Amin ecmain gülümGunaydin cnmAllah razi olsun agzina saglik canim. Ne güzel olurdu demi ayyy xinsiyetinide kendimiz ogrenirdik aaaaa bi pipi gördüm bak bak ayyy parmagiymis :) :)
Ay senin profilinde ki bebisi yesinlergünaydınnnnn kuzularrr:)
Canim klomen yerine daha etkili igneler varmis @SaTu ST seni bu konuda daha iyi bilgilendirir.herkese merhaba. 1 yıllık evliyim hiç korunmadık ama gebelikte hiç olmadı. geçen ay ilk defa doktora gittim yumurtalıklarımın az çalıştığını söyledi ve klomen verdi günde 2 tane. kontrole gittiğimde hiç ymurtan oluşmamış, yumurtalıkların hiç etkilenmemiş çok dirençli dedi. bidahaki adette gel ilacın dozunu arttıralım dedi. ama ben henüz adet olmadım. klomen böyle geçiktirmeler yapabiliyor mu ? bu durumda olan varmı? dirençli yumurtalık ne demek? doktor sizede böyle bişey hiç söyledi mi?
çok teşekkür ederim sağolasın. adetim geciktikçe garibim eşimde çok umutlanıyo bana belli etmesede... bi an önce gelse bebeişlerimiz..Canim klomen yerine daha etkili igneler varmis @SaTu ST seni bu konuda daha iyi bilgilendirir.
Allah yardimcin olsun
yani yumurtalıkların çalışmıyo derken pcos teşhisi felan koydumu doktor cnmherkese merhaba. 1 yıllık evliyim hiç korunmadık ama gebelikte hiç olmadı. geçen ay ilk defa doktora gittim yumurtalıklarımın az çalıştığını söyledi ve klomen verdi günde 2 tane. kontrole gittiğimde hiç ymurtan oluşmamış, yumurtalıkların hiç etkilenmemiş çok dirençli dedi. bidahaki adette gel ilacın dozunu arttıralım dedi. ama ben henüz adet olmadım. klomen böyle geçiktirmeler yapabiliyor mu ? bu durumda olan varmı? dirençli yumurtalık ne demek? doktor sizede böyle bişey hiç söyledi mi?
çokkk tatlıı kuzucukkk değilmi :)Amin ecmain gülümbencede güzel olurdu, herhalde 24 saat bebisimi izlerdim :)
Ay senin profilinde ki bebisi yesinler
hayır öyle bişey demedi. bundan önce adet düzensizliği için gittiğimde de bu kezde yumurtalıkların çok güzel temiz görünüyo dediler ama az çalışıyormuş. hatta ben çok sık adet olduğum için gitmiştim bu doktor öyle diyince çok şaşırdımyani yumurtalıkların çalışmıyo derken pcos teşhisi felan koydumu doktor cnm
Amin insallah gelecekler, gec olsun güc olmasin... Rabbim öyle yüce ki, ol desin yeter ki...çok teşekkür ederim sağolasın. adetim geciktikçe garibim eşimde çok umutlanıyo bana belli etmesede... bi an önce gelse bebeişlerimiz..
Evet masallah, senin ki daha tatli olsun kuzuuuummçokkk tatlıı kuzucukkk değilmi :)
ağzını ball yesinn seninnnn sağlıklı olsunlarda tek dileğim bu rabbimden:)Evet masallah, senin ki daha tatli olsun kuzuuuumm
Insallah canim, en önemlisi de o zatenağzını ball yesinn seninnnn sağlıklı olsunlarda tek dileğim bu rabbimden:)
Cnm tek dileğimiz bu Olmasın Rabbimin gücü herşeye yeter ondan herşeyi isteyelim sağlıklı hayırlı akıllı zeki vatana millete ana babaya düşkün geceleri mışıl mışıl uyuyan bizleri üzmeyecek Salih saliha evlatlar versin inşallah dua ederken eksik dua etmeyelimağzını ball yesinn seninnnn sağlıklı olsunlarda tek dileğim bu rabbimden:)
evet bugun dualarınıza ve desteklerinize çok ihtiyacım var hrmşire dalga geçer gibi konuştu okadr moralimi bozduki anlatamamGünaydın kızlar .. Bugun dua sırası 10beybisinde rabbim inşallah su güzel cumanın yuzu suyu hürmetine ona güzel haberler almayı nasip eder .. Dün gece cok mutlu ve heyecanlıydı umarım sonuc güzel cıkar
Gece uykum gelmedi uyuyana kadar ya varis cektimKizlar diger dua topigindenkelebek19 arkadasimin paylasimi: "Arkadaşlar bugün cuma evlat isteyenlerin bugün 707 ya varis semasını okuması çok iyiymis okuyalm insallah"... hepimizin niyetine okumaya calisacagim insallah.
CaNım bozma moralini o ne biçim doktor o ne biçim hastane bişi anlamadım o işten saglık ocagına gıtseydın keske ..bilmiorum iki tüp kan aldı başka tahlilde yaptı idrara bilmiorum çok heyecanlı stresli ve moralim bozuk kadın öle gözüme sokar gibi negatif dedi öle bi tavırla. önceki yaptığın testide getirseydin ya dedi .. bnde içimden keşke getireydimde gözüne sokaydım o çift çizgiyi dedim ama napıcan o ikinci çizgi yi ben gördüm bugun çöpü boşaltrken yere düştü peceteyle alıp tekrar baktım yine ikinci cizgi vardı onda hrmde daha belirgindi . nie bunda çıkmadı yaa. izaten idrarımda az dedi idrarada benzemio dedi test yarın çıkçakmış bu ne bea doktor bol su iç pazartesi gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?