Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Daha yeni ogrendin cnm dur bakalim yükselir insalalhh sen gribi atlatmaya bak
inşallah kuzum yaa inşallah bi atlata bilsem gribi şimdilik iyiyim dünden daha iyiyim ilaç kullanıoruz tutunması için bakalm inş..

Cnm

cnm sana belirtileri dinlemeyi yasaklıyorum :KK47:sen test yaptın negatif çıktı regl gelecek gibi düşün sonra bebek gelirse büyük süpriz inşallah da öyle olur

haklisin canım
zaten inanmiyorum bosverdim isler guclerde cok artti zaten cok sukur kendimi ise verdim :)

kızlar nasilsiniz
doktorumu aradim bugun ve durumu anlattim
cumaya kadar adet gormezsen kanda hcg testini tekrarlayip yanima gel dedi kismet artik
belirtileri takmiyorum artik dusunmeyede vaktim yok zaten isten gucten

:KK45::KK45: Iki is yapiyorum heri gelip aynı pozisyona. Ya sabh az uyudum gözüm yayakta. :110: Eve gidince kosarak pozisyon al cnm :KK19:
ay ben bide ing kursuna başladım (kafam dagılsın bebeğe yogunlaşmıyım die)aksam iş çıkısı kursa gidecem hafta da 3 gün :) iş çıkısı yorucu olsada güzel oluyo en azından :D

ay ben bide ing kursuna başladım (kafam dagılsın bebeğe yogunlaşmıyım die)aksam iş çıkısı kursa gidecem hafta da 3 gün :) iş çıkısı yorucu olsada güzel oluyo en azından :KK70:
Aaa canim ne iyi etmissin cok guzel olur ;) basarilar dilerim ;) bende bi kursa yazilmak istiyorum esim sorun yaratiyor :KK67: pis kiskanc sanki beni yiyecekler kuran kursuna bile gitmeme razi olmadi :KK20:

inşallah kuzum yaa inşallah bi atlata bilsem gribi şimdilik iyiyim dünden daha iyiyim ilaç kullanıoruz tutunması için bakalm inş..
Atlatirsin canim. Bitki ve meyve destegi yap kendine :) komsu olsaydik snaa gizel bi meyve tabagi hazirlardim ;)

Alpiiii canimm ip ve tig aldim .deneme amacli olsun bu pembis ip aldim guzel olursa ark dogm yapti onun bebegine hediye edicem ;)

Aaa canim ne iyi etmissin cok guzel olur :KK66: basarilar dilerim :KK66: bende bi kursa yazilmak istiyorum esim sorun yaratiyor :KK67: pis kiskanc sanki beni yiyecekler kuran kursuna bile gitmeme razi olmadi :KK20:
benim kursum bide akşam kursu aksam 18:00-21:00 arası artık ewe gidene kadar 22:00 ı bulur :) yok derslerdi yok kursu işti derken bebek düşüncesini çıkarmıs olurum baya aklımdan .:)

Inşallah pozitif görürsün sen den alpi de ümitliyim bu ay kendimden değil hiç belirti yok hala dpo7 deyim
CNM KASIKTA BATMA SEYİRME.YÜZÜMDE NORMALDE HİÇ ÇIKMAYAN SİVİLCE MİDEMDE EKŞİME SİNDİRİM SKINTISI HAFİF BULANTI,AĞZIMDA KURULUK,YUMURTLAMADAN 6 GÜN SONRA LEKELENME, BUNLARIN HEPSİ YA PSİKOLOJİK YADA BAŞKA BİŞİ VAR ANLAMADIM

Inşallah pozitif görürsün sen den alpi de ümitliyim bu ay kendimden değil hiç belirti yok hala dpo7 deyim
Benim belirtiler basladı ya :( karnım cok ağrıyor ve sivilceler cıktı ates basıyor hepsı regl öncesı olan seyler .. :(

CNM KASIKTA BATMA SEYİRME.YÜZÜMDE NORMALDE HİÇ ÇIKMAYAN SİVİLCE MİDEMDE EKŞİME SİNDİRİM SKINTISI HAFİF BULANTI,AĞZIMDA KURULUK,YUMURTLAMADAN 6 GÜN SONRA LEKELENME, BUNLARIN HEPSİ YA PSİKOLOJİK YADA BAŞKA BİŞİ VAR ANLAMADIM
Ay ne güzel :))
Benim belirtiler basladı ya :KK43: karnım cok ağrıyor ve sivilceler cıktı ates basıyor hepsı regl öncesı olan seyler .. :KK43:
aynı zamanda hamilelik öncesi olan belirtiler:)

benim kursum bide akşam kursu aksam 18:00-21:00 arası artık ewe gidene kadar 22:00 ı bulur :) yok derslerdi yok kursu işti derken bebek düşüncesini çıkarmıs olurum baya aklımdan .:)
Bencede kiz calismaya vakit kalmiyo hee ;)

Back
X