben eşimle bebek konusunu tekrar konuştum daha bebek mebek yok bi tane vermiş Allah onunla yetineceğiz ,denedik olmadı işte diyo beni dellendiriyor yaa.biraz zamana bırakmak en iyisi belki zamanla fikri değişir yani inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?