- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
Kiz onlarin kücügü de var :)))Ben hic tampon kullanmadim gozumde kocmaan bisey canlaniyor :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz onlarin kücügü de var :)))Ben hic tampon kullanmadim gozumde kocmaan bisey canlaniyor :)))
NASIL YANİİİ CNMMMM:)Bir vajinal muayene kaldı bir ara onu da kafaya koyduydum ama enfeksiyondan. Çekindim ovulasyon olup olmadığını bu şekilde anlayabiliyorsun
Cervix denilen Kısım var ovulasyona doğru daha yumuşak açık ve yukarda oluyordu yanlış hatırlamıyorsam affedersin parmağınla hergün kontrol edeceksin o şekilde ovulasyonu yakalamaya çalışıyorsun aslında eski bir Yöntem eskiden kadınların hamile olup olmadıkları böyle anlaşılıyormuşNASIL YANİİİ CNMMMM:)![]()
Bi bakayim mademKiz onlarin kücügü de var :)))
Cervix denilen Kısım var ovulasyona doğru daha yumuşak açık ve yukarda oluyordu yanlış hatırlamıyorsam affedersin parmağınla hergün kontrol edeceksin o şekilde ovulasyonu yakalamaya çalışıyorsun aslında eski bir Yöntem eskiden kadınların hamile olup olmadıkları böyle anlaşılıyormuş
HEAA BEN ULTRASON CİHAZI ALACAKSIN EVE SANDIM VALLA:)HAHAHAHHAHAHAH CANIM MİKROP KAPARSIN ÖLE BENCE DENEME BOŞVER ZATEN İNSAN HİSSEDİYO ONU AŞAĞIDAN BİLE BAKILDIĞINDA VAJİNA DAHA GEVŞEK OLUYO:):)Cervix denilen Kısım var ovulasyona doğru daha yumuşak açık ve yukarda oluyordu yanlış hatırlamıyorsam affedersin parmağınla hergün kontrol edeceksin o şekilde ovulasyonu yakalamaya çalışıyorsun aslında eski bir Yöntem eskiden kadınların hamile olup olmadıkları böyle anlaşılıyormuş
SİTEYE GIRMEDIGIMDEN GORMEMISIM GEC OLSUN GUC OLMASIN:)Sükür canim bende iyiyim... Ay Allah iyiligini versin :) gec yumurtlarsin belki canim? Ama tabi git yinede doktora, icin rahat etsin.
Amin canim insallah... Hosgeldin, gözlerimiz yollarda kaldi :)
Masallah kuzuma, insallah hep böyle kalir :)
HEM SITEYE GIRMEMISIM HEMDE DIFER TOPIKTE GECMIMS YAPMAMISIM YA:)Ooo topik aylar oldu açılalı :) nerdeydın sen canım :)))
Bak burda Detaylı anlatıyor servikal doku yüksek açık Islak ve yumuşak Olmalı ama farkı anlamak için regl1 den başlayarak kontrol etmrlisin yoksa neye göre yüksek Alçak neye göre yumuşak sert anlayamayanilirsinNASIL YANİİİ CNMMMM:)![]()
Rahim boynunun yumusakligina bakiyorlar da yani ne bileyim onu herkes anlayamaz herhalde :)Cervix denilen Kısım var ovulasyona doğru daha yumuşak açık ve yukarda oluyordu yanlış hatırlamıyorsam affedersin parmağınla hergün kontrol edeceksin o şekilde ovulasyonu yakalamaya çalışıyorsun aslında eski bir Yöntem eskiden kadınların hamile olup olmadıkları böyle anlaşılıyormuş
Saglik olsun canim, iyimisin? :)SİTEYE GIRMEDIGIMDEN GORMEMISIM GEC OLSUN GUC OLMASIN:)
Cnm bisey sorcam duayi 3kisiyemi 5kisiyemi okucaz oyle bisey yazmislardi.bakmadim bidahada bilgin varmiBi bakayim madem
Cnm düzenli hergün yaparsan anlatsın aslında da hijyenik değil işte yoksa Çoktan yapardım :))Rahim boynunun yumusakligina bakiyorlar da yani ne bileyim onu herkes anlayamaz herhalde :)
Saglik olsun canim, iyimisin? :)
Zor değil de pis iş:))Zor benceee anlamasida yapmasıda
![]()
Sanırım bugün 3 yarın da 4 ben de en son öyle okudum:)Cnm bisey sorcam duayi 3kisiyemi 5kisiyemi okucaz oyle bisey yazmislardi.bakmadim bidahada bilgin varmi
Canim bugün üc kisiye, yarindan itibaren 4 kisiye okuyacagiz yazmislar.Cnm bisey sorcam duayi 3kisiyemi 5kisiyemi okucaz oyle bisey yazmislardi.bakmadim bidahada bilgin varmi
Gun asiri çalışınca illa denk geliyor birinden biri ellemeye gerek yok :))Bak burda Detaylı anlatıyor servikal doku yüksek açık Islak ve yumuşak Olmalı ama farkı anlamak için regl1 den başlayarak kontrol etmrlisin yoksa neye göre yüksek Alçak neye göre yumuşak sert anlayamayanilirsin
http://jinekoloji.com/yumurtlama-belirtileri-nelerdir
Tmm cnm sagolSanırım bugün 3 yarın da 4 ben de en son öyle okudum:)
Hoşgeldin cnm nerelerdesin nasılsın bu ay neler deneyeceksin aşılama falan var mıSİTEYE GIRMEDIGIMDEN GORMEMISIM GEC OLSUN GUC OLMASIN:)
Tamam canimCanim bugün üc kisiye, yarindan itibaren 4 kisiye okuyacagiz yazmislar.
Aynen fazla kurcalamayalım yağlayalım yeter şimdilik:)Gun asiri çalışınca illa denk geliyor birinden biri ellemeye gerek yok :))