- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni etiketleyememişimBal_hatun cnm mesajını bir başka topikte okuduk bu Zeytinyağı tamponu hakkında bizi Detaylı bilgilendirebilir misin?
Bilemiyorumki cnm ortaya kim Attı onu da bilmiyorum Pink love sanırım aslında dua topiğinde Yasemin iki sene sonunda hamile kalınca ordan çıktı yani birkaç aydır Yağlı sıcak suya oturuyormuş bir de yakı artık hangisi vesile oldu ise geçen ay bir de önceki ay bildiğim ebe bardak çekmiş birde artık hangisi vesile oldu ben de bilmiyorumcnm bu zeytinyağı spermi yumurtaya taşımak içinmi:)
Hakiki zeytinyağı mı :)) kız abartma az yağla ayakları dıkcen yalnış yerlere akıp gitmesin :)) ayy makınaları kapıları yaglarlar ya bizde öyle olduk :))Ben gidiyorum kizlar mintikayi yaglicam![]()
@yasmin5846 cnm bu Yağlı su nasıl oluyor bize yardımcı olKızlar yaglı suya oturmak derken bildiğin leğene su koyup mu oturacagız .. Ben sırkelı su yapıyordum ama kovaya koyuyorum 4/1 kadar suyu sonra sırke damlatıp ustune oturuyordum kovanın ustumede carsaf kapatıyordum buharı cıkmasın dıye oyle oturmak mı .. Sıcak suya zaten oturulmaz bebeklerı yıkarken dırsekten suyun sıcaklıgına bakarlar ya oyle olur muhtemelen..
Doğal aşılamacnm bu zeytinyağı spermi yumurtaya taşımak içinmi:)
inşallah gülüm...Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah....olacak tabiki biraz sabır sadece tatlım...ay ne güsel ya bende tadabilecekmiyim o duyguları acaba![]()
sağol bitanem...iyiyim çok şükür...sen iğneye gitmemişsin sanırım...Gecmis oldun cnm.bugun nasilsin
biz çatlatma iğnesine 70tl verdik..çocuğu olan 70 hiç çocuğu olmayan 12 tl canım..eczacı öyle demişti...Kızlarr bişi sorcam catlatma iğnesıne kac para oduyorsunuz birde iki toz iki su ya oyle mi vurduruyorsunuz .. Benim doktor iki toz bir su seklınde vurduruyor
Şırınga ile yollasam çok mu olur yaHakiki zeytinyağı mı :)) kız abartma az yağla ayakları dıkcen yalnış yerlere akıp gitmesin :)) ayy makınaları kapıları yaglarlar ya bizde öyle olduk :))
hayırlı olsun tatlım....DESIGNER27
Canım iyiyim, kardeşimin nişan telaşı var.. yoğunluktan giremiyorum.. aklımdasınız unutmadım sizi, bilesiniz..![]()
Şırınga ile yollasam çok mu olur ya
Ben 65 vermiştim en son .. İflas edeceğiz yakınca :))) bu ne yahu beleş olması lazım bunları. İhtiyac keyıften almıyoruz yainşallah gülüm...Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah....olacak tabiki biraz sabır sadece tatlım...
sağol bitanem...iyiyim çok şükür...sen iğneye gitmemişsin sanırım...
biz çatlatma iğnesine 70tl verdik..çocuğu olan 70 hiç çocuğu olmayan 12 tl canım..eczacı öyle demişti...eşimde eczacıya dediki çocuk yaptık diye suç mu işledik bizden 70 alıyorsunuz diye şakalaşmıştı eczacı bayanla...
![]()
Yok şişeyi içine boşalt tümden 1 sene gerek kalmaz yağlamayaŞırınga ile yollasam çok mu olur ya
valla canım eczacı bile dertli bu konuda..devleti suçluyor..bize hiç bir kazancı yok diye dert yandı kadıncağız...parası olmayan ne yapsın dimi ölsün mü çocuksuz mu kalsın...hepsinin bedava olması lazım..zaten doktora bir sürü para bayılıyoruz....dimi ama cicim....Ben 65 vermiştim en son .. İflas edeceğiz yakınca :))) bu ne yahu beleş olması lazım bunları. İhtiyac keyıften almıyoruz ya![]()
Aynen öyle canımvalla canım eczacı bile dertli bu konuda..devleti suçluyor..bize hiç bir kazancı yok diye dert yandı kadıncağız...parası olmayan ne yapsın dimi ölsün mü çocuksuz mu kalsın...hepsinin bedava olması lazım..zaten doktora bir sürü para bayılıyoruz....dimi ama cicim....
aynen öyle canım ya...Rabbim iyilerle karşılaştırsın...bende doktorumdan pek memnun değilim işin açığı..özelde başka bayan yok ...mecbur ona gidiyorum..bir dahaki işe yaramazsa erkek doktora gidecem...adam yemiyoryaAynen öyle canımama onlar parasına bakıyor bizimi düşünecekler olmuş olmamış doktor pat dıye soyluyor herseyı dusunseler yumusatıp soylerler ..
Cnm onu Yasmin gelsin anlarsın miktarı bilmiyorum Yağlı suyun kızlar birde zeytinyağlı tampon yapıyor ben onu demiştim şırınga ile ne yapacağımızı şaşırdık Valla kim ne dese yapıyoruz ama zeytin yağın spermlere bir zararı yokmuş doğal yaAllah seni ne yapmasın emi...oturmadığımız bir yağlı su kaldı zaten...su miktarını öğrendin mi şekerim...?
Sağol canımcım..hayırlı olsun tatlım....![]()